{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Speedy 2003

4.988 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Speedy

Fødselsår:
2003
Højde:
Hun er 3'er pony og vil skyde på hun omkring er 115 cm høj. Hun er ikke målt endnu.
Temperament
Speedy er en rigtig rolig pony hvis man tænker på hendes anlder
Gangarter
Hun har nogle fine gangarter.

Skridt: Kort, men fin.

Trav: Middel. Arbejdstrav er god at sidde i. Hun er fremadgående, ved rbrug at spore og pisk.

Galop: God, kan kortes ned til shetlænder skridt og og op til lille 2. pony skridt. På en afstand af 2 meter kan hun nemt klemme to galopspring ind.

Hun kan changere af sig selv og bruger sine bagben godt, når hun springer.
Stævner
OBS: Jeg starter ikke stævner på hende, da mine 3'ponyår er overstået, men der er dog en lille chance for at hun bliver klasseret op til 2er.

Dyreskuet på fyn= en anden plads for 3-ponyer som ikke har startet stævner.

I Anderup= en første plads. LD.. Men næste gang en LC.. Det var for nemt for hende.. =D

Har kun startet to stævner..:)
Stamtavle
Hun har ingen stamtavle, da vi købte hende at en hestehandler som ikke gav meget information om hende. Hun har dog står nede på sydfyn før jeg købte hende. Hun er af ukendt race/ blanding.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Hun er en dejlig 3er pony, som desværre står stille i perioder. Hun kan til tider være en pony som er lidt besværlig, men er nem at ride på. Hun er ikke trailervant, men hvis man lægger en pisk på siden af hende, gå hun lige op.

Er er primært bedst til spring, men i efteråret tog vi godt hul på dressur og fik trænet en masse. Fik bl.a. trænet: Parade til galop. Galop til parade. Skridt til galop, galop til skridt. Tilbagetrædning, schinkelvigninger, traversade, lidt øgning og en smule piaf( staves). Hun viser meget stor interesse og arbejde godt under sig. Hun er let gående og går nemt tilbiddet.

I springning viser hun rigtig stor interesse og springer med vilje. Hun har mange gode oplevelser med spring. Jeg mener ikke vi har været ude for noget dårligt og hun er god til at rede en før, over og efter springet. Hun har en rigtig god bagbenteknik. Hun løfter benene med og springet. Vi skal til at arbejde med hendes forbenteknik så hun får en god balance over springet. Hun kan blandet andet kortes meget ned i galop, men skal til at vende sig til at gå fremad. Hun kan sagens gå frem af sig selv, men da jeg mere er til at ride en hest med kort galop, synes jeg det er synd at vi ikke udnytter hendes springglæde og teknik mere, med at få hende mere frem.

Hun er en dejlig pony som jeg fik og købte d. 20 august 2006. Jeg har haft hende lige siden og jeg har selv redet hende til. Jeg har fået undervisning på hende, men da vi mere arbejde med at få hende i rigtig galop på venstre volte var der ikke så meget vi fik lært. Er ret stolt over at jeg selv har fået hende til at gå så godt og hun elsker også at have rytter på.

Kommentér på:
Anden særlig race Speedy
Annonce