{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
71.343 visninger | Oprettet:

Tale til 70 års fødselsdag {{forumTopicSubject}}

Hvad syntes i??? :

Kære Mormor.
Du er nu blevet gammel. Du er 70 år (halvfjers), faktisk er du 25.566 dage gammel, eller 613.606 timer, eller 36.816.393 minutter, eller 2.208.983.616 sekunder gammel.
Men bare rolig, det behøver jo ikke at være så slemt at være gammel! Det kan faktisk være temmelig sjovt, og forbundet med masser af fordele. Nu er det heller ikke længere dig, der holder de små børn i hånden over vejen, men dem, der med støttende og langsom gang følger dig over ’’den store og farlige vej’’, mens de høflige unge mennesker beroliger dig med at ’’Du nok skal nå over vejen – inden de farlige biler begynder at køre’’.
Og skal man have det rigtig sjovt, så køre man rollatoren frem, smækker et rullebræt på stativet og kaster motoren fra græsslåmaskinen i kurven, hvor efter man med nææsten lige så mange kilometer i timen som din alder (beregnet i år), farer overhalende forbi de små skolebørn på deres små el-drevne løbehjul, mens vinden blæser det farvet grå hår kraftigt bagud, som var du julemanden, der i en tilstand af stress og galskab farer som en komet over himlen i sin tætpakkede kane på en sen julenat, og mormor med slag i hujer og hejer, og i forbifarten, som et ekstra sejerstræk, stikker stokken i hjulene på de små ’’søndagsbilister’’, så der ikke længere skal herske tvivl om, hvem der styre vejen mellem Fjerritslev og sommerhuset!
Arr okay – det kunne nu se meget fedt ud. Og sikkert også være meget sjovt. Men du ved godt at du ikke er gammel og det kun er i sjov at jeg siger det. Som sagt som mange gange før ’’mormor.. Du er først gammel når du har gigt i dine øre..’’ – Nu hørte du vel hvad jeg sagde? Godt så.
Jeg fandt for resten her den anden dag en liste over tegn på hvordan man kan vide at man er ved at være gammel, der var mange, men vi tager lige de 5 første:
1. En spåkone tilbyder at læse rynkerne i dit ansigt.
2. Folk ringer klokken 9 om aftenen og spørger: ’’vækkede jeg dig?’’
3. Det kræver flere end ét forsøg at komme over et bump på vejen.
4. Du sætter dine tænder i en bøf, og de bliver der.
5. Når din læge ikke røntgenfotografere dig mere, men holder dig op imod lyset.
Jeg syntes nu selv at jeg ved meget om gamle mennesker. Jeg ved at et plejehjem er et sted, hvor man opbevare gamle mennesker. De får medicin og frikadeller, og hver lørdag får de formkage med rosiner. Og bedstemødre har store numser, fordi de har haft så mange siddende på skødet, at underkroppen er blevet mast udad. Det bedste jeg kan lide ved gamle mennesker er at de er sig selv, og er lige glad med hvad andre tænker om dem. De tør at stå ved deres egne holdninger og sige tingene på de rigtige måder og på de rigtige tidspunkter. Lige som vores dejlige mormor.
Vi holder meget af dig mormor. Vi elsker dig. Du har altid været positiv også når det har været alder værst. Vi griner, har det sjovt og spiser en helt masse. Vores mormor er den bedste mormor man kan ønske sig!
Stort tillykke med fødselsdagen din guldklump.
Skål!


Mangler du den perfekte gave til hende?
På Find-gaven.dk kan du finde den helt rigtige gave til hende, til forskellige anledninger.
Kommentarer på:  Tale til 70 års fødselsdag
Kommentér på:
Tale til 70 års fødselsdag

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce