{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Toby A Bjældsø [Tidl. hest] 2016

1.315 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frederikke H
Kvinde | 25 år | Oprettet: 20. feb 2012


Frederiksborg Toby A Bjældsø

Fødselsår:
2016
Højde:
157 ca.
Temperament
Dejlig dreng med et nysgerrigt sind. Meget lærenem og søger nærkontakt. Kan nemt tændes med massere energi, men han er lige så hurtig om at komme ned igen
Gangarter
3 fine gangarter:
Middel skridt
Trav over middel, kommer godt ind under sig
God galop med massere kraft :)
Stævner
Ikke endnu ;)
Stamtavle
Far:
Hector krogvænget
Farfar:
Sar vejleby
Farfars far:
Jeopardy fjord
Farfars mor:
Savanna vejleby
Farmor:
Citrus fuglebjerg
Farmors far:
Hz champagne
Farmors mor:
Tina tornehøj
Mor:
Bolette
Morfar:
Sæddings adonis
Morfars far:
Savoy
Morfars mor:
Maja langemark
Mormor:
Obella glerup
Mormors far:
Tarzan klintegård
Mormors mor:
Tita


Køn
Vallak - Kastereret 30-10-2018
Bemærkninger
Toby bliver overdraget til mig pr. 01/10/2018.

Opdrættet og står hos min underviser Berit Bjældsø

Jeg var oppe og se ham første gang tirsdag d. 29 Maj, og troede faktisk ikke han var noget for mig. Jeg ledte efter en hest på 165, som var tilredet og klar til at blive redet regelmæssigt, helst i rød eller skimmel. Men da jeg så ham bevæge sig og snakke lidt med ham, blev jeg helt forelsket i ham, og vidste det var den hest jeg skulle købe.

Han har et skønt sind og er bare den dejligste drengerøv! Han har næsen lidt langt fremme på folden, så han får nogle knubs. Han er inde i sin "grimmeperiode", så det pynter ikke ligefrem, haha.

Imens de sidste penge bliver skrabet sammen, rider og træner jeg Berits andre heste (i samråd med Berit). Så man kan god sige, at jeg bare har "part" på ham, indtil han bliver min egen til Oktober -Hvis folk tvivler på, hvad min tilknytning er til ham ;)

Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden vil bringe. Han er min første gangs hest, så jeg er meget spændt på vores rejse sammen :)

_____________________________________________________________
NYT 09-08-2018

I dag havde vi dyrelægen på besøg, for at lave handelsundersøgelse på Toby. Og det kunne ikke være gået bedre, han var lige som han skulle være. Dog skulle han tage i hvert fald 20 kg på, men det er så småt begyndt at komme, så det er der styr på. Dyrelægen synes han havde et skønt temperament, bevægede sig fint og havde nogle super gangarter. Han var meget imponeret, så kunne ikke andet end at blive lidt stolt, hehe <3

_____________________________________________________________
NYT 15-09-2018

Så er Toby kommet tilbage fra sommerfold. Han har holdt sommerferie i ca. 2 måneder, og det har han bestemt haft godt af. Han er vokset helt i vejret og er begyndt at ligne mere og mere en "rigtig hest". Nu burde han holde en lille voksepause, og begynde at tage på i fylde i stedet for. Han ser stadig lidt vommet ud, men fylden og musklerne kommer ligeså stille fra nu af, når vi kan begynde at træne lidt igen. Vi går en meget spændende og sjov tid i møde, det skal nok blive godt! :)

_____________________________________________________________
NYT 18-10-2018

Jeg havde såden en sød og rolig hingst i dag! Dejlig kontaktsøgende og lyttende, han var super fin! Vi longerede over bomme, hvilket han tog rigtigt flot, det var endda først gang han prøvede det :-)
Verdens bedste 2 års <3

_____________________________________________________________
NYT 30-10-2018

Min lille mand er kommet i de voksnes rækker - Han blev nemlig kastreret i dag! Alt gik lige som det skulle, og Toby opførte sig virkelig fint! Er stolt af ham <3

_____________________________________________________________
NYT 21-12-2018
Toby rykker sig vildt meget for tiden, og det går simpelthen så godt!
Han er begyndt at blive vendt til at have underlag på, og i dag prøvede vi med et trykfordelende underlag med gjord. Han tog det hele i stiv arm, og lavede kun den mindste lille grimasse - Jamen altså, den hest imponerer mig! Nu er det heller ikke lang tid til, at vi skal begynde på de mere spændende ting, han fylder jo 3 år til April!

_____________________________________________________________
NYT 30/31-01-2019

Vi er nået et godt stykke videre med de første skridt i tilridningen og Tobys træning. Vi har gået vores første tur i trafikken (meget trafikkeret vej) og han tog det rigtig pænt i forhold til, at han overhovedet ikke er trafik sikker. Han har også haft en rigtig sadel på for første gang, som han selvfølgelig også tog helt vildt pænt.

_____________________________________________________________
NYT 23/24-03-2019

Det har været en weekend fyldt med fremskridt og sjov og ballade! Toby tog sine første skridt med rytter (vægt, lå hen over ham) og løssprang for første gang! Han var som altid en guttermand og gjorde det bedste han kunne. Han endte faktisk med at finde teknikken i spring og nyde det! Selvom han var pænt skeptisk i starten

_____________________________________________________________
NYT 28-09-2019

Projekt ridehest er hermed igang - Toby skridtede for anden gang med rytter (mig) uden hjælper. Er så stolt af den lille hest, han klarer det så fint!
Knus elsker ham og hans fantastiske sind

_____________________________________________________________
NYT 28-12-2019

Det går så fint med Toby. Han er begyndt at forså signalerne rigtigt fint under rytter, så vi skal bare have noget mere undervisning så vi kan komme videre i processen. Prøver at lave meget varieret træning, så han synes det er sjovt og holder motivationen oppe. Vi er begyndt at miljø træne med farlige ting som pressenninger og paraplyer.
Han er en sand ven og vil så gerne arbejde og gøre mig glad, han er så skøn <3

_____________________________________________________________
NYT 02-01-2020

2020 starter helt fantastisk!
I dag fik Toby og jeg undervisning, og det var den bedste vi har haft indtil nu! Han rykker sig helt vildt, og han blæser mig bare omkuld hver dag.
I dag var dagen, hvor vi fik travet for første gang. Åh han var så god!! Den hest har så meget energi, det er helt vildt. Men den lækreste trav, det må jeg sige

_____________________________________________________________
NYT 18-06-2020

I dag er et 2 år langt venskab slut.

Toby er blevet hentet af sine nye ejere, og er på vej til sit nye, perfekte, hjem i Sverige.

Ord kan ikke beskrive den tomhed jeg har i kroppen, men også en lettelse over, at han kommer til nogle mennesker, som har forståelse, tid og kærlighed. Det er alt jeg ønsker for Toby.

Ens første hest vil altid blive husket som noget helt særligt, og jeg kunne ikke have ønsket mig en anden end Toby ~ I hjertet gemt, aldrig glemt.
Kommentér på:
Frederiksborg Toby A Bjældsø
Annonce