{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.356 visninger | Oprettet:

" Min træner/underviser siger .. ." {{forumTopicSubject}}


Min træner/underviser siger at min sadel ligger godt nok, at jeg skal holde mig fra bomløse, jeg skal bruge 3 rings bid, jeg skal bruge glidetøjle, at man ikke kan ride dressur med bidløs trense, at hesten bare er fræk og skal have et klap i røven, at hesten ikke er øm den skal bare arbejdes igennem, min træner siger at tænderne fine, min træner siger dit og min træner siger dat.

Hvorfor er det egentligt vi ophøjer vores trænere til sadelmagere, dyrlæger, tandlæger, kiopraktorere osv. der ved alt om alting og stoler fuldt ud på deres mening især hvis de er beridere?

Burde man ikke søge fag folk, istedet for at stole blindt på ens træner ( der jo er uddannet berider eller har vundet GP klasser og derfor er mere troværdige )?

Og ind imellem stille spørgsmålstegn ved tingene, undre sig, kræve forklaringer, afprøve andre metoder?

Eller er ens træner bare gud og ved bedst af alle mennesker?

Er vi ikke selv tænkende væsner der godt kan undersøge ting selv, finde træningsmetoder, henvende os til en dyrlæge, spørge andre mennesker osv. ?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  " Min træner/underviser siger .. ."
  • #2   9. okt 2011 hørt hørt... men har vi først fundet en træner der matcher vores ideer, og temperament, så er vi nok tilbøjlige til at tro på den ene.....

    personligt er jeg ikke så autoritets tro hvad det angår og jeg har stadig evnen tila t tænke selv og hold emig kritisk


  • #3   9. okt 2011 man bør vel egentligt kunne stole på sin træner, hvis man ikke gør det er det ydderst usandsunligt at man havde den gældne person som træner ?

    jeg vil til enhver tid da spørge min træner om råd og vejledning hvis jeg var i tvivl, men samtidig ville min træner da aldrig nogensinde overgå en dyrlæge udtalelse eller sadelmager vudering


  • #4   9. okt 2011 Det kommer helt naturligt, at man sluger alt, hvad ens underviser siger. Man får undervisning af vedkommende fordi han/hun er bedre end én selv. Af den grund tror man, at alt der kommer ud af munden på træneren er guld. At det så i nogle situationer ikke er tilfældet, har man utrolig svært ved at se selv..

  • #6   9. okt 2011
    Fæhesten - Selvfølgelig skal man stole på sin træner. Men at gøre vedkommende til sadelmager, dyrlæge og alt muligt andet, det forstår jeg ikke.
    Og derfor stole på at hvis træneren siger " sadel ligger fint " så ligger den fint, istedet for at spørge en sadelmager der netop er udddannet til at se om den ligger fint.


  • #7   9. okt 2011
    Tiller . - Nu mener jeg om folk der spørger deres træner om sadel ligger fint, istedet for en sadelmager.
    Dvs. gør deres træner til en dyrlæge, sadelmager osv. - istedet for at sprøge fagfolkene smiley


  • #8   9. okt 2011 nu er jeg en af dem som er utrolig heldig, hvad angår berider.
    Han har rundet de 50 for en del år siden, men kan undervise en nybegynder på 7 på "lige fod" som en elite rytter. Han er typen der siger, ok det der virker ikke for dig og din hest, så vi prøver lige noget andet. Han har ikke faste regler hvad angår udstyr til hest og rytter, og ikke bange for at sige bidløs eller indspænding.
    Hans brede undervisning gør at han automatisk bliver en man stoler på.
    Desværre har jeg ofte set både som rytter og underviser at mange ligger sig fast på en ting og videgiver så den ting til de unge ryttere som ikke har muligheden for selv at "udforske" området


