{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
480 visninger | Oprettet:

flytte til KBH, pony passes til den kan flyttes? {{forumTopicSubject}}

Hej.

Jeg vidste ikke hvad jeg lige skulle kalde overskriften, men jeg vil da lige forklare mit problem lidt mere indgående.

Jeg står i den dejlige situation at jeg i fredags fik job... I København... jeg skal starte d. 2 januar, og har altså kun 3 uger til at finde bolig, flytte der over og komme ordentlig igang.

Midlertidig bolig er fundet (et midlertidigt lejet værelse i Brønshøj), så den hurdle er overstået... Men jeg skal jo have flyttet min pony.

mit problem er at jeg ikke har råd til det, som det koster at få ponyen transporteret til København før jeg har fået løn og kan spare lidt op. pga depositum til husleje, og alt andet i forbindelse med en flytning (som er dyr, når man kun er på dagpenge) jeg skal desuden stadig betale en del af vores lejlighed da min kæreste ikke kan sidde i den alene, hvilket jo ikke just hjælper . desuden skal jeg jo lige have fundet et sted at have hende opstaldet, hvilket jeg har det svært med, da jeg jo på ingen måder ved hvad der er af muligheder, både offentlig og private steder. så jeg ved heller ikke hvor længe der går før hun kan blive flyttet.

Det skal lige siges at jeg ikke havde regnet med at få jobbet, men tog chacen, så jeg har ikke fået sparet op, da jeg ikke regnede med a skulle flytte til KBH.

jeg står derfor og skal finde ud af hvad jeg skal gøre med min pony. på opstaldningsstedet er der en der har været sød at overtage de fordervagter jeg skulle have, samt udmugning (mod betaling, som er normalt på opstaldningsstedet) på opstaldningsstedet sørger de for at alle hestene kommer ud og ind fra fold og bliver fodret.

mit problem er så at jeg ikke ved hvad jeg gør med den generelle pasning af ponyen? på opstaldningsstedet er der ikke nogen som har haft mulighed (eller ville?) for at hjælpe med det.

hvad gør jeg så?

skal jeg annoncere efter en der kan passe min pony imens jeg finder opstaldningssted og transport (kommer hjem nogen weekender, da min kæreste bliver i vores lejlighed indtil den bliver lejet ud, og han får afleveret en vigtig opgave), .

i så fald, skal en evt helpart, som det jo så bliver betale noget, og hvor meget? vedkomne vil jo have ponyen som sin egen, da jeg jo er i KBH og ikke bare lige kommer forbi.

skal jeg lade hende have en pause og leve med at hun ikke bliver tjekket for skader, striglet osv dagligt (jeg har mulighed for at komme hjem 1 eller 2 weekender, om måneden, da min mor vil betale for at jeg komme komme lidt hjem til både pony og kæreste) (hun kan sagtens have en ride pause))

eller noget helt tredie??

så kom gerne med jeres indput og forslag

på forhånd tak
Kommentarer på:  flytte til KBH, pony passes til den kan flyttes?
 • #2   18. dec 2011 super tilbud, men jeg vil stadig ikke kunne komme hverdag, da det jo er langt fra KBH hvordan kringler jeg lige den?

 • #4   18. dec 2011 ja det forstod jeg godt men har jo så stadig behov for en der kan have hende, da jeg ikke har råd til at tage offentlig transport til sydfyn hver dag..

 • #6   18. dec 2011 ja lige præcis, tror vi gik lidt forbi hinanden

  du kender vel ikke tilfældigvis nogle gode steder i KBH?


 • #8   18. dec 2011 Der er plads i vores løsdrift allerede nu, så du kan flytte hesten ind med det samme

  Se annonce i profilen ..


 • #9   18. dec 2011 Andrea : det lyder som et super sted, hvad er adressen? bare så jeg kan se hvor langt jeg evt skal cykle.

  ved du evt hvad det koster at leje sig ind i naboens ridehus?

  hvordan med plads til udstyr?

  jeg kan desværre ikke flytte hende den første måned, pga de der ski** penge... skal lige have råd til transport over til Sjælland.


 • #10   18. dec 2011 du kender ikke evt andre steder? vil jo gerne finde lige det sted der passer til min pony men det er svært at finde steder, når jeg bor her oppe i Nordjylland og ikke ved noget om noget som helst

 • #11   18. dec 2011 Søg i forum, der er enormt mange steder

  Adressen kan jeg ikke give dig offentligt, men det er for langt for dig at cykle. Du kan tage bus 159 fra Ballerup station til Ledøje og så gå 15 minutter

  Det koster 300kr om måneden at leje sig ind i naboens ridehus. Dog ligger der ikke langt derfra et ridehus til 330kr om ÅRET man dog kun kan komme til når der ikke er enorme mængder sne og is

  Vi har et dejligt sadelrum med masser af plads


 • #12   18. dec 2011 Jeg bor i Nordsjælland. Furesødal er et super sted, som ligger i Holte (-: Og så er det ikke dyrt...

 • #13   18. dec 2011 De har i hvert fald ledige pladser (-:

 • #15   19. dec 2011 Furesødal vil jeg også anbefale. Har undervist der en del gennem halvandet år, og der er bestemt enormt lækkert. Dog ville jeg selv synes det er alt alt for langt fra Brønshøj.

 • #16   19. dec 2011 jemen da jeg pt ingen opsparing har, da den er brugt på depositum, så kan jeg ikke bare lige trække penge ud af budgettet til depoitum til en boks og at betale for at få hende flyttet.

  selv om jeg kunne få et lift til hende ville det stadig løbe en smule op, slev hvis jeg bare skulle betale for benzin. men det eksakte beløb ved jeg endnu ikke, da jeg kun er i den fase der hedder at undersøge og kigge priser, på både opstaldning og transport. • #18   19. dec 2011 de sejeste : jamen det kunne bestemt være en mulighed! kan du evt sende , omkring hvordan og hvorledes? PB?

Kommentér på:
flytte til KBH, pony passes til den kan flyttes?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside