{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Gyvelhøjens Figaro <3 2001

13.173 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

trine og figaro (:  .
Kvinde | 25 år | Oprettet: 14. jul 2007


Dansk Varmblod Gyvelhøjens Figaro <3

Fødselsår:
2001
Højde:
165 i stang.
Temperament
Figaro er en dejlig hest med det mest fantastiske temperament :-)
Han er for det meste nem at have med at gøre.... Nogengange lidt for nem ;-)
Gangarter
Figaro besidder nogle dejlige gangarter, der dog hele tiden forbedres :-)
Stævner


.
Stamtavle
F: KAWANGO
FF: IBIKUS
FM: KONNY
FFF: HERTILAS
FFM: ISOLDA
FMF: SOLIST
FMM: DOMAXT

M: DIO-LAU
MF: LORBAS
MM: FAUVE
MFF: LUXUS
MFM: ARMERA
MMF: ROYAL Z II
MMM: RUBINA
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Figaro blev mit eje 7.11.07.

Det rolige temperament, den hvide man og hale, den rød/orange farver = min lille barbiehest, jeg vidste det ville blive ham, trods lidt rod i starten er det gået godt lige siden.

Fra sommeren 08-09 havde vi en masse problemer med sadelen og hans ryg. Vi prøvede med massør, kiropraktor det virkede, men det var en meget kortvarig virkning. Så nu bruger vi en super dygtig muskelterapeut fra Sjælland af, der kommer her til Jylland en gang i mellem. Siden vi startede ved hende har vi ingen problemer haft!

Vi rider undervisning en gang i ugen ved Inger Recht, som vi er super glade for. Det er en meget anderledes undervisning i forhold til den "moderne dressur," det er dog dressur, men på en helt anden måde. Vi vokser og vokser for hver gang vi rider undervisning. Figaro bliver stærkere i sine muskler og kan derfor komme ind og bruge sig mere rigtig for hver gang!
_________

Figaro er nu blevet en fin herre. Han viser store fremskridt og jeg er bare SÅ stolt! Vi rider som sagt undervisning en gang om ugen og det er næsten altid en fornøjelse. Han har sat en masse fine muskler, både på halsen og på bagparten. Dette er også med til at fremskynde vores ridning, det gør det hele en smule lettere, når han har musklerne til at gøre det jeg forlanger. Jeg er super stolt og glad over at være nået så langt med hjælp fra Inger på bare et år...

-----
Vi har efterhånden redet ved Inger i snart fire år. Fire år, hvor der er sket en helt fantatisk udvikling. Vi har forbedret os sammen - som et PAR. Et rigtigt makkerpar. Figaro er blevet meget bedre gående og jeg har fået en bedre opstilling. Og det er en fornøjelse at ride... Hver eneste dag! Vi glæder os meget til kursus ved Mary wanless sidst i juli måned 2013! :-)

---

Fremtiden? Fremtiden vil forhåbentlig bringe nogle stævner. Når vi er klar vil jeg helt sikkert ud og udfodre os lidt, og jeg glæder mig rigtig meget til den tid!

Jeg er meget privilligeret over at eje denne smukke hest, jeg føler mig heldig, og jeg ser frem til en masse super dejlige år med ham :')

Vi er bestemt ikke perfekte, men vi stræber efter det.

Han er den følsomme hest, man ikke skal tage fejl af!

Han var min første hest.
Han er nu mit et og alt, det bedste jeg ved.
Min bedste ven.


Kommentér på:
Dansk Varmblod Gyvelhøjens Figaro <3