  • #9   9. okt 2011 Krikken: nu får min træner ikke lov til at udtaler sig om sådanne ting vedrørende mine heste, hvis jeg er i tvivl om sadel er korrekt eller ligger korrekt så ringer jeg efter en der har forstand på det, og det samme hvis min hest opfører sig anderledes. men jeg synes selv at min træner er rigtig dygtig til at trække linierne imellem hendes områder og andre faglærte områder, selvom hun er dygtig.
    Men nogle gange har trænerne jo erfaring inde for sadel tilpasning iform af deres udannelseeller ligne.. men alting med måde.
    Jeg er jo også uddannet hestepasser, men jeg ved at jeg aldrig ville have erfaring nok til at kunne fagligt udtale mig omkring hestesmerte på bagrund af den uddannelse, men så aligevel ja fordi jeg i forbindelse med uddannelsen har været til mange kursuser i håndtering og udpegelse af smerter hos hesten, men det er ikke noget som er pensum for uddannelsen


  • #10   9. okt 2011
    Fx. den med " din hest skal have glidetøjle eller 3 rings bid på " - der bliver straks smækket det på.
    Istedet for at gå hjem, lede efter andre der har haft samme problem som træneren mener kræver de to ting, spørge nogle veninder, who knows.

    Men det at man blot med det samme hopper i med to ben.

    Ved ikke om det bare er mig der stiller spørgsmålstegn ved alt, alting og alle, er blevet en vane efterhånden.

    Kan sagtens set det er helt naturligt med os mennesker, at vi skal stole på de mere erfarne. Men det er alligevel lidt voldsomt til tider.
    Har ens træner haft dårlige erfaring med bomløs - så duer det jo heller ikke til en, eller mener vedkommende at røde heste er nogle hidsig propper så må man hellere lade være med at anskaffe sig sådan en.

    Det der med at tænke selv, undersøge selv.. Være kritisk.
    Det er Danmark ski ikke altid så god til syntes jeg smiley


  • #11   9. okt 2011 Nok fordi ens træner/berider har mere erfaring og viden omkring heste.

    Når det handler om hjælpetøjler/bid, træningsmetoder osv. så er jeg næsten altid villig til at prøve min undervisers råd. Hvis det så skulle vise sig ikke at virke, hvilket det dog for det meste gør, så kan man jo altid bare skifte tilbage til det gamle smiley

    Når det handler om syg/halt hest, så bliver den selvfølgelig altid undersøgt af en dyrlæge.
    Men kan da lige fortælle om et tilfælde, hvor min underviser faktisk var hurtigere til at se problemet end dyrlægen. Min pony var halt, og min underviser så den i longe, hun sagde at hun troede der skulle en kiopraktor til at løse problemet. Vi fik dog en dyrlæge til at se på ponyen, som sagde at det var en kodeledsforvridning. Ponyen fik ro i 1,5 måned, men da den hurtigt blev halt igen, kom den til dyrlæge igen. Først anden gang ved dyrlægen blev vi rådet til kiopraktor. Ponyen kom til kiopraktor og var haltfri med det samme.

    Jeg har respekt for min underviser, og ved at hun ved mere om heste og træning end mig, derfor lytter jeg altid til hvad hun har at sige. Dette betyder ikke at jeg ikke tænker selv, men hendes løsninger plejer at fungere.


  • #12   9. okt 2011 Ja, du vælger nok også at spørge folk du stoler på istedet for fagfolk engang imellem, måske udenfor hesteverdenen.

  • #13   9. okt 2011
    Calla - lige når det kom til ting som om sadelen passer, hesten måske er øm osv. så ville jeg foretrække fagfolk frem for folk jeg stolede på.


  • #14   9. okt 2011
    Beridere ER jo fagfolk.

    Men ellers er det bare et nemt forsvar, hvis man egentlig ikke selv ved svaret/bedre.


  • #15   9. okt 2011 Jamen jeg tror nu absolut godt jeg ved hvorfor du opretter dette emne - og jo mange mennesker vælger at lytte til deres træner tror jeg, men tror også det har meget med alder og gøre.

    Dog synes jeg det er skrup forkert, at man som træner har så firkantet en indstilling, at man blot kan sige - bomløse skal man holde sig fra.
    Man kan jo næsten sige sig selv, at man så ikke har sat sig ind i emnet - men sådan er det jo desværre med næsten alt.



  • #16   9. okt 2011 Både og - selvfølgeligt skal man have en kritisk sans og ikke tage ting for gode varer blot fordi det er ens træner, smed, dyrlæge m.m. der siger det...

