{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Luna 2020

442 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kings stud
Kvinde | 44 år | Oprettet: 19. maj 2005


Anden særlig race Luna

Fødselsår:
2020
Højde:
120 cm 13 august 2022

115 cm 11 maj 2022.

Ca 107 cm nu, nok lidt bagud. 17 sep 2021.
Temperament
Ultra hygge pony, som er total cool, ikke bange for ret meget og ELSKER snolder.
Gangarter
Hun har en fin skridt med lidt overtrædning og en god trav med fint løft og tæde ind under. Gallop er også helt fint. Og puha hvor de små ben kan flytte sig når de tager deres ture på folden.

Hun havde lidt kohaser på bagbenene og en udspillet mave da vi købte hende og det sat en dæmper på bevægelserne. Men efter en masse kærlighed så kan man nu se hun faktisk godt kan flytte sig med lidt stil ??
Stævner
Ingen
Stamtavle
Ingen - Grøn pas. Men skulle være efter en rød hoppe og knabstrupper hingst. Hun bære også et LP gen (leopard gen)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vores skønne lille Luna hentede vi fredag d 17 september 2021.

Hun er ikke i den bedste stand og er meget tynd og mega udspillet efter orm. Hun er også fuld med skæld og hvad der ligner hendes følpels endnu, samt også lidt kohaser på bagben.
Alt i alt trænger hun til TLC. Og det får hun bestemt nu.

Vi er startet stille da hun ikke havde fået kraftfoder og vi kunne ikke få af vide hvad hun havde haft fået af foder.

På de 11 dage vi har haft hende, har hun taget lidt på, hendes mave er faldet lidt sammen, hendes energi niveau blevet bedre og det samme med hendes humør.

Hun er en utrolig sød lille pige. Og allerede efter et par dage hos os gik hun fra at være tilbageholden til total klister og det er blevet mere og mere. Hun er ikke bange for ret meget og har været van til børn, og muligvis derfor også en lidt mere vild håndtering. Har ikke oplevet en så kold plag i mine 20 år + med heste. Det er dog i min verden også lidt bekymrende.

Vi er meget glade for den lille pige, som har vadet lige ind i vores hjerter. Hun går også godt i spænd med vores andre tøser som hun både kan nusse og lege med.

Vi havde også dyrlæge til hende i går. Den dygtige og søde Sofie fra Horsedoc gav hende et tjek op og fik taget gødningsprøver med fra alle tøserne så de kan tjekkes for orm.

Bortset fra det synlige - hun er tynd, formelig orm, kohaser og pelsen så fik Sofie den samme mistanke som jeg selv har, at Luna muligvis har lidt nedsat syn. Det må vi se med tiden og tjekke igen når hun er faldet 100% til. Ellers lyder lunger og hjerte fint og der er ingen andre store ting at finde på lille Luna.

Vi er startet en smule med træning, dog meget lidt grundet hendes alder, fysik og hvor ny hun er her hos os. Men lidt basis træning: frem, stop, stå og bak. Det går så fint.

Håber i byder vores nye lille perle velkommen.

___________________________________


Så er det i dag, en mdr siden vi hentede vores lille skønne Luna hjem

Hun er virkelig en stor personlighed i en lille krop. ?? Hun er så småt ved at begynde at forstå personlig rum, men vil klart helst sidde på skødet af en og få snolder og blive kløet

Hun har teste alle vores foranstaltninger, hegn, lukke ordninger osv for at se om hun kunne smutte ind til os. Da hun er total umulig at imponere lykkedes det hende også at klemme sig under hegnet i løsdriften. Så en midlertidig opdatering er på plads, mens vi har sat mere træ på og er ved at gør klar til en helt ny låge, så stumpen ikke kommer ind selv og sidder i stolene lige pludselig

Hendes fysiske tilstand er også blevet meget bedre, om end hun ikke er helt på plads endnu. Men nu begynder hun at opføre sig og se ud som en rigtig plag
Bagben stilling er blevet betydeligt bedre efter maven er svundet så meget og vores utrolig dygtige smed har været på banen.

Vi træner fortsat og har også prøvet lidt klikkertræning. Hvilket hun hurtig fangede og syntes var et total hit.
Kommentér på:
Anden særlig race Luna
Annonce