{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Pepsi 2007

459 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helena-Emilie
Kvinde | 29 år | Oprettet: 6. jun 2009


Haflinger Pepsi

Fødselsår:
2007
Højde:
142
Temperament
Rolig, blid, godmodig, tålmodig, stabil og lidt grumpy til tider.
Gangarter
Pony moves
Stævner
Tidligere.
Stamtavle
Køn
Vallak
Bemærkninger
Pepsi er en af mine to nye ponyer. Han kom sammen med Louie d. 18 oktober 2023. Begge ponyer har jeg overtaget grundet triste omstændigheder hos tidl. ejer. Jeg har lovet at passe på dem med liv og sjæl, og give dem al den kærlighed mit hjerte kan give.

Pepsi er lidt en 'dream come true'-pony for mig, da jeg i længere tid har søgt en stille og rolig hest som jeg faktisk kan ride tur alene på. Pepsi er perfekt til opgaven! Og med sit gode sind og tålmodighed, så tror jeg at han kommer til at være god for mig at starte op på igen. Trods han er ret lille i forhold til hvad jeg normalt ville vælge.

Pepsi har vidst været rideskole pony i sine yngre dage og man kan stadig godt mærke at han gerne vil ud og afsted. Jeg nyder vores ture i naturen, også selvom han altid bliver bange for de samme ting på ruten - men det tager vi med!
Pepsi er ikke så afhængig af de andre i flokken og går lidt sine egne veje. Han er meget selvstændig, stik modsat af min anden hest som dør lidt indeni hver gang vi forlader folden.
Både ham og Louie er faldet godt til i flokken og jeg har aldrig været så rolig omkring at skulle sætte heste sammen. Forhåbentlig kommer de til at gå sammen i mange, mange gode år endnu.

Både Pepsi og Louie kom totalt uventet som skudt ind i mit liv og jeg er så taknemlig for at jeg måtte overtage disse dejlige drenge og give det et forever hjem.
Kommentér på:
Haflinger Pepsi
Annonce