{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.003 visninger | Oprettet:

forbud mod muskelhunde på dba,..... {{forumTopicSubject}}

Nu er der sikkert nogle der bliver helt tosset på mig, men jeg vil ikke udstille en race frem or en anden men skal jo bruge et eksempel...!

hvis de vil forbyde handle med muskelhunde på dba dk, hvad bliver det næste så... langhårede katte fordi deres pels kan kvæle en undulat?

og væddeløbsheste fordi de er sindsyge (ved jeg jo godt de ikke er) ... synes det er latterligt, men synes måske man kunne sætte en aldersgrænse på anskaffelsen af disse hunde og evt det her famøse "hundekørekort"

hvad synes i og skal børn ikke også have kørekort til heste for at kunne ride på rideskole og for at have egen hest???

skal det ikke være et krav at man har gennemgået forskellige kurser for at kunne omgåes dyr i det dalige...?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  forbud mod muskelhunde på dba,.....
  • #2   7. aug 2009 Jeg er helt enig. det er ikke hundene der er noget galt med men ejerne..

  • #3   7. aug 2009 synes ikk det skal være krav, kun hvis man anskaffer sig speciele racer, hvor man har fremavlet en agressiv adfærd, som fx muskelhunde

  • #4   7. aug 2009 Tror det ville være en god ide med et kørekort til de hunde ...

  • #5   7. aug 2009 Alle hunde kan osse fremvise en aggressiv adfærd.. self er muskel hunde mere aggressive end andre hunde, men hvis hunden er ordenligt opdraget er de faktisk nogen helt fantastiske hunde..
    mig og mi kæreste overvejer og købe en amstaff.


  • #6   7. aug 2009 Hmm synes det er svært..

    Den mest bidende hund i DK pt. er "familie"-hunden Golden retriewer, og det er jo ikke lige en muskelhund..


  • #7   7. aug 2009 jeg synes det er latterligt at dba ikke vil have dem på deres side..


  • #8   7. aug 2009 jeg synes det er meget fint hvis der kommer forbud. du kan jo se på hvor mange kamphunde der har bidt mennesker på det seneste?

    Ja, alle hunderacer er agressive men jeg tror problemet er at tit dem der har muskelhunde, det er dem som ikke helt ved hvordan man opdrager en hund. jeg kender muskelhunde som er mindst lige s åsødxe som alle andre hunde..


  • #9   7. aug 2009 Der findes ikke kamphunde!!!!!!!!!!!! Jeg har selv en muskelhund og både mine 3 tidligere labradore og min chihuahua er mere aagresiv end ham.
    Det er en krævende race og selvfølgelig kan det gå galt, men det kan det med alle hunde, der har været meget på det sidste ja, men fordi der er den store søgning på det bliver der også anmeldt flere "små" tilfælde som ikke bliver anmeldt hvis fx det er en labrador.

    Jeg er så træt af at den her snak, det er fint at man skal tage et kursus i de hunde, for der er alt for mange ikke egnede der anskaffer sig sådan en hund! men forbud det er simpelhen for langt ude!


  • #10   7. aug 2009 lyngvang.

    er fuldstændig enig med dig smiley


  • JM
    VIP
    JM Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 83 Følgere: 78 Heste: 6 Emner: 51 Svar: 2.934
    #11   7. aug 2009 Den er svær, jeg synes på den ene side at det er en god ide at man fra mange af disse sites hvor det er gratis at annoncere eller næsten gratis lukker af for disse typer af hunde idet man forhåbentlig kan stoppe en del af de mennesker der sælger billige importerede hunde med tvivlsomt ophav.

    De avlere der laver et kanont godt og seriøst arbejde med at finde de rigtige emner og ikke kun laver hunde med de forkerte hensigter har andre salgskanaler og skal nok komme af med deres hunde alligevel.

    Jeg har ingen problemer med at muskelhunde er i DK, desværre er der bare en gruppe af mennesker der har anskaffet sig disse hunde som en potensforlænger og næsten uanset hvilke tiltag man vil gribe til vil de være svære om ikke umulige at nå, det er hvis man skal være ærlig nok ikke dem der ligger søvnløse om natten pga. trusler om hundekørekort og andre evt. tiltag, dette vil kun gribe ind i hverdagen hos alle de lovlydige og ansvarlige hundeejere der også har disse racer og som trives godt og er velfungerende.

    Nej det er nok desærre ikke så sort og hvidt.

    JM


  • #12   7. aug 2009 det pisser mig af, at folk dømmer de hunde. det kommer helt an på hundes ejer. jeg er enig med at det er ejerne som skal gøres noget ved, ikke hundene.

    jeg har den sødeste Amrikansk bulldog, hun er mit et og alt og hun kunne ikke finde på at gøre nogen fortræd.


  • #13   7. aug 2009 Det er muligt, at Golden Retriever og Labrador er de mest bidende hunde i DK - men nu er der jo også flere af dem. Og så er der forskel på bid og drab.

    Drabsraten er høj for muskelhunde, og det er bekymrende! Denne type hund er avlet i så mange år, til et bestemt mål; Kamp til døden. Det har ført til meget indavl, og indavl fører ofte til genetiske skavanker, såsom sindssyge og aggressiv adfærd, og det var jo et plus dengang man brugte muskelhundene til kamp. Disse genetiske fejl eksisterer stadig hos mange af disse kamphunde i dag, og det er derfor det af og til siger "klik" oppe i hovedet på dem, selvom de til hverdag kan være nok så søde. Dette sker meget sjældnere for andre hunderacer der ikke er så indavlede.

    En licens på at kunne styre sådan en hund lyder ikke som nogen dårlig idé. I hvert fald skal der gøres et tiltag, for der sker angreb på mennesker hver dag i højere eller mindre grad, og folk er også blevet slået ihjel. Og det er fuldstændig uacceptabelt! Og hvis det er forbud der skal til, for at stoppe det, så må det være sådan. Hvis det er nok med kursus og højt hegn omkring haven, så er det fint. Men det skal stoppes - nu!



  • #14   7. aug 2009 Jeg har to af slagsen... de har ALDRIG udvist agressiv adfærd..
    sådan som jeg ser på problemet, er at folk simpelthen ikke er klar over hvad det kræver før de ansakaffer sig en muskelhund...
    og alt for mange helt unge mennesker som ikke har den mindste smule forstand på hunde. og så er det jo at det går galt i opdragelsen...

    mange steder vil ikke have hundene til træning(altså træningsstederne)
    og så bliver folk faktisk begrænset i at gå til træning med deres hunde...


    En helt anden ting er at en muskelhund ikke har angrebet og bidt flere gange en alm familie hunde...

    Medierne snakker jo selvfølgelig om det som folk vil høre noget om..
    derfor høre man jo oftere om muskelhunde som angriber end når de alm familiehunde angriber...

    Jeg synes personligt at ALLE som holder hund sku ha tilladelse...

    Min ene hund blev som hvalp skambidt af en labrador da vi gik ved stranden. hun har stadig ar, den havde bidt hende overalt på kroppen.
    Hvis hun ikke havde fundet en terasse at gemme sig under var det nok gået helt galt.

    bare for at gi et eksempel på en omvendt situation.

    Jeg synes ikke nogen hunde overhovedet skal ha lov at bide.
    og selvfølgelig slet ikke muskelhunde, fordi deres bid kan være så kraftigt.


