{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Opsætning af gardinstang 250 kr.
  • Montere en kattelem i en dør 1.000 kr.
  • El løbehjul - skift af bremseklodser - kugoo g2 600 kr.
  • Flytterengøring 2.500 kr.
  • Samling af 2 garderober fra jysk 2.000 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Kostplan
  • #2   25. nov 2013 Jeg har fået lavet en kostplan af min diætist, den er så personlig og tilrettelagt til mig. Den er lavet ud fra at jeg gerne vil tabe mig 5-8 kg.

    Men måden jeg spiser på:

    Min morgenmad består af det samme hver dag; nemlig frugt. Forskellige frugter indtil kl 12.00
    Til frokost får jeg oftest 1 skive rugbrød med noget magert pålæg, og en eller flere grøntsager til. Pitabrød kan også spises, eller knækbrød. (Har mange forskellige forslag i min plan)
    Mellemmåltider består af små snacks, som f.eks mandler(10-15 stk), ½ banan + ½ skive rugbrød, en smule yoghurt, skyr, eller div..
    Min aftensmad er talt op i kalorier, hvor jeg har mange forskellige opskrifter, som min diætist har lavet til mig. Portionerne er ikke særlig store, men jeg går ikke sulten fra bords når jeg spiser.

    Det er i hvert fald vigtigt at du lytter til din krop, i hvor meget du spiser. Og samtidigt er det også vigtigt, at du ikke spiser for store portioner af gangen, siger min erfaring mig smiley

    - På denne kostplan, har jeg en syndedag hver 2. eller 3. uge hvor jeg til aftensmad og ud på aftenen, må spise alt hvad jeg overhovedet vil - det sætter helt klart motivationen i gang for mit vedkommende, så kuren ikke bliver så kedelig i længden. Og at man ikke tager på af dette - men derimod taber sig! Det synes jeg er fantastisk... ''Det handler om at chokere kroppen.''

    Stil mig gerne nogle spørgsmål til ''kuren'' eller hvad man skal ku kalde det.

    (Normalt er jeg MEGET madglad, og spiser mig så mæt som overhovedet muligt når jeg får morgenmad og aftensmad, haha. Men jeg fungerer fint på denne ''kur'' eller hvad jeg skal sige smiley )


  • #3   25. nov 2013 Det bedste du kan gøre er at holde dig fra alt slik, hvidt brød og generelt tomme kalorier. derefter skal du ud at træne, det kan være cykle en tur hvor du giver den gas hver anden dag. ikke så langt til at starte med, måske 3 km og derefter bygge mere på. det samme med løb.
    - du kunne jo eventuelt snakke med dine forældre om at sammen sætte en kostplan til dig, hvor din mad indeholder en masse proteiner. og en plan over hvilke dage du skal motionerer og hvilke øvelser du skal lave.

    husk at det er vigtigt at det skal være sjovt. ellers går man død i det. det kan være din mor eller en veninde vil være med, til diverse øvelser og støtte dig rigtig meget, så du bliver motiveret?

    - held og lykke.


  • #4   25. nov 2013 Ada S: Forstår godt hvad du mener, da jeg har lavet den.

    Bidløs: hvad er det F.eks for nogle opskrifter?

    Lizette: men hvad kan den kostplan F.eks bestå af?


  • #5   25. nov 2013 Her er eksempler på 2.

    Når der står 2 eller 4 portioner, spiser man 1 potion og fryser resten ned hvis ikke andre også spiser smiley

    Aftensmad: Citronkylling.
    Tilberedningstid ca 35 min (kan fryses i op til 1 måned)
    Til 4 portioner
    2 kyllingebrystfileter á 125g, strimlet- ½ tsk salt- 1 tsk maizena- 2 porrer i skiver- 1 tsk olie- 1½ dl basmatiris- 3½ dl vand- ½ dl hønsebouillon- 3 spsk friskpresset citronsaft- 1 tsk sødemiddel- 1 spsk soja- 2 fed hvidløg presset- ½ tsk chiliflager- 1 tsk sesamolie- 2 forårsløg hakket.

