{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
467 visninger | Oprettet:

tilstedeværelse og plads {{forumTopicSubject}}

hej plage/føl ejer smiley jeg var oppe ved min plag sammen med min far og på vejen hjem diskuterrede vi om hvor vidt en hest kan savne være ked af det. fordi når det er ferie orker (rent ud sagt) jeg ikke at cykle derop da jeg skal op af en lang stejl bakke + noget vej (efter skole er jeg over halv vejs deroppe). og i ferien får jeg altid dårlig samvittighed over jeg ikke har være derop og bliver ked af det på min plag's vegne. og så begynder jeg med hun har ikke nok plads hun har kun en fold kammerrat og græset er kort osv. osv. og så ville jeg høre savner den mig keder den sig mangler den plads osv. jeg tror ikke folden er meget større end ( omkring ) 1200 kvartmeter. (det er bare gæt da vi ikke kender størrelsen helt præcist) hvad mener i? er der for lidt plads, savner den mig hvis jeg ikke er derop i 3-4 dage (der er nogen der bor deroppe og de kigger til dem hver dag og kan se dem fra stuen)

på forhånd tak smiley


Kommentarer på:  tilstedeværelse og plads
 • #1   23. okt 2011 Ja, nogle savner ejeren, andre har nok i fodermester og de andre heste. smiley

  Fold-space har ikke så meget med kvm at gøre. Mere om folden er bakket, er der lidt nippe-græs, hvordan ligger den etc.

  De sygefolde, der er i stalden, keder hestene sig. De er ikke så store, men der er intet græs (eller meget lidt), så de står egentlig bare og kigger, og følger med en, når man går forbi.

  Den fold mine er på, er bakket, og der er en smule græs, og rigeligt med heste-selskab, så de keder sig aldrig.

  Men at græsset er kort, synes jeg ikke, du skal være ked af. Medmindre den ikke får hø/halm mindst 1-2 gange om dagen, kan det godt gå.


 • #2   24. okt 2011 Det eneste tidspunkt mine savner mig, det er når det er fodringstid, pga arbejde har jeg ikke tid til at nusse og strigle hver dag, men de virker altid i godt humør, det er heller ikke sikkert de gider at komme hvis man kalder når det er godt vejr, man skal nok lige huske på at det er et dyr, som er godt tilfreds bare den har noget at æde og mindst en artsfælle at dele dagen med...:-)

 • #3   24. okt 2011 Mht. foldstr...siger en gammel regel så ikke 1 tønde pr hest?...det er 5000 kvm....og det er selvfølgelig kun et gennemsnit, en stor DV'er skal nok have mere og en shetlandspony mindre...
  Jeg har egentlig ikke tjekket hvad de nye hesteregler siger omkring foldstr....
  Jeg synes da at det er træls at du ikke orker at være så tit hos hesten, en hest er jo ikke kun spændende når den kan rides, man kan lave en masse ting med en plag der smatidig opbygger et solidt tillidsforhold for jer begge...det kommer kun til gavn den dag du skal ride den.
  Gå nogle ture med den, træn den hen over bomme, presenning osv, lav nogle jord-øvelser hvor du lærer den kommandoer som du kan bruge når du senere skal tilride og longere....


 • #4   25. okt 2011 jeanette : altså jeg vil gerne der op og interressen er helt i top men bakken draber mig. men jeg er oppe ved hende mandag,(nogen gange tirsdag),onsdag,torsdag(nogen gange fredag),(nogen gange lørdag).
  tirsdag og fredag er der arbejde og det kan jeg nogen gange udskyde. lørdag der kommer jeg derop hvis jeg kan komme ned sammen med calista og lege med nogen andre heste. smiley jeg elsker hende og jeg elsker at træne og pusse nusse det er bare bakken der draber mig når det er weekend for så føles den dobbelt så lang.


Kommentér på:
tilstedeværelse og plads

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x