  • #15   7. aug 2009 Synes overhovedet ikke at politikerne har sat sig ind i stoffet, det eneste de ser er rødt, de ser ikke hvad problemet egentlig er.
    En labrador kan blive ligeså farlig som en muskelhund hvis den er i de forkerte hænder. Problemet er bare at mange af dem som køber muskelhunde er mænd som har brug for en potensforlænger og ikke et kæledyr og så er det jo klart det går galt.
    Synes det er så ærgerligt at der sidder nogle idiotiske muskelhundeejere derude som mishandler deres dyr på den måde, og bare lader dem løbe frit omkring så de kan få deres aggressioner ud på noget som er levende. De mennesker har ødelagt det for dem selv og for alle de tusinde andre FORNUFTIGE muskelhundeejere..
    Synes istedet for et forbud at man skulle indføre et slags kørekort, så man blev godkendt til at eje sådan en hund. Eller et eller andet andet, synes bare dem som sidder og indføre den slags love burde sætte sig ind i stoffet istedet for at lave love om noget de ikke har en klap forstand på!


  • #16   7. aug 2009 Frk.Schou- Tager heste i ridning: Som du selv siger; muskelhundes bid er kraftigere, og angrebet ofte mere voldsomt end hos de fleste andre hunderacer! ... Og det er derfor det ofte går så galt for netop denne type hund.

    Jeg forstår godt dit argument med labradoren - jeg havde selv en engang der var skudt i hovedet, og han blev aflivet, fordi vi vurderede han kunne være farlig for sine omgivelser. Jeg går ud fra, det har været indavl i hans tavle, der har gjort ham lidt sindssyg, for det var ikke fordi vi ikke havde erfaring med hunde. Han var bare anderledes.

    Derfor synes jeg tiltagene om, at lukke salget af dem fra det offentlige marked er helt fint, så mennesker der skal købe disse hunde, har en eller anden form for certifikat, og skal ind omkring avlerne før de kan få lov at købe en muskelhund. Der skal tydeligvis i mange flere tilfælde særlig viden omkring den type hund til, for at en muligvis aggressiv hund ikke bliver farlig for mennesker og andre hunde. Og det skal man ikke ignorere eller blive stødt over, for der er folk der bliver slået ihjel af den her type hund.



  • #17   7. aug 2009 Og desuden tror jeg at andre hunderacer har skambidt mennesker og dyr ligeså meget som muskelhundene, der er bare kun fokus på det når en muskelhund bider og ikke når en golden retriever bider.

    Hvis de forbyder muskelhunde, så skulle de også forbyde chihuahuaen, den er da hundrede gange mere aggressiv end en muskelhund, tænk hvis den bed en baby smiley


  • #18   7. aug 2009 Ofte er det ejerne der ikke har nogen ide om, hvad disse hunde kræver. Men i sidste ende kan man jo heller ikke benægte, at det ikke er racen, der er "noget galt med".. De er jo avlet med det formål, at være agressive.


  • #19   7. aug 2009 Jeg synes det ville være fint hvis der ik ku bli solgt muskelhunde derinde. For min skyld må de hellere end gerne forbyde muskelhunde i DK

  • #20   7. aug 2009 Hvis man endelig vælger at købe en muskelhund, så må man også tage det kæmpe ansvar på sig - da den jo har disse instinker som andre hunde ikke har. Alt andet er uforsvarligt og direkte dumt.

  • #21   7. aug 2009 Simone T: Ja, en chiuaua er skudt i hovedet x) Men den er ikke avlet til formålet, og det er på den måde ikke ligeså naturligt for den at opføre sig aggressivt. Den er vel aggressiv på samme plan som en terrier - den gør helt vildt (genereliserende, sorry, men det er ofte tilfældet ;P) når der kommer nogen, men så er det oftest heller ikke værre end det..?

    En chiuaua har heller ikke et ligeså kraftigt bid og - undskyld, nu bliver ejg lidt voldelig - en chiuaua kan du jo bare brække halsen på, hvis det er ;P... det kan du til gengæld ikke på en muskelhund, den er jo enormt stærk og hurtig i forhold til det menneske.


  • #22   7. aug 2009 Problemet er jo, at det pludselig slår klik for muskelhundene. Man kan tro de er ih og åh så godt opdraget, men pludselig slår det klik. Og ja det gør andre racer også - men muskelhundene vil dræbe, både mennesker og dyr.

  • #23   7. aug 2009 Problemet er, at forbud ikke nytter en dyt....
    Pitt er forbudt, men der da stadig pittbul i danmark?!? Så hvis man forbyder endnu flere, = flrere ulovlige hunde, som er sjove at have for unge, fordi de VED de er ulovlige... (det er jo sejt)-.-'

    Det burde sku være ejerene der blev ulovlige smiley


  • #24   7. aug 2009 Jeg sys ikk man skal ødlægge noget for de ejere af muskelhunde som rent faktisk kun har en god hund.
    Det har jo intet med hunden at gøre, men mennesket som der er noget i vejen med.
    Nogle hunde er måske født med en brist i hjernen, men det kan alle racer sku da have.
    Sys det er latterligt det går så vidt nu, der er sku stadig gode mennesker som kan finde ud af at have en god MUSKELHUND!!

    Nu er min søster selv ejer af den skønneste muskelhund som der slet ikk er noget ondt i .

    Og når det rent faktisk er en familie hund som Golden Retrieveren som bider mest, hvorfor fanden forbyder man så ikk også den???


  • #25   7. aug 2009 ©»RKM foto« team pet&prins smiley .
    Ja, men så bliver der i det mindste gjort noget! Hvis man bare lader det fortsætte uden at gribe ind, hvor skal det så ende ? Har du selv en bedre løsning, end forbud ?

    -Og kørkort til hunde, hmm... må ærligt indrømme at jeg ikke tror på idéen, desværre. For det ville da være smart, men hvem skal kontrollere disse, og hvem skal ligge standarden for en sådan "uddannelse"


  • JM
    VIP
    JM Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 83 Følgere: 78 Heste: 6 Emner: 51 Svar: 2.934
    #26   7. aug 2009 Det handler vel i grunden ikke så meget om muskelhunde vs andre hunde, bliver en hund uanset race ikke avlet forsvarligt og med omtanke, overdraget til nogle mennekser der har sat sig ind i racen og er villige til at stimulere, opdrage og drage omsorg for hunden ja så er alle race rene som blandede vel potentielle farlige hunde vil jeg mene.

    At sige at ex. Chiuauaen er sindsyge er ikke OK, desværre anskaffen en masse sig disse modehunde uden overhovedet at tænke over at også disse små nuttede taskehunde har behov for mootion, træning og andre basale ting på lige linie med Golden Retrievere, en hund der trives og bliver trænet, socialiseret mv. bliver meget sjældent en "sindsyg" hund.

    Det er nok bare blevet for nemt at anskaffe sig dyr i det hele taget og når så det begynder at gå op for en at disse dyr rent faktisk har behov og at man må tilsidesætte nogle af sine egne behov for at finde plads til dyret ja så må de enten aflives eller videre til nogen andre for det er alligevel for hårdt, denne betragtning gælder alle dyr, det er sørgeligt.

    JM


  • #27   7. aug 2009 Ja, en hund er en hund.. Det er ejerne der sætter deres præg på dem. Og kan de ikke finde ud af at opdrage dem ordentlig bliver alle hunde biske..

    Min bror på 7 år blev angrebet af en schæfer igår. Han slap billigt med et bid i ryggen, og en besvimelse af bare chok ! :s

    Men hvad blir' det næste`?


  • #28   7. aug 2009 Carajo HG .
    det er efter hånden mange hunde som skal forbydes i stedet for at gøre noget ved ejerne.



  • #29   7. aug 2009 egely*s skønheder .

    Vi kan jo lige så godt forbyde alle hunde i DK så.