    Men når det så er sagt, så må man også erkende at der er mennesker, som ved mere end én selv og nogen gange skal man lytte og afprøve før man afviser noget :o)

    Jeg har adskillige gange skiftet en dyrlæge, sadelmager, underviser eller smed ud fordi jeg var stærkt uenig i deres måde at gøre tingene på og ikke kunne følge deres argumentation...

    Men efterhånden har de skift gjort at jeg har fået en base af folk omkring mig, som er dygtige til deres kram hver især, som kan argumentere for deres valg og råd og hvor tingene hænger sammen på en måde, jeg kan føle mig tryg ved!

    Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg stoler 100% på min træners ord, for jeg har oplevet SÅ mange gange nu både med min egen men også med andres heste, at det han siger virker! Og jeg har oplevet så mange gange at hans forklaringer er dybdegående og forståelige :o)

    Derfor ved jeg også at hvis han en dag siger jeg skal prøve et andet bid eller en hjælpetøjle eller andet så får jeg en forklaring på hvorfor jeg skal gøre det, hvordan det gavner og hvordan vores langsigtede mål ser ud, så vi kommer bort fra det igen.

    Min smed kommer med en dybdegående forklaring på hvorfor min hest skal have headbar sko på forbenene og ikke kan gå uden bagsko. Og jeg er enig!

    Min massør bakker op om hvad både træner og smed siger, for hun kan tydeligt mærke forskellen på hestens spændinger (eller mangel på samme) efter jeg har skiftet både underviser og smed :o)

    Og sådan kan jeg blive ved - derfor benytter jeg mig også af vægten i deres ord, når folk spørger ind til hvorfor jeg gør bestemte ting som jeg gør :o)


  • #17   9. okt 2011 Under beriderudannelsen kommer eleverne jo netop igenem kurser i fx. sadeltilpasning, hestens ve og vel, anatomi og muskler, horsemanship og bla bla bla. Så jeg syntes det er fint at spørge sin træner til råds, de har mere erfarring og viden i hvertfald hvis man rider hos en udannet.

    Ja jeg er godt klar over at hvis man har en hest med speciel ryg som skal have sadel, en hest som er syg eller tandspidser skal man ringe efter en der er udd. til det.


  • #18   9. okt 2011 Jeg kan godt forstå folk som er nye/ uerfarne/ el. uinteresserede ponyforældrer i hesteverdenen hører efter alt hvad deres/ børnenes træner siger. Det er den rådgivning de får og betaler for.
    Det går nok først op for nogle på et senere tidspunkt, at man kan have sin egen mening om tingene smiley

    Her i vores familie taler vi om tingene med træneren.
    Vi lytter, sorterer og benytter det der fungerer bedst for os og hestene...

    Hvis der er noget som overskrider vores grænser bliver der konsekvent sagt NEJ. Så kan de blive sure eller hvad de har lyst til...

    Vi bruger trænerne/beriderne til det de er best til nemlig undervisning, dyrlægen(erne) som kender hestene, bruger vi til det de er gode til og det samme gælder smeden.
    Selvfølgelig lytter vi feks efter hvis træneren eller smeden siger, få lige tjekket den hos dyrlægen med ben, ryg eller lign... og omvendt.


  • #19   9. okt 2011 self skal man ikke bare stole blindt på sin træner..
    men man spørger da ind til ting da man ser dem som mere erfarrende, hvilket igrunden er derfor man har valgt dem til underviser..

    men nej man bør ikke stole blindt på sin underviser, derfor har min underviser og jeg ofte en debat om hvad man bør gøre og hvordan osv. der bliver ikke bare sagt, giv den en i røven, stop et stærkere bid på den, nej her finder vi løsninger som både rytter og hest kan leve lykkeligt med..

    hvis jeg kommer med et forslag siger han "fint lad os se om det virker".. altså han lader mig drage mine egne erfaringer, og samtidig guider mig..

    og ja man bør da have nogle ud og se på hesten altid.. det ville være det optimale.. men så skulle prisen nedsættes, på dyrlæge, kriopraktor, massør, sadelmager osv..

    men i bund og grund lytter vi til vores trænere fordi vi tror at de ligger inde med mere viden end vi selv gør..


  • #20   9. okt 2011 Stine: Absolut enig - her sker beslutningerne også i en dialog med gensidig respekt :o) Når jeg siger at jeg stoler 100% på min træner er det fordi han er god til at henvise til andre fagpersoner når det er udenfor hans område - skal der dyrlæge, massør, kiropraktor, alternativ behandler på så foreslår han det i stedet for at sætte hesten under pres :o) Al træning er med fokus på ridelighed og afstresning, så derfor er hans forslag også med henblik på at hjælpe hesten til at fungere både fysisk og psykisk :o)

    Men samtidig med at han er dygtig til sit arbejde og jeg deraf stoler på ham, så er han også supergod til at lytte til rytteren og drage dennes erfaring med hesten ind i arbejdet - han ved ganske udemærket at jeg kender min hest bedst :o)

    Så når jeg lytter til min træner er det fordi beslutningerne er sket gennem samtale og en respekt for hinandens forcer :o)


  • #21   9. okt 2011 Beridere, udd trænere, smede,dyrlæger osv ER fagfolk. Naturligvis skal man ikke stole blindt, men måske skulle "lille lise" også engang i mellem droppe at tro, at hun er den klogeste i hele verden!

  • #22   9. okt 2011 k A: Mangler en "thumbs up" knap herinde :o)

  • #23   9. okt 2011 Jeg vil sige, at har man problemer med at kunne følge hvad ens underviser siger. Så skal man jo nok finde en anden. Kan man ikke med de metoder ens underviser beder om at bruge. Så skal man jo igen finde en, hvor man føler det er det rigtige..

    Jeg tror desuden det handler rigtig meget om, hvad man har lært fra barndommen, igennem undervisningen. Og det er jo meget af det man jo så tager med sig igennem ens ridekarriere. Da jeg stoppede med at ride på rideskole, og fik en halvpart. Begyndte jeg for alvorlig at modtage privat undervisning. Hun var IKKE berider, men derimod pædagog. Hun var hel fantastisk til at forklare om ridningen, pasningen og generalt omgangen med hestene. Hun var meget imod brugen af bla glidetøjler og chambon, skarpe bid osv. Og var her igen god til at forklare sig, hvorfor man skal holde sig fra den slags..

    Så for mig, ligger det meget naturligt at holde sig væk fra hjælpetøjler, og ride hesten udfra at muskler og træning at hesten nok SELV skal søge til biddet når den er klar. Derfor har det bestemt heller ikke været svær at finde underviser ud fra det. Har der været nogen jeg ikke lige syntes matcher mine behov og ønsker, jamen hvorfor så fortsætte? Så hellere finde en man kan med.. smiley

    At man også bruger sin underviser til spørgsmål, vedr sadel, kiopragter, dyrlæge osv.. Så er det jo igen ikke fordi man tror de er bedre viden.. Men de har somregl også et bud på hvad et evt problem kan være, da de jo somsagt kigger på mange heste hverdag.. Jeg bruger naturligvis også fagfolk. Men det gør altså ikke noget at spørge andre til råds..



  • #24   9. okt 2011 K A. Hehe godt skrevet.. smiley

  • #25   9. okt 2011
    k A - Ja fagfolk..Hver for sig smiley
    Ved ikke om du har misforstået mig?
    Ja, en berider ved en masse ting om ridning, en smed ved en masse ting om hove, en dyrlæge en masse ting om skader, sygdomme osv.
    Det jeg mener er at jeg ikke forstår hvorfor man spørger sin træner om deres mening om sadelen, en skade, hoven osv. - også acceptere deres mening. Dvs. siger de sadelen ligger fint, så gør den også det.
    Eller i andre tilfælde som hvis ens træner siger " bomløse er nogert lort " jamen så er bomløse noget lort.

    Og nej, lille lise skal ikke kloge sig på om hesten har den ene eller anden skade - det var heller ikke det tråden var om.


  • #26   9. okt 2011 krikken.. Nu er det bare sådan at beriderne jo netop lære om andet end LIGE ridningen.. De lære jo altså også andre ting end lige det. Så de skulle gerne vide noget om en sadel ligger godt eller ej.. Men derfor skal man jo stadig bruge fagfolk. Og det tror jeg altså også de fleste gør..

