{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Balance
 • #1   16. aug Altså hestens balance? Generalt cavaletti arbejde skulle være en fordel smiley

 • #2   16. aug Propriotræning smiley styrker kroppens proprioceptore og dermed giver en bedre balance og føling af hvor man sætter fx ens ben.

 • #3   17. aug Din eller hestens?

  Hvis en ekvipage har svært ved noget specifikt, kan problemet både komme fra hest og rytter.


 • Lisette S
  Lisette S Online Tilmeldt:
  maj 2020

  Følger: 1 Følgere: 37 Emner: 9 Svar: 286
  #4   17. aug Hestens balance styrkes i det daglige arbejde. Du skal sætte ind der hvor din hest har svagheder der skal styrkes/rettes. Det burde en underviser kunne hjælpe dig med, da det kræver at man har set hesten og den daglige træning smiley

 • Mimre
  Mimre Online Tilmeldt:
  feb 2008

  Følger: 1 Følgere: 4 Emner: 17 Svar: 2.792
  #5   17. aug Du kan finde inspiration mange steder på nettet, og det er ikke alt, som er lige godt. Men hende her er ikke så tosset: http://www.hestibalance.dk/oevelser-ridning.html


 • #6   19. aug Du skal tænke i spændinger. En hest i dårlig balance spænder. Så ved at arbejde med at din ikke spænder hvor den ikke skal spænde. Altså hav fokus på at din hest er afslappet, runder sig, arbejder i ligevægt i hjørnerne og vollterme, så den hverken lægger vægten ind af eller ud ad, men i balance.

  En af de ting som virkelig betyder meget for hestens balance er rytterens evne til at balancere og koordinere sine bevægelser, kan rytteren ikke det, så er det op ad bakke at forvente at hesten kan.

  Prøv at stille dig på et ben med lukkede øjne, også giver du dig til at tegne cirker med den hofte du ikke står på. Frem, ned, tilbage, op. Rundt og rundt begge veje.

  Den øvelse er ret god til at teste, om rytteren balance og koordination er god. Da de lukkede øjne gør man kun har sin ligevægts sans at stole på. Og koordination kommer på prøve, når kroppen helt præsis skal spænde præsis og time det, så balancen kan holdes, når hoftebevægelsen kommer med i den ligning.

  (Og hvis øvelsen giver problemer, kan den bruges som træning :))


Kommentér på:
Balance

x