  • #30   7. aug 2009 En muskelhund har helt se samme indstinkter som alle andre hunde...

    og andre hunde har også slået folk ihjel..

    hunde er jo rovdyr som fra naturens side er vant til at slå ihjel for at få mad. og det er ikke anderledes for nogen hunde...

    nu ser vi lige på muskelhunde...

    jeg synes personligt at slædehunde kan være meget mere agressive...
    og har tildels et endnu værre dræber indstinkt af og til end en muskelhund...


    Synes også politikkerne burde sætte sig mere ind i tingene..

    syns det vil være helt rimeligt med kørekort. det ville jeg da med glæde tage for at vse jeg er en ansvarlig hunde ejer..

    det med at det ikke er hunden men ejeren vil jeg ikke give ret i.
    måske burde alle disse hunde have en mentaltest når de er fyldt et år..

    en af mine kammerater har en amstaff, som han fik fra et internat da den var ½ år gammel.. og mener den måske har været dresseret som kamphund, men så er afleveret på et internat.

    når den ser en anden hund, så ser han kun rødt.. en af vores venner havde lukket sin hund ud, og chicco som denne hund min kammerat har hedder springer i hovedet på den låser kæben.
    den anden hund brækkede kæben tre steder og fik 86 sting.
    men han er til gengæld ansvarlig. han går aldrig tur med den uden mundkurv. tilgengæld er den så beskyttende overfor mennesker så man ikke ku få en bedre vagthund..
    den er opdraget efter alle bogens regler...

    så en hund kan godt være bims selvom ejeren altid har taget ansvar og trænet hunden korrekt


  • #31   7. aug 2009 Jeg har et ret godt eksempel på nogle muskelhunde som jeg har kendt med to vidt forskellige ejere..

    Rambo, hvis ejer havde købt ham som potensforlænger og sparkede eller slog ham, hver gang han så meget som kiggede det forkerte sted hen, eller blev den mindste smule ivrig og trak lidt i snoren.
    Den hund fik tæv hver evig eneste dag. Jeg kendte den i godt og vel et år og havde ikke set den logre med halen én eneste gang.
    Den var helt knækket og død i øjnene.
    En dag inde på strøget gik den til angreb på sådan en lassie hund(Kan ikke huske racen) og skambed den så den vidst nok blev aflivet. (Var selv på vej væk med hunden og ejeren løb i den anden retning, vi så bare da vi kom tilbage at den hang helt slapt i ejerens arme)
    Rambo gjorde det uden tvivl fordi at han havde indebrændte aggressioner og var blevet sindssyg af forkert behandling.

    Ging, som var gammel KAMPhund, har fået den bedste ejer han kunne ønske sig, og værtsatte hver og et minut af sit liv efter han efter mange år havde fået det godt igen. Han var så taknemmelig over at der endelig var et menneske som ville redde ham fra den forfærdelige livsstil han levede og behandlede ham med respekt. Der strålede godhed ud af ham, og jeg kan sige med 100% sikkerhed at han aldrig ville gøre nogen eller noget fortræd, han var simpelthen for taknemmelig over hvor godt mennesker også kunne behandle ham.
    Så selv en gammel kamphund kan blive god igen!

    Derudover kender jeg to pittbulls, den ene er rednose, og de er vel nok nogle af de eneste hunde jeg har kunnet lide og som jeg har STOLET på.
    Er normalt lidt bange for hunde, men de her hunde som jeg har beskrevet har lært mig at være tryg og stole på dem..

    Hvis bare flere mennesker havde oplevet gode ting ved dem, og ikke kun hørt hvad de lukker ud i nyhederne, så ville der nok være et lidt andet syn på sagen..


  • #32   7. aug 2009 Carajo HG .
    enig.
    jeg mener alle hunde skal behandles ens.
    og det er ejerne.

    jeg hadder når jeg går tur med min hund og folk kigger ondt på hende fordi hun er en Muskel" hund, hun er jo venligheden selv, og hun gør alt for mig.

    min menning er at man kan ikke forbyde en hunde race fordi 10 og af 5milioner har bidt, hvad så med resten som er uskyldige.
    jeg syndes det groft og bliver simpelhen så vred over det!


  • #33   7. aug 2009 så noget i tv om det hvor en muskelhunds ejer sagde dette: Jeg har min hund i snor, og hvis der kommer en anden hund løbene UDEN snor kan jeg ikke stå til ansvar da man jo skal have sin hund i snor, og min hund er altid i snor.

    Det kan alle andre hundeejere måske overveje inden de går til angreb på muskelhunds ejerene. Det er jo tilladt at tænke selv.


  • #35   7. aug 2009 Jeg holder utroligt meget med Elise i hendes kommentarer, jeg er lidt delt i dette spørgsmål, for jeg går ikke ind for forbud, syntes snart vi blir kvalt i regler i det her land der regler for alt. og ja hvad blir det næste, for rent ud sage hver gang vi rider ud på vejen, udgør vi faktisk en kæmpe farer for billister og os selv, da heste altid kan blive bange og panikke.

    Så skal man næste gang forbyde heste i det fri, hvis der sker en lang række ulykker i træk med død og ødelæggelse.

    Hver gang der en masse der kører galt, taler de om nye regler for unge kørerkort fartgrænser og større straf.

    Nu har der været mange episoder med disse kamp/muskel hunde og ja flere af jer herinde der siger min kunne aldrig gøre noget, min er så sød osv sorry men det jo noget pjat! Ja sorry men helt ærlig det samme siger ejerne jo netop til disse hunde hvor det er slået klik, ingen af dem havde troed deres hun kunne angribe og skambide et lille barn stikke af gennem haven og angribe en dame bagfra og skambide hende!
    Deres hunde var også søde familie hunde, og så længe folk siger deres hunde var søde famile hunde før dette, ja så skræmmer den race mig.
    For normalt på famile hunde ved du hvor dens svage sider er, og ja sjældent at deres hjerner klikker, ja det sker, men skal jeg angribes, ja så kom med en golden eller en schæfer for dem kan jeg tage i nakken og nedlægge.
    En muskelhund er ikke en jeg ønsker at skulle pacificere. Lidt ligesom skal du arbejde med hingst der umulig, så giv mig shetlænderen tak for det vil jeg slippe ok fra.

    Vi har et generalt problem i dk med folk anskaffer sig dyr, som de ikke kender har sat sig ind i. og som sagt højere oppe, muligt at der mange golden labrador som bider, hvor er tallene taget fra? for ja man kan lave statestikker som man vil, og ja hvis du har 1000 muskel hunde der har 10 grove overfald men vi har 25000 laberadorer der så har 12 grove overfald så sorry men det gør altså ikke laberadoren til en farligere race jo tværdimod. Men kommer and på hvordan man laver og læser statestikken.


  • #36   7. aug 2009 Og vil lige indskyde, til det med den hund som bed en lassiehund på strøget, at jeg var 14 år gammel og fik besked på at tage hunden og løbe væk, jeg ante ikke hvad man ellers gjorde i sådan en situation. Idag havde jeg nok gjort det til en ærlig sag og gået hen og snakket med ejerne af den skambidte hund..

  • #37   7. aug 2009 min frygtengydende kamphund nella.:)

    http://hestegalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=156883


  • #39   7. aug 2009 Det burde ikke være så let at få fat i dyr i det hele taget. Hørte en udtagelse fra en dyrlæge, som sagde at forskellen fra en ''almindelig'' hund og en muskelhund, var at når muskelhunden angriber, stopper den sjældent - den forsætter.. Og det er bare så uhyggeligt.

  • #40   7. aug 2009 Sprunkler: Tror også en årlig psykisk test er bedre end et kørekort for mennesker egentlig.. Folk kan jo virke ret så fornuftige hvis det kræves af dem, men man ved stadig ikke hvad de foretager sig når de kommer hjem..

  • JM
    VIP
    JM Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 83 Følgere: 78 Heste: 6 Emner: 51 Svar: 2.934
    #41   7. aug 2009 Egelys Skønheder, hvor er hun skøn, vidunderligt udtryk den har, kan godt forstå at du er vild med hende ;- )

  • #42   7. aug 2009 enig!!

  • #43   7. aug 2009 tak:)

  • #44   7. aug 2009 hvad skulle det hjælpe at hunderacen bliver forbudt,hundene kan da fortsat få hvalpe,hos ejere,hvad vil de så gøre ved de små hvalpe AFLIVE DEM nej

  • #45   7. aug 2009 amstaffeer skal bare have en masse kærlighed,så tror jeg det bliver en glad hund,det jo ikke alle,nogen vil jo have denne hund fordi den ser sej ud men uden god og kærlig opdragelse såååå

  • #46   7. aug 2009
    Begrebet 'muskel'hund er et vidt begreb, folk ser på det vidt forskelligt.
    Nogen mener sågar en Fransk Bulldog er en muskelhund, men det er sådan set en selvskabs/skøde hund.

    Udover det så ved folk ikke hvad hundene egentligt er avlet til i de forskellige racer, hvad deres 'historie' er.
    I denne dokumentar; (link fjernet)

    Fortæller en ejer af en hund han træner til kamp at hans naboer skal være bange for at deres katte og hunde kommer ind i hans have hvor hundene er, for dem vil den flå lige på stedet. Men tilgengæld skal de ikke være bange for at de gør deres børn noget, da de ikke kan bruge en menneskeagressiv hund til en skid da der er mennesker inde i ringen når hundene kæmper og dermed skal man ikke risikre af de bliver bidt.

    Pitt bull'en eks, der har mennesker taget dens personlighed og vendt den imod dem. Pitt bulls er verdens mest hengivne, loyale og trofaste hunde dvs. de vil gøre alt for deres ejer - dette har de taget og vendt imod den og misbruger noget så groft.

    Det sjove i det er også hvad medierne kan gøre ved tingene. De har kæmpe overskrifter om at muskelhunde bider og hvornår de gør dit og dat. Men vil de skrive artikler om en labrador eller en sød lille Gravhund? NEJ DA. De artikler kan man finde på nettet skrevet i en lille ukendt judsk avis for dem vil BT og Ekstra Bladet ikke skrive om, det får man ikke penge ud af.


  • #50   7. aug 2009
    Hvis man siger at hunderacer som Dogo agentino, Tosa, Mastino napoletano og Dogue de bordeaux er muskelhunde så glor folk underligt på en for det er da hun de der der er firkantede i hovederne, ja de der standfordshire mastiff noget.

    Nope... Men sjovt nok også så kan du ikke slå muskelhunde op i et leksikon eller hos DKK - det er et opfundet begreb ligesom 'taskehunde'.

    http://www.hundeleksikon.dk/ - findes eks. American staffordshire terrier ( kaldet Amstaff ) under Terrier og Amerikansk Bulldog under vagt- og gårdhunde.


  • #51   7. aug 2009 Hvad er en muskelhund/kamphund? Definer det.
    Det er lidt svært folk vil altid sige amstaff ov.
    Jeg har en Alaskan Malamute (slædehund) den sødeste og kønneste hund at se på og over for mennesker osv.
    Men over for andre hunde er hun den værste møgkøter og meget angrebs lysten. Hun står bundet og fremmede hunde kan ikke komme til hende.
    Min dyrlæge siger at denne race er meget agressive og tro mig vi har prøvet at socialisere og haft hende med over alt.
    Vi har bare prøvet ALT og alligevel er hun vel det som man desværre kan definere som KAMPHUND.
    Vi har kunne holde hende fra at angribe men den dag hun gør det bliver hun aflivet.


Kommentér på:
forbud mod muskelhunde på dba,.....

Annonce