{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
999 visninger | Oprettet:

BESKED FRA HA {{forumTopicSubject}}

Besked fra HA'erne

Hold på hat og briller, for her kommer en lang række beskeder.

<b>Det første er vedr. mistanke om misbrug.</b>
Vi vil gerne bede jer tage kontakt til en HA'er hvis i ser en mistænkelig hest, en profil hvor der benyttes copyrightbilleder eller hvis i finder et indlæg med stødende indhold eller som i mener er fejlpostet.
Vi er her for at holde styr på dette, og det hjælper ikke hvis i selv begynder at diskuterer i tråden eller inde hos hesten.

Hvis du ser en hest du mener kan være falsk, så lad venligst være med at skrive dette i profilen, da dette er udhængning og det ønsker vi ikke at se her på hestegalleri. Istedet så benyt jer af funktionen "misbrug" på brugerprofilen, og skriv en besked til en HA'er. Dog kan vi intet foretage os, med mindre der ligger klare beviser for at hesten er falsk.

Grunden til at det er godt at skrive en besked til os er at vi først ser alarmklokkerne blinke når en person har fået 5 udstemninger.

Og så vil vi gerne bede folk om at lade være med at have udstemningsgrundlag som fx. "Falsk", "Hun er en kælling" osv. Det er spild af tid for os at kigge de begrundelser igennem, og vi kan mildest talt ikke bruge dem til noget.

<b>Vedr. kontakt til en HA'er</b>
Inden du skriver, så se hvilken HA'er der er online på det gældende tidspunkt, og skriv til denne. På denne måde er der størst sandsynlighed for at der bliver handlet i sagen. Og for så vidt muligt så skriv til en enkelt HA'er, så vi ikke er 4 der går igang med den samme sag på engang.

<b>Specielt vedr. udstemning</b>
Der er åbenbart nogen som starter en "heksejagt" og misbruger denne funktion. Vi har set at nogen lokker vennerne til at stemme en ud som man ikke lige kan lide. Dette vil blive betragtet som misbrug af udstemningsknappen, og kan i værste fald medfører en midlertidig udelukkelse. Udstemmningsfunktion skal KUN bruges hvis der er brug for det, og ikke bare fordi en har givet din hest lav eller ikke er enig med dig.

Hvis det fremover hænder at vi får mistanke om at der er en gruppe der rotter sig sammen mod andre, vil det medfører en advarsel og værste tilfælde en midlertidig frysning af brugeren

<b>Er der en der "generer" dig</b>
Så sørg for at kopiere det der bliver skrevet til dig(samt evt. det du har skrevet), og send det i en besked til en af os, så vurdere vi hvad der skal gøres yderligere i sagen.

<b>Vedr. mails</b>
Vi vil endnu engang gøre opmærksom på at det er en RIGTIG god idé at have en mail der fungere. Det sker alt for tit at folk ikke får fx en advarsel, og så pludselig er der ballade inde på forum, fordi man mener at man er blevet uretfærdigt behandlet.

Vi tager ikke ansvaret for at man ikke modtager disse mails, og har i problemer med at skifte til en mail der dur, så skriv til dem der ejer HG.

Det er også dem i skal sende forslag til eller skrive til hvis der er problemer med teknikken herinde. Det vi skal sørge for er at der er god ro og orden herinde på siden.

<b>Vedr. indlæg</b>
Vi gør opmærksom på at det ikke nytter noget at camouflerer indlæg, for så at lægge dem ind i fora hvor de ikke hører hjemme. Hvis i både vil fortælle om den hyggelige dag med ponyen og have udfordringer, så bedes i venligst lave 2 indlæg.

Nogen gang sker det at bølgerne går lidt højt, og her forbeholder vi os retten til at gå ind og lukke og slukke for en tråd, hvis sproget er ved at gå over gevind. Det er tilladt at diskuterer og komme med sin mening, hvis det blot bliver gjort på en pæn og fornuftig måde.


<b>Heste der vil ind</b>
Vi vil bede jer om at afvise de heste der bliver oprettet hvis disse ikke overholder regler og retningslinier, herunder blandt andet - men ikke kun - flere heste på samme profil, forkert raceangivelse (blandinger der oprettes som eksempelvis Belgier / Shetlænder, eller Belgier blanding)

Disse heste vil alligevel blive slettet hvis ikke brugeren selv retter dette til så spar os for en masse arbejde, og jer selv for at skulle klage over dem, og afvis dem inden de kommer ind.

Dette galleri har regler og retningslinier der skal overholdes, og man har chancen til at overholde dem inden man opretter hesten - man skal ikke ind for at få en chance for at overholde dem.

<b>Igen vedr. indlæg</b>
Hvis du oplever at dit indlæg bliver slettet, er det af en af følgende 2 grund:
- Indlægget er fejlplaceret.
- Indlæggets indhold strider i høj grad mod de givne retningslinier

Hvis dit indlæg bliver slettet, skal du derfor overveje om det er på grund af en ovenstående ting. Hvis ikke du selv mener at dette er tilfældet, så kontakt en moderator, fremfor at genposte og genposte indlægget.

<b>Vedr. annoncer på markedet</b>
Disse skal bruges hvis du vil sælge/købe/bytte noget, og ikke blot til at vise nye billeder af fx din hest. Det er spild af plas, men også folks tid når de kigger igennem marked for at se om der er noget de vil købe.

Og så en nyhed. Vi har besluttet os for at alle beskeder vi fremover skriver til jer brugere, vil også blive postet i denne tråd. På den måde kan alle finde den, og derfor er der ikke længere end undskyldning der hedder at man har overset det.

Det kan være en fordel at tilføje indlægget under fortrukne, og så tjekke den engang imellem. Så er du ihvertfald sikker på du ikke har misset noget i farten.

Vi skal selvfølgelig nok huske at poste nyhederne på første side også.

//Hjælpe-Administrationen
*****




Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  BESKED FRA HA
Kommentér på:
BESKED FRA HA

Annonce