{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
7.587 visninger | Oprettet:

Hjortegrydesteg {{forumTopicSubject}}

Var i Rema 1000 idag og fik fat i en kilo tung hjortesteg i net.
Hvad gør man lige ved sådan en?
Skal den koges?
Kan man stege den i ovnen?
Argh!
Og hvad med tilbehør og hvor mange personer tror I sådan en kan afføde?

Ok, er måske lidt hjælpeløs, men det er yderst sjældent jeg laver den slags sager....

På forhånd tak:-)


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Skifte toilet 1.200 kr.
  • Jord græs oprydning 2.500 kr.
  • skifte vandhane i bryggers 500 kr.
  • Sort and organize it equipment and cables 1.000 kr.
  • Udbedring af tilkalder stophane og montering af vaskemaskine 750 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Hjortegrydesteg
  • #1   6. sep 2011 Min anbefaling vil klart være at omvikle stegen med bacon (det giver en dejlig ekstra kraft i smagen) og brune den i lidt margarine eller olivenolie i bunden af en stegegryde og herefter hælde lidt vand og vildtfondt ved den. Vil tro, at en steg på 1 kg. skal have 45-60 minutter, men hold godt øje med den; den må ikke blive tør. Som krydderi kan jeg anbefale et færdigblandet vildtkrydderi eller - alternativt - timian og basilikum, salt og peber. Som prikken over iét kan du evt. slutte af med at lægge toastost ud over stegen og sætte den 5 minutter i en forvarmet ovn (cirka 150-175 grader), til osten er smeltet ud over stegen.

    Saften/fonden kan du så bruge som base for en lækker vildtsauce, som bages op med meljævning og tilsættes krydderier, gorgonzola og vilde tyttebær eller ribsgelé samt smages til med salt og peber (vær forsigtig med salt og smag på sovsen, før du putter ekstra salt i, da foden gør saften fra stegen meget salt).

    Jeg ville servere med hasselbach kartofler og frisk ruccolasalat med valnødder og tørrede tranebær.


Kommentér på:
Hjortegrydesteg

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce