{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.247 visninger | Oprettet:

Hest og studie? {{forumTopicSubject}}

Hej alle smiley

Jeg gad godt høre fra jer, der går på universitet, og har hest samtidig. Hvordan får I det til at fungere? Har I tiden - pengene? smiley

Jeg ville ønske jeg havde mere tid til de 4-benede venner, men må bare sande, at hverken økonomien eller tiden ser ud til at være der.. smiley

God aften!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hest og studie?
  • #1   19. jan 2018 Det kommer jo an på så meget.
    Hvor meget tid man bruger på studiet, hvor lang tid man vil bruge på hesten, hvor langt væk hesten står, hvor dyrt den står opstaldet, hvor dyrt du bor, om du har job ved siden af og hvor meget du tjener.

    Jeg har haft hest under studiet uden problemer. Hun står billigt i fuldpas (1100 kr om vinteren, 500 kr om sommeren). Jeg valgte dog ikke at tage hende med til Aalborg, men lod hende stå tæt på mine forældre (50 min i bus fra Aalborg). Det fungerede fint, fordi jeg ikke længere rider. Derfor havde jeg også mulighed for et studiejob. Jeg fik sammenlagt ca 7200 kr hver måned (løn+SU), hvilket fint kunne betale husleje (5700 kr delt mellem to), opstaldning, buskort osv.

    Hvis jeg ville, kunne jeg sagtens have fået tid til at ride, ihvertfald hvis jeg havde fået rykket hende lidt tættere på.

    Det kunne lade sig gøre for mig, fordi jeg bor sammen med min kæreste og derfor bor rimeligt billigt - vi deler jo alle udgifter - og fordi min hest står billigt i fuldpas, så jeg havde mulighed for et job ved siden af. Og så fordi mit studie ikke har været vildt krævende ift. lektier og forberedelse.


Kommentér på:
Hest og studie?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce