{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.062 visninger | Oprettet:

Hvordan sparer i på mad {{forumTopicSubject}}

Indspireret af tråden om at skralde (fra container) så tænkte jeg på hvad gør i for at spare på madbudget?

Her hjemme gør jeg det at jeg køber tit rugbrød eller grov boller på tilbud og fryser det ned i mindre portioner fx 1/3 rugbrød eller2-3 boller, på den måde så undgår jeg at brødet mugner fordi vi ikke når at spise et helt rugbrød.
Jeg har for et par uger siden købt billigt frisk pasta til 5 kr for 250 kr og smidt i fryseren. Ellers spørger min mor eller svigermor om de har for mange grøntsager i haven og får derved gratis. Jeg har gjort det at jeg har frosset revet squash ned så er det nemt at tage op hvis der skal laves muffins eller gryde retter og så er der til hele vinteren


Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

  • Rengøring 750 kr.
  • Ophængning af 3 lamper 600 kr.
  • Rengøring 450 kr.
  • Elektriker 1.500 kr.
  • Fastgørelse håndvask m.v 2.200 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  Hvordan sparer i på mad
  • AMT
    AMT Tilmeldt:
    maj 2007

    Følgere: 41 Emner: 131 Svar: 8.676
    #1   18. sep 2014 Jeg kan ikke spare på mad, vi bruger rigtig mange penge på mad, fordi lider lidt for godt mad lidt for meget smiley

    Men enten kan man gå i skraldespandene og finde mad, og ellers gælder det om at gå efter tilbudene, discount varer, og sidste salgsdato vare - fryse det ned, og spise mindre.

    Lave flere portioner af gangen, og spise rester smiley


  • #2   18. sep 2014 Sommer halvåret køber så vidt muligt kun tilbud
    Vinter halvåret skralder jeg og køber kun mælke produkter


  • #3   18. sep 2014 hmm her handler vi billigt, fryser ned, og laver forskellige retter af samme produkter som så også fryses.
    min mand rejser meget, og når han er ude får jeg sjældent andet en rugbrød, og ellers spiser jeg på job.

    vi har køkken have, så jeg kan gå der ud og hente de grøntsager jeg ønsker


  • #4   18. sep 2014 Deler maden op smiley jeg spiser kun 1 stykke kød, fx deler jeg mit hakke kød op i 6 stykker (til bøffer ) spiser så det flere kartofler smiley

  • #7   18. sep 2014 Er lige flyttet hjemmefra for en måned siden, og indtil videre har jeg levet for 18kr. pr. dag. Jeg handler i de billigere butikker, og køber ting på tilbud. Ellers går jeg efter de billigere grøntsager f.eks. kål, rodfrugter og løg. Når jeg er hjemme i Sønderjylland, køber jeg tørre madvarer eller ting, som kan fryses ned, i Tyskland. Her køber jeg også poser med krydderier til bestemte retter, så jeg kun behøver købe et par madvarer til én ret, og stadig kunne få noget smag i maden smiley

  • #8   18. sep 2014 herhjemme spiser vi rigtigt meget kål, gulerødder, kartofler osv. Derudover handler vi tit ind efter 20, da meget i butikken (kød, brød osv) så er sat en hel del ned smiley Men ellers sparer vi ikke så meget igen, der er sat 3000 af til mad og diverse (til både mig og min kæreste) så der er lidt at tage af smiley

  • #9   18. sep 2014 Jeg har en mand, der absolut ikke vil smide mad ud! Han spiser rester, til der ikke er mere! Han har lært mig at spare! Men nogen gang er jeg ved, at blive skør af hans sparegen! Men der er ingen tvivl om, vi spare godt på, at spise rester, og ikke bare smide det sidste ud!

    Vi handler i de billige butikker, som kiwi, rema 1000 osv! Og der er faktisk gået lidt sport i at finde billige varer! Der er tit nedsatte varer i kiwi! Vi køber ofte noget der skal spises samme dag! Det ryger i fryseren! Selv katten får kattemad, der er nedsat:-D


  • #10   19. sep 2014 Hjemme hos os sparer vi ikke meget. Jeg spiser ikke meget, men heller ikke sundt (ups). Min søde kæreste spiser enormt meget (19 år og i voksealderen)

  • #11   19. sep 2014 Vi handler i discountbutikker og er også glade for nedsatte varer. Desuden passer vi meget på kun at købe de friske varer, som vi reelt kan spise på en uge (handler en gang om ugen), medmindre de kan fryses ned. På den måde undgår man meget madspild.
    Som regel handler vi med to store stofposer i stedet for en vogn (de har ikke kurve i vores Lidl, ellers har de samme funktion), så vi begrænser mængden af mad helt naturligt. Et glimrende eksempel: For to uger siden tog vi for en gang skyld en vogn, og vi endte med at købe varer for dobbelt så mange penge, som vi plejer. Det var IKKE bevidst og egentlig lidt skræmmende.


  • #12   19. sep 2014 Jeg laver en madplan til hele ugen og handler ind om søndagen... På den måde kan man spare rigtig mange penge.

  • #13   20. sep 2014 Det jeg synes der er svært med madplaner er at være kreativ nok til at finde på hvad der skal på menuen. Tit kører vi i det samme.
    Jer der spiser meget kål, hvad laver i med det, det jeg kender til kål er stuvet hvidkål og frikadeller, hvilket os er mega godt men jeg vil gerne bruge mere kål.


  • #15   20. sep 2014 Jeg laver wok med kål, hovedsageligt spidskål eller hvidkål. Ellers kål salat, der findes flere slags både med rød, hvid og spidskål smiley

  • #16   20. sep 2014 I Bilka Vejle har de altid en køledisk med ting der snart bliver for gamle, som derfor er vildt billige, der køber vi en masse fra smiley

  • #17   28. sep 2014 Vi handler gerne til en uge af gangen og sørger for at den hænger nogenlunde sammen, så der er varer der går igen ex. grøntsager, så de ikke blive gamle og lige til skraldespanden. Inspiration finder vi på nettet og i kogebøger. Da vi ikke har den støre fryseplads, gør vi ikke meget i det, men vi sørger tilgengæld for at købe de varer, hvor det er muligt i forhold til udløbsdato, på tilbud. Dernæst spiser vi gerne ex grisengrød, suppe eller andet der ikke indeholder kød min en gang om ugen. Dette af flere årsager. Dels er jeg ikke superglad for for meget kød, dernæst er kød dyrt og slutteligt tager kroppen absolut ikke skade af ikke at få kød hver dag. Brød bager vi selv. Dels fordi vi ikke spiser ret meget af det, så vi kan lave den mængde der lige passer og så smager det bare bedre.
    Vi lever absolut ikke dårligt og der er også sat 3000 af om måneden til mad til min kæreste og jeg, dette arbejder jeg dog på at få stille og roligt ned uden at skulle leve dårligere. Mit mål er, at vi kan leve for 2500. Der i er altså også min middagsmad (han får mad på arbejdet) og andre måltider.


  • #18   28. sep 2014 3000kr til mad er også voldsomt til 2 mennesker.

    Min kæreste og jeg lever for 1400kr


  • #19   28. sep 2014 Herhjemme har vi et madbudget på 3000kr i mdr. Vi er 2 voksne og 2 børn på hhv. 4 og 6 år... Men vi mangler nu heller ikk noget.. Handler en gang i ugen og gerne i Lidl, fakta eller netto smiley

  • #20   28. sep 2014 Jeg har den helt nemme løsning: Jeg er på skolehjem. Det har sine dårlige sider, men jeg sparer voldsomt på både husleje og mad smiley

    Hvad angår mad med kål, så blev min far og jeg introduceret til en ny favorit sidste vinter. Hvidkål og bacon på pande. Bacon i små stykker steges på en pande, hvidkålen skæres i strimler. Når baconen er næsten færdig smider hvidkålen også på panden, hvor der lige skal være fedtstof nok på til at det ikke brænder fast. Når hvidkålen så er "passende" tages det af og spises enten alene eller med noget brød. Nemt og lækkert.
    Passende stegt Hvidkål er ikke slasket, men stadig en anelse sprødt og på kanten til gennemsigtigt.


  • #21   28. sep 2014 Mich
    Det er muligt, men det er der flere grunde til at vi ikke kan eller vil leve af. For det første har min kæreste sukkersyge, som der skal tages højde for dernæst sætter vi pris på en god mørbrad, en lækker bøf og sådan og så dernæst koster det også en smule ekstra fordi jeg bl.a. kun vil have frilandsæg, køber dansk, hvis muligt, hvilket også kan gøre nogle varer dyrer, og sådan er der lidt der også er afgørende for prisen.


Kommentér på:
Hvordan sparer i på mad

Annonce