  • #27   9. okt 2011 Nemlig, Stine smiley

  • #28   9. okt 2011
    Og nu er det sådan at ikke alle får undervisning af beridere smiley
    At folk bruger fagfolk - tjae, jeg har tit oplevet modsat at der bliver agumenteret med at det siger ens træner er rigtigt og ergo så kan det ikke være anderledes.


  • #29   9. okt 2011 Trænere og berideres (eksaminerede) uddannelse består af langt mere end ridning og undervisning. Og har man en dygtig træner er denne ganske hurtigt i stand til at se alene på hestens gangmønster og måde at bruge kroppen på, om sadlen trykker hesten - og så bliver dette bemærket! Det ved jeg i hvert fald min træner gør! Han kloger sig ikke i om den skal løftes her eller der eller måske helt skiftes ud - næh han siger der skal sadelmager på og tjekke hesten...

    Når du "Krikken" så siger at ikke alle bruger uddannede undervisere har du fuldkommen ret! Men når din overskrift bl.a. lyder "Min træner siger" - ja så går jeg ud fra vi snakker eksamineret træner :o)


  • #30   9. okt 2011 Jamen så lad dem gøre det?? Det kan jo aldrig blive hverken dit eller mit problem, hvad andre mennesker gør med deres dyr. Alle behandler jo deres heste udfra hvad de mener er rigtigt og forkert.. At du så syntes noget andet. Det gør jo bare igen at vi alle er forskellige, og det er jo en god ting..

  • #31   9. okt 2011 Jeg stoler ikke blind på nogen men jeg vælger dem der har med min hest at gøre med omhu. Min træner er også massør, så hun har forstand på muskelspændinger osv. Min dyrlæge er også kiropraktor. En tandspecialist tager sig af min hests tænder osv. Jeg bruger kun specialister og jeg stoler på dem fordi de netop er specialister.

  • #32   9. okt 2011 Sofie S: Her vil jeg jo så sige at det kommer an på om man BEDER om råd eller ej - jeg ville også blive groft irriteret hvis nogen skal belære mig om hvordan min hest skal rides, når de aldrig har set hesten live, siddet på hesten og ikke ANER hvilke principper jeg træner efter og hvorfor jeg gør som jeg gør!

    Og her er det så at i visse tilfælde ved man på forhånd hvordan diskussionen vil blive og så er det lettere at sige "Jeg har en dygtig træner som ved hvad han gør og ønsker derfor ikke kritik!" - har man haft nok af oplevelser af negativ art, hvor folk tror de ud fra 10 billeder kan fortælle én præcist hvad der er galt og hvordan man skal rette det uden de har nogen som helst anelse om hesten og dens historie - ja så bliver man kort for hovedet :o)


  • #33   9. okt 2011
    Team Damgård.. Stine..:) . - Nu mener jeg ikke kun i ridemæssige ting, men også i fx. med sadel. Fx. en tråd med en hest der bukker, er stiv osv. og der bliver spurgt til om sadelen er tjekket af sadelmager og evt. tjekket for øm eller låst nogle steder.
    Svaret er nej. Trænerne syntes sadelen ligger fint og at hesten bare skal sættes på plads.
    Dvs. der er ikke tænkt så langt så måske træneren kan se forkert.

    At jeg så syntes at det er lavsi at folk ikke kan agumentere med mere end " det siger min træner er rigtigt " ang. hvorfor de rider som de gør, det er noget andet.

    Christine & Lillehesten Faith *TEAM RG* - Vidste ikke lige at folk satte lighedstegn imellem træner = eksamineret. Skrev også underviser smiley
    Med træner mener jeg egentligt blot hver en person der underviser mennesker - om vedkomne så er 14 eller 40år og med hvilken som helst baggrund :).


  • #34   9. okt 2011 Kirkken: Jamen, hvad skal vi gøre? Folk gør jo deres bedste for deres dyr! Og i mange mange tilfælde, synes jeg faktisk at fagfolk giver en ganske god og bred vejledning.

    Nogle gange er jeg ved at drukne i at høre på undskyldninger - sadlen passer ikke = sadelmager, smeden skor forkert = ny smed, hesten stejler = kiropraktor osv osv... hvad med at indrømme, at rytterens evner ikke rækker? "Dårlig ridning" burde være en diagnose, men det er bare så nemt at finde et eller andet ved/på hesten eller udstyret som er årsagen...grrr!!

    Smede ved jo faktisk en del om bestilling, hove og bevægelse...ligesom dyrlægen og som berideren...sadelmageren ved en del om sadler...ligesom berideren....

    Men hvad hjælper deres råd og vejledning, hvis "lille lise" kun vil sit eget???



  • #35   9. okt 2011 krikken. Ja det giver jeg dig ret i der. Men altså vil andre ikke have hjælp udefra.. Så kan man jo desværre ikke gøre så meget ved det.. Det måjo være logisk der er noget galt hvis hesten reagere sådan, også må man finde årsagen.. smiley

  • #36   9. okt 2011
    k A - Ja dårlig ridning er også en diganose. Men jeg vil altid som udgangspunkt især ved bukkeri mm. udelukke fysiske ting først.
    Det duer ikke at prøve at rette ens ridning hvis hesten gør det pga. noget fysisk.


  • #37   9. okt 2011 Jeg tænker også (og har tænkt det længe) at hvis vi vil den slags til livs, skal der stilles højere krav fra øverste sted...

    Vi har et hav af (undskyld udtrykket) bonderøvs-rideskoler, som styres af folk, som ikke har en klaphat forstand på hvad de laver. Myten at heste kan holdes som køer på havre og en smule hø lever i bedste velgående, smed og dyrlæge bliver sparet væk, udstyr bliver købt tilfældigt uden det nødvendigvis passer den hest, som skal bære det - og ja hestevelfærd er en by i Rusland disse steder! Men det er billigt! Underviserne har ingen relevant uddannelse og er derfor også billige!

    Og så er der de steder, hvor det koster lidt mere at gå, men hvor velfærden er i orden!

    Jeg snakkede med en dommer på distriktsplan om det så sent i weekenden og hun gav mig ret i at vi har for mange steder, hvor hestene er pengemaskiner i stedet for levende dyr...!

    Hvis dette skal ændres kræver det enten en lovændring eller som minimum at DRF går ind i sagen og begynder at stille MEGET skrappere krav til de steder, som skal kunne kalde sig for rideklubber under DRF - hvis der stilles en standard fra øverste side kunne det også være at "lille lise" på 14 år fik øjnene op for at hun ikke er en kompetent underviser, fordi underviserne på landets rideskoler rent faktisk ALLE SAMMEN havde en uddannelse som træner eller berider! :o)


  • #38   9. okt 2011 Krikken: Jeg har endnu i min mangeårige karriere endnu ikke stødt ind i bukkende heste medet reelt fysisk problem - derimod kun med elendige og talentløse ryttere....og netop der, er det til at kaste op over alle deres dårlige undskyldninger for manglende ridefærdigheder.

  • #39   9. okt 2011 Christine: Der gør DRF også...lige så stille! Der er alngt langt flere krav til rideskolers miljø, indretning,personale,uddannelse osv end der var for bare 5-10 år siden...ting tager tid.



  • #40   9. okt 2011
    Jep der burde afgjort stilles krav til rideskoler.
    Den nye heste får bare den sadel på som den forrige pony havde, måske med noget filt/selv fikset halløj under.
    Og en chanbon, jamen det får den da bare på, for at få på - liiige det første års tid ind til den er faldet til ro.

    Har desværre set/redet en livsglad, energisk pony der blev forvandlet fra det til en typisk rideskole pony der ikke reagerede på noget og bare var ligeglad med det hele.
    Det skete med alle der kom ind.


  • #41   9. okt 2011
    k A - det har jeg så mødt en del af. Låste og ømme heste med sadeler der ikke passede.


