{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.652 visninger | Oprettet:

Mine kaniner {{forumTopicSubject}}

Vi har selv opdrættet de to kaniner som nu er hos min mor. Den ene var egentligt min lillebrors men så fik jeg den da han løb kold i det. Kalder lige min for X og min brors for Y. X har altid været glad og kælen og er så sød på tur. Y er bare pisse sur og bider og man kan næsten ikk få lov til at give den mad, så lægger den ørene helt ned og ser bare sur ud smiley Men jeg vil jo godt begge kaniner, bare ikk når Y er så sur. og har prøvet næsten alt, men den bliver ved med at være sur. Men når den er ude af buret bider den ikk, dog kradser den bare der. har tænkt på at bytte om på kaninerne, så Y kommer til at gå øverst så jeg nemmere får fat i den, men kan ikk få mig selv til det, da jeg er bange for at tilliden mellem X og mig bliver ødelagt, og det må ikk ske (;<3.

så er der lige noget andet ogs. har i nogle gode ideer til hjemmelavet legetøj? evt. noget man kan putte frugt og grønt i, så kaninen selv skal få det ud? Hahah

Kh miiiig


Kommentarer på:  Mine kaniner
 • #1   24. jul 2012 Jeg har 6 kaniner, og den jeg har det bedste forhold til, bor i et dobbelt bur, og han bor nederst, så ikke vær bange for forholdet.

  Nu skriver du at du har prøvet alt, hvad er alt?


 • #2   24. jul 2012 jeg følger lig med da min kanin er begyndt på det der med at "knurre" og angribe smiley

 • #3   24. jul 2012 Altså har prøvet at være mere ude ved dem. snakke mere med den osv osv. og idag da den skulle have sele på tror jeg den var så bange at den tissede .

 • #4   25. jul 2012 Hvor gammel er den, og er det en han eller hun?

  Men jeg har også en kanin, der bare har det bedst med at være i sit bur og komme i løbegård, og kun have menneske kontakt når hun vil:)


 • #5   26. jul 2012 giv den nogle frugtgrene (til den der bider) det gjorde vi med min snehvide og vupti hun var som forvandlet smiley

 • #6   26. jul 2012 gamle ejer havde kæmpet en brav kamp, og ville aflive den hvis ikke jeg overtog hende... det eneste jeg gjorde var at give hende frugtgrene og det var åbenbart nøglen for efter det var hun min bedste kanin ven

 • #7   27. jul 2012 det er en han kanin. og den er nok omkring 1,5 år gammel.

 • #8   27. jul 2012 Ja okay.

  Er den stresset, måske er der for ange mennesker?
  Det kan også bare være i ikke klinger.

  Men jeg vil da prøve at komme med lidt råd.

  Du kan starte med at lære ham, buret er hans. ikke jeres men hans, dvs. i skal ikke pille ved ting i buret og hvis i skal er det ud med ham.

  Have mad og vand til at hænge på siden af bure, så der derved ikke skal rodes i hans bur, sørg for kun at tage ham fra siden ikke oppefra.

  Jeg selv har en kanin der angreb over 10 mennesker, men han blev med rette træning vent op og ned på og i dag, kan jeg ikke undvære ham, det var ligefør jeg ikke ville på efterskole, han blev stresset af mange mennesker, nu er han oppe på 3 mennesker, må røre ham i buret, sådan da, 2 af dem kan han godt få tilbagefald på, men han ved også at hvis han ikke vil ud, så går han ind i det lukkede rum, så lader jeg ham være, eller når han er ude så kan han bare gå ind i sit bur hvis han ikke gider mere.

  Ved sådanne 'problem' kaniner, faktisk alle kaniner, men specielt de såkaldte problem kaniner, der skal man i høj grad tage kaninens behov før sit eget, for han var min første kanin, fik ham som 10 årig, og jeg ville have en kanin der kunne kæles gå lange ture med osv. men det gad han bestemt ikke, så jeg begyndte at søge rundt på nettet og i bøger intet hjalp, det der hjalp var at lytte til ham, og ikke til alle de bøger, han har i dag stor respekt for mig, han kan løbe rundt i min have, kunne sikkert uden opsyn, men altid med, for der er mange sindsyge hunde her.

  Sæt dig ved hans bur evt. og lad ham komme til dig ikke omvendt, og slut så for i dag gentag det over flere dage, begynd stille og roligt at tage ham ud, til et lukket sted, sæt dig eller læg dig, igen lad ham komme til dig, tag evt. en bog med, da det kan tage sin tid.:)

  Ved ikke om dette kan hjælpe dig, men det hjælper på mange kaniner, og igen du skal være bestemt, men kærlig, så selvom han vil bie, skal du ikke se gennem fingre med det du skal være bestemt, men stadig passe på du ikke ødelægger arbejdet du har lagt i ham:)


 • #9   27. jul 2012 tusind tak ! (: det vil jeg da i hvert fald prøve. men, hans madskål er ikke en der kan hænge på siden af buret, og plejer nogle gange at rode lidt rundt i savsmuldet så det ligger pænt eller hvad man siger , skal jeg stoppe med det?

 • #10   27. jul 2012 og når jeg giver sele på=?

 • #11   28. jul 2012 Han ligger spånerne som han vil have det, specielt om sommeren vil de gerne have et bart sted, altså et uden spåner på, da det tit er køligere:)

  Der er mange steder hvor man kan købe skåle der kan hænge på siden, de er ret billige:)

  Hvad gør han når du giver sele på?


 • #12   28. jul 2012 jamen, det virker som om han er bange når han kommer ud. han vil helst løbe væk. og når jeg prøver at tage den der sele ting ved halsen, under hans hovede så tager han hovedet væk eller ned, og når han tager hovedet ned er jeg bange for at han bider.

 • #13   28. jul 2012 Min kanin tager også hovedet ned men jeg tager stille selen hen til hovedet og holder den til han slapper lidt af og så tager jeg den langsomt over hovedet smiley
  Det gør jeg også ved heste der ikke vil have grime på smiley


 • #14   28. jul 2012 okay (:

 • #15   28. jul 2012 Han er vel sele trænet?

  Men ellers glid den under halsen, sådan føre den nedenom, hvis du forstår?


Kommentér på:
Mine kaniner

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
Annonce