{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Turbo [Tidl. hest] 2018

702 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Team Shetland
Kvinde | 32 år | Oprettet: 15. okt 2009


Shetlænder Turbo

Fødselsår:
2018
Højde:
24-05-2019: Målt til ca. 92 cm.
Temperament
Utrolig blid, venlig, kælen, nysgerrig
Gangarter
Han er knapt en uge gammel, men hvad jeg har set, ser det ikke dårligt ud.

opdatering pr. 22/05-2018:
Skridt: godt tempo
trav: Ser ganske fint ud
galop: fart over feltet (deraf navnet)
Stævner
nej
Stamtavle
Mor: Ronja

Resten ukendt
Køn
hingst
Bemærkninger
Solgt 25-05-2019

Turbo er født 13. april 2018, tidligt om morgenen, regner jeg med, da han stadig vaklede lidt på benene og var ikke helt tør, da jeg kom ud til hestene om formiddagen ved 10.30 tiden.

Turbo kom lidt som en overraskelse for mig.
Jeg vidste godt at hans mor, Ronja, var drægtig, men da der ikke var nogen som vidste hvornår hun var bedækket, var der heller ingen der anede hvornår hun skulle fole.

Han er heldigvis Sund og rask, og fuld af spræld. Turbo er en nysgerrig lille fyr. Virker ikke bange for nye ting, kommer gerne hen på folden og vil snakke. Han kan sagtens stå et andet sted på folden, end sin mor - uden mor er bekymret for det.

Turbos navn har været længe undervejs. Jeg havde egentlig bestemt mig for et andet navn, men da jeg så ham spurte frem og tilbage på folden, lige så stærkt som han kunne, var navnet fastlagt: Turbo.

Opdateringer:
22-04-2018: Der er fuld gang i den lille fyr. I dag tog storesøster Bella og Turbo, en tur frem og tilbage på marken - alt hvad remmer og tøjler kunne holde til. Sommetider sprang Turbo endda over en træstamme (gætter jeg på, kunne ikke se hvad det var) - og springe, dét kan han i hvertfald.
De 2 har i hvertfald en fest sammen :D.

Dato: 22/05-2018:
Sikke en fest, lille Turbo kan holde :D. Sommetider tager pokker da ved ham, og så bliver der ellers leget væddeløb på folden sammen med Bella.
Han er en frisk fyr, er til syneladende ikke bange for noget - motorsave siger ham foreksempel intet - tilgengæld ved han udemærket godt hvor hegnet går til.

Dato: 09/07-2018
Turbo er nu knap 3 mdr. gammel, og er stadig en frisk fyr. Elsker at blive kløet ved haleroden, er nysgerrig og kommer gerne hen og vil snakke, når man sidder ude på folden.

07-09-2018:
Siden sidst er der sket en masse - Turbo har blandt andet lært at få grime på. Efter få dages træning, har han nu lært at få grime på. :D.
Turbo har dog også snydt lidt - han har nemlig studeret Bella, og pludselig en dag fik han også lyst til at prøve. Derfra gik det nemlig rimelig nemt.
Vi træner dagligt med at lære at det er okay at få den på og have den på. Forhåbentlig kan jeg til næste sommer få sat et fluepandebånd på, så øjnene ikke er så generet af fluerne.

08-01-2019:
I dag er det præcist 1 år siden jeg fik hestene hjem, i fysisk form var det Bella og Ronja - for Turbo lå på daværende tidspunkt stadig i mors mave.
Siden sidst har vi arbejdet med grimetræningen, og vi er nu kommet så langt at han kan få grimen på, + træktov. Så nu øver vi på at gå pænt. Han kan godt løfte ben, men indtil videre er det kun når han selv gider.
Han kan også passe sin mors grime nu - tiden går alt for hurtigt.

28-02-2019: Da jeg kom ned på folden, lå Tubro ude på marken. Jeg kaldte og kaldte, men han reagerede ikke, og rokkede sig heller ikke ud af flækken, så jeg hastede ud på marken, blot for at konstatere, at knægten (Turbo), blot lå og tog sig en lur i eftermiddagssolen. Skøre pony, blev helt bekymret.
Han tillod at jeg sad hos ham.

17-04-2019:
Lørdag den 13-04-2019, fyldte Turbo 1 år. Det fineste vejr, Søndag den 14-04-2019, blev han flyttet på fold for sig selv - altså er han flyttet "hjemmefra". Det er ikke den bedste løsning i hans øjne. Han tager det umiddelbart ret pænt, men er meget trist over at stå alene, så jagten på en ny kammerat er gået ind.

24-05-2019:
Idag har Turbo været på sin første tur uden for folden. Vi gik kun en lille runde, men det var en kæmpe succes. Turbo tøvede lidt en gang i mellem, men han fik bare lov til at stå og tænke lidt, og så gjorde han det. Det gik meget nemmere end jeg havde turde tro på. <3
Der udover fik jeg også målt ham. Han er ca. 92 cm. høj

25-05-2019:
Idag blev så dagen, hvor Turbo flytter hjemmefra. Han skal bo hos en rigtig sød pige, fra Viborg.
Han var bare så sød, og var forholdsvis hurtig til at gå op i traileren - ca. 40 min. tog det. Taget i betragtning at han aldrig har set eller været i en hestetrailer - for slet ikke at tale om, at være ude at køre, så er det faktisk en okay tid, så jeg er godt tilfreds.
Hun vil bruge Turbo til kørepony, og vil gerne lære ham det selv.

Vores sidste dag sammen, blev brugt på hygge. Jeg fik min kæreste til at hjælpe med at få nogen gode billeder i kassen, han blev striglet og ellers hyggede vi os bare. Han nød at være i centrum <3.
Kommentér på:
Shetlænder Turbo
Annonce