    Aftensmad: Peberbøf med ovnstegte kartofler.
    Tilberedningstid ca 30 min. Bør ikke fryses
    Til 2 portioner
    Ovnstegte kartofler: 400g kartofler skrællet og i tern- 2 tsk olie- 1 spsk hakket frisk rosmarin- lidt groft havsalt.
    Peberbøf: 2 møre bøffer a 175g- ½ tsk hel sort peber let stødt- 1 tsk olie- 2 skalotteløg finthakket- 1 dl rødvin- 1 dl oksebouillon- salt.


  • #6   25. nov 2013 morgen mad:
    * Havreklid grød med kanel og mandler. (det bliver lavet på samme måde som havregrød, man koger det op med kanel. hakker mandler og drysser på, når det er færdigt.)

    *Havregryn med banan, mandler og rosiner. (skære bananen ud i mindre stykker, hakker mandlerne og blander det sammen med havregryn, rosiner og mælk)

    * røræg og groft brød. hertil noget frisk frugt.

    Frokost:
    "reje cocktail" (kogte rejer, i en blanding af alm. salat, rokulasalat, tomat og agurk) hertil kan der spises en masse frugt.

    * det kan også være rester fra aftensmad Fx kylling i stedet for rejer.

    * Jeg kan rigtig godt lide at få et stykke rigtig groft brød med kyllingepålæg og peberfrugt, eller med tun (i vand) på! og dertil frugt.

    Aftensmad:

    * Steg nogen kyllingefilere på panden med kokos fedt og smæk nogen rodfrugter i ovnen! det er bare mums! (her kan kyllingen også skæres ud og blandes sammen med rodfrugterne) (resterne kan fungere som frokost)

    * En æggekage med grønsager. (broccoli, salat, tomat, agurk osv)

    * Wok. (en sammenblanding af mange forskelige slags rodfrugter, grønsager, magert kød og evt hvidløg. der steges i kokos mælk.)


    Hvis du bliver sulten mellem måltider så hav en sund snak med i lommen, det kan bestå af nødder/ gulerødder eller frugt.

    Husk at indtage en masse væske! smiley

    Der er især mange proteiner i æg og kylling. Fisk er også rigtig godt!


  • #7   25. nov 2013 Uuuugh vil prøve de opskrifter i har skrevet..!
    Men laver i selv maden?


  • #8   25. nov 2013 Jeg har en beskrivelse af hvordan man gør, mht til opskrifterne - laver maden - hvis du vil have dem smiley

  • #9   26. nov 2013 ja og nej. min mor står som regel i køkkenet sammen med mig. men noget gange laver jeg det også selv smiley

  • #10   26. nov 2013 Bidløs: vil gerne have en beskrivelse hvis det kan lade sig gøre.?

    Lizette: Nååårh okay??


  • #11   26. nov 2013 Svits porrerne i olien i en gryde. Tilsæt ris og spæd med vand. Lad det koge i ca 15 min.
    Bland bouillon, citronsaft, sødemiddel, soja, hvidløg og chiliflager i wok eller stor stegepande. Kog kyllingen i blandingen. Rør maizena op med lidt vand. Rør jævningen i gryden, bring det i kog under omrøring og lad det koge 6-8 min. Rør rundt af og til. Hæld sesamolie i og drys hakket forårsløg over.
    Anret ris og porrer på fire tallerkner. Øs kyllingeblandingen over og servér straks. Velbekommen!

    Tænd ovnen på 200 grader. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 5 min. Ryst dem lidt i gryden, så kartoflerne bliver ru i overfladen. Hæld kartoflerne op i et ildfast fad og dryp 2 tsk olie over. Sæt dem i ovnen i 20 min, til de er gyldne og sprøde. Vend bøfferne i peber og tryk det godt ind i kødet. Drys lidt salt på. Varm en pande godt op, tilsæt 1 tsk olie og læg kødet på. læg løgene rundet om. Steg bøffen i 2 min på hver side, hvis bøffen skal være medium til rød, og 3 min hvis den skal være gennemstegt.
    Hæld vin og bouillon i panden når der er 2 min af stegetiden tilbage og lad det koge lidt ind. Bland kartoflerne med rosmarin og lidt groft havsalt, og servér dem til bøfferne og saucen. Velbekommen!


Kommentér på:
Kostplan

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce