{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.987 visninger | Oprettet:

Drægtig hoppe i brunst - Hvor ofte sker det? {{forumTopicSubject}}

Da jeg fik min hoppe hjem, var hun på fedekur da hun tabte sig voldsomt på turen til Danmark.
Hun kom dog op på normalvægt i løbet af to måneder, og siden har jeg så sat hende ned i foder to gange. Dog tager hun stadig mere og mere på, og jeg skal til at sætte hende ned for tredie gang.

Hun er dog rund, og maven ligger bagud. Hun har vist irritation ved berøring af yver og blevet mere og mere hysterisk.
Disse to ting kan self. bare være et sammentræf - Altså at hun generelt ikke bryder sig om at blive rørt ved yveret og at hendes irritation skyldes hendes halthed (hvilket jo er meget sandsynligt).

Hun skulle meget gerne ikke være ifol, og hun har også vist brunst flere gange, dog kun 1-2 dage ad gangen, så jeg regner ikke med at hun er ifol. Dog tager jeg ingen chancer, så jeg får dyrlægen til at tage en håndprøve af hende når hun skal til scanning - Hvis hun er ifol vil hun være så langt henne, at det skulle være nok.

Men ifolet eller ej, jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre, hvor ofte det sker at en hoppe viser tegn på brunst under drægtigheden?
Det er ligeså meget til når jeg senere hen skal avle, og satser klart på at hun skal ifoles iår, hvis hendes halthed tillader det.Kommentarer på:  Drægtig hoppe i brunst - Hvor ofte sker det?
Kommentér på:
Drægtig hoppe i brunst - Hvor ofte sker det?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside