{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Shadow [Himmelhest] 2010

259 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Berit *Gyldenlysten*
Kvinde | 44 år | Oprettet: 23. maj 2023


Anden særlig race Shadow

Fødselsår:
2010
Højde:
Ca. 87 cm
Temperament
Shadow var en utrolig rolig og fræk shetlænder :-)
Derudover havde han et dejlig temperament
Gangarter
Super super gode efter min mening
Stævner
Shadow har ikke gået stævner.
Shadow var min serviceshetlænder
Stamtavle
Jeg har valgt at sætte Shadow under anden særlig race.

Shadows stamtavle:

F: Lurifax - (Shetlænder)

M: Ofelia - (Shetlænder)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Det hele startede nok lidt med at jeg gerne vil havde en servicehund pga. min autisme og mine udfordringer der følger med i verden, når man er anderledes med et usynligt handicap som verden ikke kan se. Desværre var det for dyrt at få en servicehund og jeg kommunen vil højsandsyndig ikke gå med til det. Jeg tog sagen i egen hånd og kontakte vores nabo der havde en shetlænder hingst. Jeg spurgte ham om jeg ikke måtte låne hans hingst til min shetlænder hoppe Ofelia.

Shadow kom til verden ved 5-tiden d. 25. maj 2010.

Fra da Shadow blev født blev han en servicehund (serviceshetlænder) og han var en beskrivelig dejlig bette pony, eller bettelort som han tit blev kaldt.

Shadow var trænet I horsemanship. Jeg må sige at han var utrolig lærenem og det giver mig en rigtig dejligt at havde den følelse inde i hjerte. Det er helt utrolig hvad jeg kan få Shadow til, jeg elsker lille pus.

Vi bruger også meget tid på at gå nogle turer ude i naturen.
Til tiderne tror Shadow at han er en hund.

Han nyder at havde en legekammerat at lege med. Shadow og Dixi er blevet rigtig gode venner og hverdag tager de deres løbeture på marken. De to elsker virkelig at lege med hinanden. Min personlig mening og holdning, er at det er godt for Shadow at han har fået Dixi at lege sammen med.

Da Shadow var gamle nok til vi lige så stille er påbegyndt tilkørslen. Det går stiller og rolig med det og han er utrolig lærenem. Han har meget han skal lære i nu, før han er 100 % tilkørt. Vi tager den tid vil skal bruge på det og alt sammen forgår i Shadows tempo. Udover at tilkøre Shadow hygger vi også med en masse sjove ting inden for horsemanship, som Shadow elsker. Ud over det bruger vi også tiden på gåture ind til byen og andre steder hvor vi nu kan finde på at gå hen og Shadow elsker vores gåture ude i naturen og når vi går turer sammen han sig som en lille hund.

Desværre blev Shadow syg, hvad der ikke var andre udvej end at give ham fred..
Shadow blev aflivet d. 22. december 2021.

Shadow har jeg selv har opdrættet
Kommentér på:
Anden særlig race Shadow
Annonce