{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
784 visninger | Oprettet:

dårlig heste ejer? :o {{forumTopicSubject}}

ja her idag snakkede jeg med en på gården og hun spurgte mig så hvorfor jeg aldrifg red min egen hest kun de andres heste. ( rider 2 heste 4 gange i ugen)
så siger jeg bare som det er at jeg ikke har lyst til at have ham længere, jeg har ikke lyst til at ride ham.. vi passer ikke sammen længere smiley og det er altid en kamp når vi rider. eller næsten altid, jeg kan næsten ikke springe ham længere.
så siger hun: "hold da op du er godt nok ikke en god heste ejer... du skal ride den egen hest først.
og så siger jeg bare roligt at nu har min lille søster part på ham fordi jeg ikke har lyst til at ride ham.. og hun skridter og hugger med ham og han nyder det! smiley men så bliver hun ved med at sige at jeg er en dårlig rytter og dårlig heste ejer og jeg fortjener ikke at have hest.

så tænker jeg lidt ... jeg har kæmpet meget med den her hest og han er virkelig kommet langt men nu er han snart 14 år og han kommer ikke meget længere og han er ikke min type længere.. og jeg har flere gange sagt til min far at jeg vil sælge ham og få en ny, men jeg må ikke smiley men så tænker jeg det er da bedere at han hygger sig med min lille søster end at jeg skal kæmpe i mod ham næsten hver dag og ødeløgge min og hans dag?

nu spørger jeg er det mig som er gal på den eller? :s

- håber i kan forstå det, skrev det lidt hurtigt.. smiley


Kommentarer på:  dårlig heste ejer? :o
Kommentér på:
dårlig heste ejer? :o

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




x