{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
759 visninger | Oprettet:

Trænings steder! {{forumTopicSubject}}

Hej heste folk!
Jeg har tænkt over i et stykke tid nu og fundet
ud af jeg vil høre jeres mening, nu. Da vi ikke
har den perfekte ridebane (en oval bane med græs
indvendig og udvendig) eller jo, den er perfekt
til ridning, men ikke med hesten. Da hesten mere
er intra. i det græs og ikke mig. Så lidt svær at
lære ham noget der. Men jeg har lært ham at
knæle/neje på folden. Men nogle hestefolk, mener
det er synd og lærer sin hest, ting på folden, da
det er hestens fristed og på en måde kan jeg også
godt forstå det. Skriv din mening, tak på forhånd.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Trænings steder!
  • #1   13. jun 2009 Hvad er dit spørgsmål ?

  • #2   13. jun 2009 Jeg vil spørge om folk syntes det er okay at træne på folden?
    Og om folk evt. har nogle andre steder at træne?


  • #3   13. jun 2009 Det er da fint at træne på folden? Jeg syntes endda det er godt! Fordi hestens skal jo ikke tænke "JAAAAAAA NU HAR JEG ENDELIG FRI"
    Hestens skal jo nyde træningen, og hvis den gør det kan man vel godt træne på folden?


  • #4   13. jun 2009 Jeg synes absolut ikke man skal gøre det til en vane at træne på folden. Som du selv siger det er deres eneste fristed. Så hellere træne ude i en skov eller andet.

  • #5   13. jun 2009 Synes det er fint at træne på folden hvis hesten til enhver tid er fri til at gå.. dvs ingen grimer eller tove!

  • #6   13. jun 2009 Så er der dem, der kun har indhegninger der er folde........

    Men pointen er vel også helst, at ens træning skal være så god/sjov, at hesten gerne VIL arbejde for en, og ikk at man skal tvinge dem. Altså at de mener det er positivt at være sammen med mennesker.

    Hvis det ikke er, så ja, hold træningen væk fra folden. Men hvis man prøver at lave træningen så god/sjov/behagelig som muligt for hesten, og de rent faktisk nyder det, så kan jeg absolut intet se imod det smiley


  • #8   13. jun 2009 Hvad og hvordan træner dü på asfaltvej? smiley

  • #11   14. jun 2009 mine "trænes" lige så snart de er i hænder og det er uanset om det er fold boks bane eller andet. træning starter lige så snart jeg nærmer mig min hest og den bliver ved til jeg er kørt igen

  • #12   14. jun 2009 Nu har jeg ingen ridebane/ridehus så min ridning og jordarbejde foregår primært kun på en af foldene. Men jeg prøver at finde et sted uden græs, da min hest mere er vild efter græs end være opmærksom på mig. Jeg synes ikke der er noget problem ved at træne på folden? , især ikke hvis man tager hen på en anden fold, end hvor de stod før.

  • #13   14. jun 2009 Noget af det, man skal huske på, når man snakker træning, er, at lige så snart du er sammen med din hest, så træner du den... hvad enten du har det til hensigt eller ej. smiley Heste er som "svampe", der opsuger lærdom hele tiden, og de er lynhurtige til at "sætte flueben" ved det, de tolker som det rigtige - det er derfor, man skal være så uhyre opmærksom på, hvad man gør med sit kropssprog, når man er sammen med sin hest. smiley

    Derfor; selvfølgelig er det OK at træne på folden... og udenfor folden, på ridebanen, i ridehuset... ja alle steder. smiley Men man skal også huske på, at folden også skal være et fristed, hvor hesten kan slappe af og "være sig selv". smiley


  • #14   14. jun 2009 jeg træner mitena på marken vi trækker lidt rundt det er han da lige glad med bare han får opmærksomhed

  • #15   19. jun 2009 Er enig med Rikke og Louise.

    ?et er ikke så meget om hvor "træning" foregår eller hvor hesten har et "fristed"

    Alt samvær med vores hest skal gerne være noget begge parter har glæde af... altså et samarbejde baseret på tillid.

    Da det kun kan ske ved at vi er "den overordnede" så skal vi som det første lære den, at uanset sted og forhold, så er det os der skal have deres opmærksomhed.

    Selv starter jeg altid øvelserne i boksen, så staldgangen, så udendørspladsen, så ridehus, så fold o.s.v.
    Det er udgangspunktet for de mest basale øvelser. Når hesten har oplevet at samværet er sjovt og hyggeligt, er det meget lettere for den at bevare koncentrationen om det vi ønsker af den.

    En anden ting jeg ligger vægt på er forståelsen og kendskabet til hestens natur.

    Har jeg lige hentet den i folden, og der ikke er andre heste i umiddelbar nærhed, jamen så får den da lov at vise uro, savn o.s.v
    Det vil sige at jeg bare nusser og hygger til den er rolig og har acc. at det kun er "os 2" derefter kan vi gå i gang, ellers bliver det let mere kamp end sjov og leg.
    Jo tættere vi ønsker at være på vores hest jo større indblik kræves i dens natur, hvis vi ønsker det succes med vores øvelser.


Kommentér på:
Trænings steder!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce