{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
809 visninger | Oprettet:

julie a
julie a
Tilmeldt:
23. nov 2010
Følger: 1 Emner: 5 Svar: 5

Den her dreng + den her pige.. {{forumTopicSubject}}

Okay, jeg havde lidt svært ved at finde en ordentlig overskrift. Det her kommer nok til at blive ret indviklet.
Jeg har været vild med den her 2.g'er i ret lang tid. Endelig, for et par måneder siden, begyndte han også at lægge mærke til mig, og efterhånden har vi været sammen til ALLE fester vi har været til. (Jeg har aldrig kysset ham, vi har bare snakket.. I flere timer, og kun været sammen os to, til de der fester) Jeg er ret sikker på at mine følelser for ham er gengældt, hvorfor skulle han ellers baile alle sin venner, for at følges med mig, som kun er en sølle 1.g'er?

Nåh. her i lørdags, var jeg i byen, hvor en pige fra min paralelklasse (jeg kender hende ikke særlig godt) Fortæller mig, at hun er mega fortabt i ham, og bliver ret såret, fordi han ignorerer hende pænt meget. hun fortalte mig også, at hun var så jaloux på mig, fordi han tydeligvis godt gad mig. Jeg ville overhovedet ikke høre det her, for det fik mig til at få mega dårlig samvittighed. Jeg sad bare og lyttede til hvad hun sagde.
Senere samme aften, kom han også i byen, og det endte faktisk med, at jeg tog hjem og sov hos ham. (stadig skete der ingenting, vi lå bare og holdt i hånden og så film, og snakkede om ALT mellem himmel og jord. Virkelig. Jeg vidste bare at det var hér jeg gerne ville være!)
Men lige da jeg var kommet hjem til ham, får jeg en sms fra hende pigen, som siger: "Hej søde, tak fordi du gad at snakke med mig. Det betyder så meget for mig, du er virkelig en super veninde!"
.. - Og dér fik jeg SÅ dårlig samvittighed. For jeg ved, hvor knust hun må blive, hvis hun finder ud af, at vi 'har' noget sammen..

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre? Jeg kender hende ikke ret godt, men stadig, skal jeg lade ham være, pga. det?! For det er jeg ikke sikker på at jeg kan.
hjælp miiiiiig! ):


Kommentarer på:  Den her dreng + den her pige..
Kommentér på:
Den her dreng + den her pige..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce