{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
557 visninger | Oprettet:

Motion i dag {{forumTopicSubject}}

Jaah, lidt sent emne, og måske er alle gået i seng. Men hvad pokker ^^. Tænkte det kunne være sjovt at høre hvad folk har lavet i dag af motion.

Så ja, hvad har I lavet?

Selv har jeg gået mine mindst 5000skridt jeg har af mål for dagen, og jeg har brugt en god time på at ordne hestenes boks, vinter- og sommerfold + ridebanen for møg. De tre krikker er nogle værre skidemikler, så der er masser at lave! Og for pokker det var hårdt, men sidder nu med en dejlig følelse af at have lavet noget i dag ^^.

Har derudover været på en super hyggelig ridetur med min pony, 3,78km blev det til ca i skridt med en enkelt lille strækning i trav. Nøj det var lækkert at være på tur igen!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Motion i dag
  • #2   7. jul 2015 Godt du gør noget fremover!! Jeg har desværre ikke fået lavet det vilde i dag.. Har cyklet ud til hesten og hjem igen (ca 10 km) og fik redet små 15 min inden hun trådte en sko af... ØV!

  • #3   7. jul 2015 Jeg skulle teste mine vandrestøvler, så gik godt til for omkring 2,5 km. Har nok gået omkring yderligere 2,5 km i stille og roligt tempo, plus et kvarters yoga og cirka 3 km løbetur, med lidt gang først, sidst og lige lidt i midten også.
    Min skide app sagde at jeg spiste for mange kalorier, og fordi jeg VED at jeg har lyst til min kokos-kaffeis om aftenen (eller andet lækkert) endte jeg med at tage en løbetur for at kunne nyde det med god samvittighed.. smiley

    I morgen bliver det nok cykeltur ud til hesten (14 km i alt tror jeg) + styrketræning hvis mine muskler lige magter det. Tror jeg tager kærestens cykel, for selvom min damecykel er god, så er en mtb meget sjovere at cykle på og så vejer den noooget mindre.. smiley


  • #5   7. jul 2015 Mathilde - Har selv haft en riiiigtig lang periode hvor jeg ikke har hverken spist sundt eller fået motioneret. Det er super trælst og jeg fik bare mere og mere dårlig samvittighed, især over for min pony. For jeg er faktisk for stor s:. Så nu motionerer vi sammen!

    Det lyder som en super plan du har lagt for i morgen! Årh Just Dance, gid det var mig :D.

    Kris - 10km er også super godt gået! Jeg ville rigtig gerne cykle til hestene, det er lige godt 9km ca, men min cykel hører til på en losseplads så det er ikke særlig motiverende at skulle sætte sig op på den s:. Og igen, øv med hesten!

    Nuller - Sådan! Sikke du har fået motioneret :D. Det yoga der, er det ud fra den video du lagde op tidligere?:D
    Hehe jah, man vil jo gerne kunne spise det ikke helt så sunde med god samvittighed :P. Jeg fik også lige et par m&m's i stalden inden jeg tog hjem, det kunne jeg godt tillade mig mente jeg :P. Det lyder godt med i morgen! God tur :D.

    Wi - Puh lyder hårdt! Men godt det blev gjort, hehe!


  • #6   8. jul 2015 Min cykel er bestemt heller ikke en racercykel.. Men så giver det bare det mere motion at kører frem og tilbage. Syntes godt nok det er træls nogle gange men der er jo ikke så mange andre muligheder og elsker at komme ud i stalden og hygge med min pige.

  • #7   8. jul 2015 Kris - Min den virker bare efterhånden ikke mere.. Bremserne virker ikke, gearne virker ikke. Der er ikke lys på og jeg tror faktisk den er flad..:P
    Må lige kigge på den i morgen, det kunne da godt være man skulle prøve på at begive sig ud med den!


  • #8   8. jul 2015 Ja okay.. Det lyder til den er noget værre end min. Men som regel er en ny kæde og noget olie nok til at få den til at køre igen. Og så er det jo god ekstra motion at få...

  • #9   8. jul 2015 Den er rigtig rigtig dårlig hehe. Leder efter en ny, men der står ikke ligefrem "ny cykel" på pengene :). Håber min far måske kan fikse den så den bliver bare lidt bedre :).

