{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
293 visninger | Oprettet:

flytte til KBH, pony passes til den kan flyttes? {{forumTopicSubject}}

Hej.

Jeg vidste ikke hvad jeg lige skulle kalde overskriften, men jeg vil da lige forklare mit problem lidt mere indgående.

Jeg står i den dejlige situation at jeg i fredags fik job... I København... jeg skal starte d. 2 januar, og har altså kun 3 uger til at finde bolig, flytte der over og komme ordentlig igang.

Midlertidig bolig er fundet (et midlertidigt lejet værelse i Brønshøj), så den hurdle er overstået... Men jeg skal jo have flyttet min pony.

mit problem er at jeg ikke har råd til det, som det koster at få ponyen transporteret til København før jeg har fået løn og kan spare lidt op. pga depositum til husleje, og alt andet i forbindelse med en flytning (som er dyr, når man kun er på dagpenge) jeg skal desuden stadig betale en del af vores lejlighed da min kæreste ikke kan sidde i den alene, hvilket jo ikke just hjælper . desuden skal jeg jo lige have fundet et sted at have hende opstaldet, hvilket jeg har det svært med, da jeg jo på ingen måder ved hvad der er af muligheder, både offentlig og private steder. så jeg ved heller ikke hvor længe der går før hun kan blive flyttet.

Det skal lige siges at jeg ikke havde regnet med at få jobbet, men tog chacen, så jeg har ikke fået sparet op, da jeg ikke regnede med a skulle flytte til KBH.

jeg står derfor og skal finde ud af hvad jeg skal gøre med min pony. på opstaldningsstedet er der en der har været sød at overtage de fordervagter jeg skulle have, samt udmugning (mod betaling, som er normalt på opstaldningsstedet) på opstaldningsstedet sørger de for at alle hestene kommer ud og ind fra fold og bliver fodret.

mit problem er så at jeg ikke ved hvad jeg gør med den generelle pasning af ponyen? på opstaldningsstedet er der ikke nogen som har haft mulighed (eller ville?) for at hjælpe med det.

hvad gør jeg så?

skal jeg annoncere efter en der kan passe min pony imens jeg finder opstaldningssted og transport (kommer hjem nogen weekender, da min kæreste bliver i vores lejlighed indtil den bliver lejet ud, og han får afleveret en vigtig opgave), .

i så fald, skal en evt helpart, som det jo så bliver betale noget, og hvor meget? vedkomne vil jo have ponyen som sin egen, da jeg jo er i KBH og ikke bare lige kommer forbi.

skal jeg lade hende have en pause og leve med at hun ikke bliver tjekket for skader, striglet osv dagligt (jeg har mulighed for at komme hjem 1 eller 2 weekender, om måneden, da min mor vil betale for at jeg komme komme lidt hjem til både pony og kæreste) (hun kan sagtens have en ride pause))

eller noget helt tredie??

så kom gerne med jeres indput og forslag

på forhånd tak
Kommentarer på:  flytte til KBH, pony passes til den kan flyttes?
Kommentér på:
flytte til KBH, pony passes til den kan flyttes?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside