{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
76 visninger | Oprettet:

Sadelsøgning! {{forumTopicSubject}}

Goddag derude hestemennesker af alle slags! Jeg har brug for jeres visdom og guidens, og jeg håber i har lyst til at dele jeres viden med mig!
Min situation er kort og godt således, at; Jeg kan ikke finde en sadel der passer min kat.2 pony.
Hun er kort, og hun er bred - og sadler glider op i hendes nakke efter en runde i trav. **IIIIIIRRRRHH! **
Jeg har søgt og googlet, og købt, og søgt og googlet og købt. Jeg er bevidst om at det ville gavne at få en sadelmager ud, men det er ikke just fordi jeg på min su vælter mig i cash, og sådan nogle vil gerne have penge for deres arbejde, så det bliver sidste løsning :P. (Som er lige ved at være oppe over)
Så mit spørgsmål er til jer : Har i nogle erfaringer med sadler som er "bedre egnet" til korte brede ponyer? Nogle som ligesom er bedre sammensat til heste uden synderlig skuldermarkering? (Jeg prøver at formulere pænt, at hun har form som en tønde)
Håber i forstår mit spørgsmål og at i vil dele jeres erfaringer og viden med mig
Venlig Hilsen Freja!Kommentarer på:  Sadelsøgning!
  • #1   19. maj 2017 Mit bedste bud er at køre til sadelmageren... Ved godt det er dyrt men det er en god investering
    Nu ved jeg ikke hvor i landet du er bosat men nær sommersted i sønderjylland er der'Sadelmager Dannebrog'. Hun kan tage mål på hesten og dig, og derved give dig en liste over sadler som passer på hesten samf er egnet til dig.

    Har lige fået justeret både Kentaur dressur sadel og JC spring sadel.. og jeg må sige at kunne mærke en stor forskel i ridningen!

    Kig evt min Kat. 1 han var også ret kort og rund om sommeren... på ham har jeg brugt en Kentaur Athen (Elektra) 16,5" og bom 3. Her kunne sadlen finde på at rudse en smule, men problemet blev afhjulpet med et gel underlag, eller brodie fra RBH


Kommentér på:
Sadelsøgning!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside