6.441 visninger
|
Oprettet:
Kogte krabbekløer {{forumTopicSubject}}
Ok, har købt disse krabbekløer og frøs dem ned igår.
Planen er, at de skal bruges i en forret værende en cocktail.
ligesom den med rejer, bare krabbekød.
Regner med, jeg vil koge de frosne kløer med dild og citron, men er det bedst, hvis jeg lader kødet tø op først?
Har aldrig lavet noget med krabbe før og kæresten er ikke særlig begejstret for fisk og skalddyr i det hele taget....
Kom med gode råd og ideer til, hvad jeg skal med de frosne krabbekløer:-)
På forhånd tak
apr 2007
Følger: 57 Følgere: 65 Heste: 4 Emner: 17 Svar: 492
sep 2005
Følger: 13 Følgere: 18 Heste: 2 Emner: 166 Svar: 643
fortæl endeligt hvordan de blev
apr 2007
Følger: 57 Følgere: 65 Heste: 4 Emner: 17 Svar: 492
http://hotstart.dk/Opskrifter/ViewRecipie.aspx?id=525
http://weberguru.dk/forum/viewtopic.php?p=33302
http://www.skagenfood.dk/recipe.html?recipeid=259
jul 2008
Følger: 6 Følgere: 10 Heste: 3 Emner: 120 Svar: 402
Tror jeg kogte dem forlænge, det var i hvert fald tørt og frynset. Smed dem også i som frosne, men tror da lige når jeg kommer på restaurant igen, at jeg må bestille krabbekløer, så jeg har en ide om, hvordan det endelig resultat skal blive;-)
sep 2005
Følger: 13 Følgere: 18 Heste: 2 Emner: 166 Svar: 643
Kogte krabbekløer
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside