{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.773 visninger | Oprettet:

Ponygames - sjove idéer?:) {{forumTopicSubject}}

Hej:) Min mor og jeg har et ponygameshold på rideskolen, og vi kunne godt bruge nogen nye ideer til nogle sjove og lærerige lege!
Vi har nogen små og lidt forsigtige på holdet, men vi har også nogle lidt større, som gerne skal udfordres.. Vi har leget de fleste "klassiske" lege tror jeg, så i må gerne komme med nogle ideer som er lidt anderledes og rigtig sjove! Det må gerne være noget i selv har fundet på, drf's kender vi:)
Håber i kan hjælpe!
På forhånd tak, Mille


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ponygames - sjove idéer?:)
  • #1   16. okt 2012 Altså dem man altid ser, gå på spande, flytte kopper med vand, slalom osv:)

  • #3   16. okt 2012 Bakke igennem et L smiley

  • #4   16. okt 2012 ^Det er ikke ponygames smiley

  • #5   16. okt 2012 kongens efterfølger- til hest med div. forhindringer lagt frem...

    sætte halen på /æslet hesten- 3 str. "bagender" -en til hver gangart mindst til skridt, størst til galop, klippes i pap og sættes op forskellige steder på barrieren. rytteren får en hale med en klat lærertyggegummi- eller en post-it seddet, vælger en gangart og må nu kun kigge ind mod midten... så er det ellers om at ride forbi de haleløse og sætte sin hale på så præcist som muligt- uden at kigge.

    balon stafet. nr i henter en balon, nr. 2 puster den op- helst i farten og placerer den hvor den lå. nr 3 henter et spyd og nr 4 knalder balonen med spydet.





  • #6   16. okt 2012 hvad med noget tjener-stafet? der er tre poster, en med gæsten. og en med "køkken" og en midt i, hvor man mødes. nr 1 er gæsten, nr 2 henter en dug/serviet fra midten, som gæsten skal have på, herefter bringes en kop + en kande med noget vand, et skrællet æble, en smurt kiks eller andet til midten af nr. 3 som er "kok". det afhentes af nr 2, tjeneren, som bringer det til nr 1/nr 1´s hest, der skal spise det inden kokken hentes af tjeneren præsenteres for gæsten (tak for mad, giv hånd) gæsten følges til midten af tjeneren, kok og tjener kommer til midten, og så skal den vist ikke være længere...

    edderkoppejagt 2 hold, et i hver halvdel af ridehuset. 20 kunstige edderkopper er gemt på hver halvdel, første hold med 20 fundne edderkoppervinder....- alle 20 kunstige altså hihi


  • #7   16. okt 2012 20 spørgsmål på 20 kort, et sæt spørgsmål til hvert hold (det er self. om heste) nr 1 rider efter spørgsmålskort, vender tilbage, finder svar med holdet, og skriver det/krydser af på kortet nr to tager kortet med op efter et nyt, og sådan fortsætter man indtil alle kort er brugt. - man skal både være klog og hurtig, for forkerte svar giver x antal sekunder i straf.


  • #8   16. okt 2012 Mange tak:)

Kommentér på:
Ponygames - sjove idéer?:)

Annonce