{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Calandias Mercedes 2019

373 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stutteri Calandia .
Kvinde | 45 år | Oprettet: 15. apr 2006


New Forest Calandias Mercedes

Fødselsår:
2019
Højde:
Tja vi får se
Temperament
Skønt føl der gerne vil snakke.
Gangarter
3 super gangarter
Stævner
De kommer nok
Stamtavle
Præstationsstamtavle i både avl og sport
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Mercedes er et skønt føl, som der ret hurtigt kom kunder til og de foreslog hendes navn. Efterhånden har vi fået over 20 føl og det er svært at blive ved at finde på navne.
Mercedes er fuld af kvaliteter og vi ville egentlig gerne have beholdt hende, men vi har også hendes helsøster fra sidste år. Så desværre kan vi ikke beholde dem alle.

FAR: Golden Boy Van De Stompslag (Årets hingst 2017 i NF og kåret i DSP med bronzemedalje samt vinder af springdiciplinen)

MOR: Suzuki har tidligere startet LA2 dressur og LB2 spring på C-plan. Hun har opnået bronze og sølvmedalje til New Forest foreningens medaljeridning. Hun har startet 4 års championat i dressur og berettiget til et "R"
Suzuki er ud af en præstationfyldt hoppstamme fra Odbjergs "Højmarkens It", der er sølvmedalje og Elitehoppe samt har fået guldmedalje for afkom.
Suzukis mor har lavet en B-pony i dressur og en S pony i spring, der har gået Baltic Cup og DM.
Suzukis mor er endvidere helsøster til en B-pony i spring.
Suzuki er søster til Egeballes Nitrit, der fik sølvmedalje og blev Årets hoppe til kåring. Suzuki har endnu ikke været stillet til kåring.

MORFAR: Kantje´s Valentijn har i en alder af kun 7 år har vundet DM i springning og blev samlet vinder af Baltic Cup Trophy 2009 og i 2016 vandt han igen DM i springning. Der er ikke mange afkom efter ham.
Kommentér på:
New Forest Calandias Mercedes
Annonce