{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.025 visninger | Oprettet:

Kan alle heste lærer at springe? {{forumTopicSubject}}

halløj derude..

Jeg har altid ønsket mig en springhest, men nu har jeg en dejlig vallak på 11 lidt bred af bygning, liiidt overvægtig og liiiiidt klodset. Se evt på min profil under casino smiley

Kan ham lære at springe ? Jeg har sprunget meget på ham, og vi har været oppe på 1 m i enkelspring.

Men han kan slet ikke finde ud af det med afstand og kombinationer går da helt galt, han har lidt svært ved hvor han skal sætte fusserne, men kan han lærer det med den rette træning eller er nogle heste bare for klumsede til at springe :-b


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kan alle heste lærer at springe?
  • #1   24. jan 2015 Thm kombinationer så bruger jeg den vejledene afstand

  • #2   24. jan 2015
    Det er ikke hesten der skal finde ud af afstand, det er dig der skal hjælpe den med afstanden :o) Derfor er undervisning en god ting.

    Jeg er ikke selv god til det med afstande, så derfor hopper jeg heller ikke kombinationer med kun enkelt spring og lave spring.

    Nogle heste bliver heller aldrig særligt fantastiske til at løfte benene over eller har en god teknik, fordi de er ret ligeglade med at ramme bommene eller måske bare ikke synes banen er skide spændende og være på.
    Men måske gerne løfter benene ude i naturen, hvor de er mere energiske :o)


  • #3   24. jan 2015 Alle heste kan lære at springe, spørgmålet er bare om de bliver gode til det, for det afhænger jo ikke kun af træning. Hvis du gerne vil begynde at springe, så vil jeg anbefale dig at finde en kompetent underviser, så han/hun kan hjælpe dig med at lære din hest det smiley

  • #4   24. jan 2015 Tak for svar, og jeg har selvfølgelig også en hel del at lære thm. Spring, men ja, det jeg enlig mener er om teknikken kan blive bedre eller om de bare har den springteknik de nu har

  • #5   24. jan 2015 Min dressurhest indspring jeg i sommers og tjaaa han kom da over og synes selv det var sjovt, rigtig sjovt, men smukt var det ikke smiley Nu her har han fået meget mere føling for det så han er helt sikkert blevet bedre, dog bliver han aldrig en stjerne springhest - det forbliver kun hyggehop og vi fortsætter kun fordi han synes det er mega sjovt smiley

  • #6   24. jan 2015 (Næsten) alle heste kan lære at springe til husbehov -men en smule talent skal være tilstede, hvis man vil op i de højere klasser... det lyder så ikke til at være dine ambitioner.

    Ang afstande, så er det dels noget DU skal øve dig i at bedømme, så i kommer passende på, og dels lidt afhængig af hestens galop. En hest med meget lille eller meget stor galop, skal have lidt hjælp til at få det til at passe på standardafstande -en med stor galop, skal kortes lidt sammen, en med lille galop skal rides lidt frem (eller man kan sætte et ekstra galopspring ind mellem afstandende)

    I træningen derhjemme, kan man jo i begyndelsen, sætte afstanden så den passer til hesten, på den måde behøver men (næsten) kun at fokusere på at komme rigtigt på det første spring, så passer det mere eller mindre automatisk til det næste.

    Noget du sikkert kan have glæde af, er arbejde over bomme. Øve dig i at få galopspringene til at passe til en bom der ligger på jorden og senere henover flere bomme i streg.

    Og i forhold til at løfte fusserne, så er det bare ikke alle heste der er lige forsigtige -men selv en forsigtig hest skal trods alt rides nogenlunde rigtigt på springet for ikke at rive ned (eller nægte at springe, hvis den slår sig for ofte)


Kommentér på:
Kan alle heste lærer at springe?

Annonce