  • #10   8. jul 2015 Jeg faldt over en artikel på forsiden af et hesteblad i stalden, der handler om at løbe med sin hest. Tror jeg vil tjekke den ud senere, for det kunne da også være en sjov måde at motionere både krikken og sig selv på.. smiley

  • #11   8. jul 2015 Men i skal virkelig huske på, at det ikke handler om hvad i har gjort forkert før. Det handler om at gøre det bare en smule bedre. Virkelig, bare det at gå et busstop længere giver i længden rigtig meget. Headset på og dans igennem når der alligevel skal gøres rent (det gør det også rigtig meget sjovere at gøre rent) og så lidt mindre af et søde og lidt mere af det gode, så kommer man hurtigt rigtig langt på vejen har jeg opdaget!

    Bare for at eksemplificere:
    Januar holdt jeg mig striks til løbeprogrammet, hvilket var løb 3x ugentligt, jeg svømmede også engang imellem og gik en del ture med hunden oveni. Samtidig cuttede jeg næsten helt af for søde sager (altså lidt sødt i weekenden var ok). Jeg tabte 3½ kg hen over januar, hvilket må siges at være rigtig godt.
    Herefter gik det sku ikke helt med at overholde det der strikshed. Jeg holdt fast i øget motion og forsøgte at spise sundere (forsøgte er kodeordet), men jeg har stadig fra febuar og til slut juni tabt yderligere 3½ kg, bare ved at gøre januar i lille stil, så at sige. Alle fra min familie kommenterede på at jeg havde tabt mig og at det så rigtig godt ud. Så jeg forestiller mig at selve vægttabet måske har været lidt mere, men at jeg har fået bygget en mængde muskler på.

    Så det behøver ikke være 100% strikst for at have en effekt. Og cheat-days er helt okay, det andet bliver SÅ kedeligt meget hurtigt!


  • #12   8. jul 2015 Nuller - Det er mega sjovt at løbe med hesten, hvis hesten altså respekterer ens personlige rum. Min pony kan jeg både løbe og cykle med, men min unghest. Puha, hun er en møver og en trykhedsnarkoman, så hende tør jeg sgudde med endnu :). At hun så nærmer sig 170cm og ponyen kun er 131cm spiller så også en rolle :P.

    Det der strikse der duer jeg heller ikke til. I hvert fald ikke med motion. Det går lidt bedre med det usunde at jeg kan nogenlunde holde det nede til weekenden, men bliver heller ikke sur/trist over mig selv hvis jeg som i går tager lidt m&m's i stalden :p. Helt uden sukker kan jeg heller ikke, jeg får nogle gange "sukkerdyk" hvor får det rigtig dårligt hvis jeg ikke lige får en sukkerknald e.l. Hvad det skyldes ved jeg ikke..x3

    Men ja, lidt har også ret!
    Jeg har det med at løbe op og ned af trappen om dagen hvis jeg skal op på mit værelse og hente noget, eller løbe nogle runder ude i haven :P.


  • #13   8. jul 2015 Joey er ret sød til personligt rum. Hvis han bliver forskrækket eller overivrig ikke helt, men han er jo også bare en hest.
    Er glad for at høre at jeg ikke er den eneste der ikke kan med strikshed! Det funger bare ikke for mig..

    PS mine gode intentioner om de 14 km cykel holdt til cirka 20 meter fra min dør, hvor kæden sprang af og snoede sig rundt om pedalen. Istedet gik jeg til stationen (og satte cyklen af ved cykelhandler) og har så gået yderligere 3 km, så den der powercykling må blive fredag eftermiddag hvor jeg henter cyklen igen! Så dårlig kan ens dag også starte..


  • #14   8. jul 2015 Så er det da bare afsted med jer :D. Det er altid sjovere at motionere med sine firebenede venner synes jeg.

    Ej hvor er det typisk! Men godt du så bare fik gået i stedet :D.
    Jeg har ikke fået kigget på min cykel endnu.. Regner med lige at tage en snak med min kære far om den overhovedet er værd at forsøge at lave, for det er nok den bedste cykel jeg nogensinde har haft så ville være ked af at smide den ud :3.


Kommentér på:
Motion i dag

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce