{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
599 visninger | Oprettet:

Biografpremiere torsdag d. 20/9-12 {{forumTopicSubject}}

Det er torsdag og tid til biografpremierene smiley


Film: ParaNorman

Instruktør: Sam Fell ogChris Butler

Genre: Animation/familiefilm

Medvirkende(danske stemmer) :
Nickolas Due Feit, Alfred Schwarz, Emma Høeg og Søren Spanning

Information:
"I animationsfilmen 'ParaNorman' føler Norman Babcock sig med rette misforstået. Han kan nemlig tale med de døde, men når han fortæller alle de andre om sin særlige evne, bliver han skældt ud og anset for en særling.

At han bor i en by, der hvert år fejrer en 300 år gammel hekseproces med masser af uhygge, gør ikke tingene nemmere, og hvis ikke det var for den tykke Neil, der også er vant til at blive mobbet, ville Norman være helt alene... altså bort set fra alle dem, der hilser venligt på ham fra graven.

Men da hans mærkelige onkel dukker op og fortæller Norman om en ganske særlig familietradition, begynder hans ellers uforklarlige samtaler med det hinsidige næsten at give mening... lige indtil onklen falder død om, inden han helt præcis får forklaret, hvad Norman egentlig skal gøre. Og snart begynder de døde at rejse sig fra deres kister."

Filmen, der blander adventure, uhygge og komedie, er en ny stop-motion film fra studiet bag den beslægtede 'Coraline' (2009), som ikke mindst henvender sig til børn, der har følt sig lidt udenfor.

Trailer(engelsk) :
http://www.youtube.com/watch?v=hgwSpajMw3s

__

Film: Kapringen

Instruktør: Tobias Lindholm

Genre: Thriller/drama/dansk

Medvirkende:
Pilou Asbæk, Søren Malling, Dar Salim

Information:
"I filmen 'Kapringen' er fragtskibet MV Rozen, der befinder sig langt ude i Det Indiske Ocean, på vej mod havn, da det bordes og kapres af somaliske pirater.

Om bord er to danske sømænd, skibskokken Mikkel (Pilou Asbæk) og maskinmesteren Jan (Roland Møller), der sammen med kaptajnen og den øvrige besætning bliver taget som gidsler. Kravet til skibets rederi er klart: 15 millioner dollars for MV Rozen og dets besætning.

Hjemme i Danmark forhandler direktøren for skibsrederiet (Søren Malling) og et hold af eksperter med piraterne for at bringe løsesummen så langt ned som muligt, uden at sømændenes liv bringes i fare."

Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=p4DbVER5bbI

__

Film: Chernobyl Diaries

Instruktør: Bradley Parker

Genre: Gyser

Medvirkende:
Nathan Phillips, Olivia Dudley

Information:
"Gyseren 'Chernobyl Diaries' handler om en gruppe bestående af seks unge backpackere forsøger at finde nogle andre steder end de vante turistområder. Derfor hyrer de en guide, som har ekspertise i ekstreme ture.

På trods af diverse advarsler tager han dem med til den forladte by Pripyat i Ukraine. Byen var hjemsted for arbejderne på Tjernobyl atomkraftværket, der nedsmeltede for 26 år siden.

Da de ved mørkets frembrud skal væk fra byen igen, vil deres bil ikke starte, og de må overnatte i den forladte landsby. Men de er ikke alene..."

Plottet tager udgangspunkt i ulykken i 1986, hvor Tjernobyls fjerde atomreaktor eksploderede og udløste mere radioaktiv stråling end 400 atombomber tilsammen.



Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=3-trZ7kuYvk

__

Film: The Deep Blue Sea

Instruktør: Terence Davies

Genre: Drama/romantik

Medvirkende:
Rachel Weisz og Tom Hiddleston

Information:
'I dramaet 'The Deep Blue Sea' er Hester Page (Rachel Weisz) gift med den agtværdige, ældre dommer Sir William Collyer (Simon Russell Beale), da hun indleder et forhold til en yngre og forhenværende Royal Air Force-pilot (Tom Hiddleston).

Spændingerne mellem elskeren og ægtemanden skaber et virvar af modstridende følelser, hvor hverken den lidenskabelige affære eller ægteskabet kan ophæve hinanden, og Hester bliver en rastløs sjæl fanget mellem to verdener."


Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=DmphOgeyk70

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Biografpremiere torsdag d. 20/9-12

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce