{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Diva [Himmelhest] 2005

474 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Nichole Matzen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 8. sep 2011


Dansk Varmblod Diva

Fødselsår:
2005
Højde:
166
Temperament
Reserveret men når først man kommer ind på livet af hende er hun den kærligste hest jeg længe har haft i hånden. der skal ikke så meget til før hun bliver opmærksom men det må være det varme sind der lurer
Gangarter
middel
Stævner
ingen hos mig
Stamtavle
Far:
De noir
Farfar:
De niro
Farfars far:
Donnerhall
Farfars mor:
Alicante
Farmor:
Maharani
Farmors far:
Matcho aa
Farmors mor:
Akanee
Mor:
Amanda
Morfar:
Andiamo
Morfars far:
Absatz
Morfars mor:
Furore
Mormor:
Arabell
Mormors far:
A-dur
Mormors mor:
Asani


Køn
Hoppe
Bemærkninger
Diva startede som en låne aftale, hvor gamle ejer henvender sig efter knap et år og meddeler at hun havde besluttet at sælge hende, og eftersom diva og jeg havde fundet hinanden besluttede jeg at hun skulle blive hos mig, så jeg endte med at købe min første hoppe nogensinde.

Diva er skadet på den dybe bøjesene på et forben og kan derfor ikke holde til ridning på det plan hun har gjort før i tiden, hun bruges derfor kun som hygge hest, hun for bemer på benene hver dag og efter ridning køle gemacher så jeg gør hvad der står i min magt for at hjælpe benene til at holde mange år endnu.

Diva er 2022 ifolet med Blue Hors Kingston, første forsøg, så nu glæder jeg mig til en lille dressur hypper 2023.

2023: Det fineste lille hingsteføl kom til verden den 28/6! kl 5.20 om morgen, uden problemer og alt gik som det skulle, desværre er Divas skade i forbenet så store at hun aldrig bliver ridehest, hun kan ganske simpelt ikke holde til mere end en skridttur i ny og næ, hun er derfor forsøgt ifolet igen i år, men uden held endnu, jeg håber sidste forsøg her lykkedes, men det ser desværre ud til hun er gået i brunst på dag 21. af sidste ins. så det er lidt træls... men avl er altid en udfordring.

Kommentér på:
Dansk Varmblod Diva
Annonce