  • #42   9. okt 2011 Her i huset stiller vi positivt spørgsmålstegn ved praktisk taget alt som ikke er som det bør være. Spørger hellere end gerne folk omkring os til råds, men nøjes aldrig med kun én side af sagen måske også derfor vi benytter to undervisere og ikke kun en - den ene er godt til noget på en bestemt måde og den anden til noget andet smiley

    Den her debat er jonok egentlig bare et udtryk for krikkens irritation over det mange af os oplever når vi bruger tid og energi på at svare på et indlæg herinde. At personen så melder tilbage at hun har en træner så det skal vi ikke blande os i, hesten er tjekket men vil ikke sige af hvilken fagperson eller manglen på samme og hvorfor så lige overhovedet stille de spørgsmål der stilles.


  • #43   9. okt 2011 k A: Du har ret - der kommer stille og roligt krav :o) Men problemet er i lige så høj grad at der ikke bliver fulgt op på disse krav - det bliver ikke tjekket at reglerne bliver overholdt...

    Og det er dælme en hård kamp at tale for døve ører, når man rent faktisk gør bestyrelsen på stedet opmærksomme på forhold, som ikke er i orden i henhold til DRFs reglement og foreskrifter og at det er deres opgave at gøre noget ved dette, hvorefter de vasker hænder og siger de ikke kan gøre noget - hvad hjælper reglementet så?

    Her ville (selvom jeg ikke er meget for overvågningssamfund) stikprøvekontroller fra DRFs side nu engang være på sin plads!


  • #44   9. okt 2011
    Findus & Pedersen P - Bingo, bango, du har fået jackpot og forstået meningen med emnet ;)!


  • #45   9. okt 2011 Christine: Heldigvis er langt de fleste af kubberne i vores egn ganske hæderlige smiley

    Krikken: Ku du ikke bare have skrevet det?


  • #46   9. okt 2011
    k A - Beklager at jeg fik det forklaret på en dårlig måde smiley Og ikke lige præcist fik skrevet at jeg mente det i indlæg eller hvad du end har misforstået smiley


  • #47   9. okt 2011 Ja, jeg forstod på ingen måde, at det var rettet mod alle dem, der skriver "Det siger min træner" eller "Ingen kritik - jeg HAR en træner" til deres videoklip eller billeder eller tråde........



  • #48   9. okt 2011 jeg giver dig så ret Krikken. Jeg vil sige man skal lytte til dem og så vende det med en selv og danne sig en menning om det.

    men jeg avr selv sådan, da jeg ikke vidste bedre. Jeg har så set en anden verden idag. og kan danne mig min egen mening.


  • #49   9. okt 2011
    k A - ellers kunne man jo tænke sig selv til hvor det udtryk bliver brugt, som generelt er i tråde, videoer og billeder :o)


  • #50   9. okt 2011 Krikken: Tja...jeg gider ikke bruge tid på den slags...videoer og billeder-kommentarer...men jeg ærindrer dog, der er noget om det...men undskyld, jeg bruger ikke tid på det. Du ku jo også bare skrive det direkte i stedet for mellem linjerne smiley

    Ha en god aften!



  • #51   9. okt 2011
    Beklager igen at jeg ikke fik udtryk mig totalt klart så du forstod det.
    Man kan ikke altid få alle med.


  • #52   9. okt 2011 V.H Gypsy: Hov hov...det er ikke det tråden handler om smiley smiley

    Men ret - det har du!


  • #53   9. okt 2011 Jeg er enig...det var også bare for sjov smiley

  • #54   10. okt 2011 Jeg har aldrig spurgt eller hørt efter sådanne råd af mine undervisere.

    Der var dog en berider, som selv gik i gang med at rette min trense, uden at få lov. Men fair nok. smiley Bare de ikke spænder næsestykket for hårdt.


  • #55   2. feb 2013 Som udgangspunkt ville jeg sørge for at finde en træner, hvis grundprincipper og holdninger var lig mine, så jeg kom ud for at skulle stille så få spørgsmålstegn som muligt. smiley

    Når det så er sagt, er jeg HELT enig med dig. Der ville aldrig blive opdaget nye og bedre metoder indenfor ridning og træning, hvis ingen af os turde eksperimentere selv, opsøge viden, stille spørgsmål og kræve forklaringer. Argumentet "min træner siger .. " holder ikke en meter. Hvis den pågældende træner ikke har andre grunde til sine påstande end "det siger jeg" er vedkommende da godt nok ubrugelig.


Kommentér på:
" Min træner/underviser siger .. ."

Annonce