{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
330 visninger | Oprettet:

Navn til ridder troupe? {{forumTopicSubject}}

Nu har jeg jo set flere emner, hvor der er kommet nogen ganske ferme navne ud af det, så nu tænker jeg jeg også vil prøve smiley

Vi er en lille gruppe kvinder, der har en "ridder troupe" med fokus på renæssancen. Vi tilbyder de helt standard "ridder ting" - turnering, show ridning, kom-og-klap-en-hest osv. - med den ekstra ting at vi alle kan ride i damesadel - så det giver os mulighed for at vise noget der er lidt mere unikt på markedet.

Hestene er en broget sammensætning, og det samme er rytterne smiley

Indtil nu har vi bare gået under "Adelsdamer til hest", men det navn fænger ikke helt, og er ikke et man går rundt og husker. Jeg har forsøgt at finde på et andet navn til os, men der er ikke noget der for alvor har fanget mig endnu.

Måske i har nogen bud? smiley

Lidt info:
Vi samarbejder med Action Art som er stagefighter og rytter, men arbejder også selvstændigt.
"Ejer" af ridder troupen er Christina Keppie, og vi rider derfor under hendes firma. Måske man kan spille på hendes navn?
Antallet af ryttere og hjælpere varierer alt efter hvad der er brug for - men vi er som standard en gruppe på fire ryttere.
Vi ser gerne at navnet understreger at vi alle er kvinder - men det hænder også vi alle spiller mænd.
Som vores første show har vi spillet en del på Klods Hans, og andre gamle eventyr - måske navnet kan have noget at gøre med det?
Som sagt rider vi primært renæssance show, men har også gjort os i middelalder af og til.
Vores mål er at komme til at ride lanse turneringer, og have et stort repertoire hvor vi indrager sværd kamp til hest i kombination med pæn ridning, og historier der også er underholdende for børn.

Spørg endelig hvis i synes i mangler mere info smiley


Kommentarer på:  Navn til ridder troupe?
Kommentér på:
Navn til ridder troupe?