{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
952 visninger | Oprettet:

sur hele tiden.. {{forumTopicSubject}}

Da vi købte min pony tøsen har hun hele tiden været sur.
hun er har ikke ondt siger dyrelægen.
hun går rundt og sparker allle heste på marken og bider dem , så hun går selv lige nu..
når jeg henter hende løber hun væk og grynter og når jeg får fat og går med hende stejler hun nogle gange så har altid hingstekæde med på marken.
nu hart vi købt islænderforder til hende hvis hun nu manglede en vitamin da det har hjulpet på en anden hest.


hvad kan jeg ellers gøre?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  sur hele tiden..
  • #1   22. okt 2010 Vi fik afvide at heste med "sjove idder" havde godt af magnesium det for min nu ikke fordi den har været sur men det kan hjælpe dem med at få overskud smiley

  • #2   22. okt 2010 Synes hesten lyder til at være stresset. Jeg ville give den en pause fra ridning og bare nullehygge om den i en måneds tid. Fx sidde på folden sammen med hesten og tag en håndfuld gulerødder med og måske lave lidt klikkertræning eller noget andet som hesten vil synes er sjovt.
    Og efter 2 uger, find 1 anden hest og sæt hende på fold med den og efter 1 mdr tror jeg godt du kan sætte hende på fold med de andre igen.


  • #3   22. okt 2010 Ved du noget om dens fortid? .. Det kan ofte være grimme oplevelser fra fortiden, der har gjort at de bliver sådan. Sådan er Sammy af og til, når der er ting der minder om hans rideskole år, hvor han blev groft mishandlet...

  • #4   22. okt 2010 Først og fremmest ville jeg i dit sted vælge at få en kieropraktor ud for at kigge på din hest. For selv om dyrlægen siger, hun ikke har ondt, kan en kieropraktor - som jo er specialiseret i netop dette - ofte se ting, som dyrlægen ikke kan. Vores dyrlæger kan jo desværre ikke være supermænd i alt. smiley Med kieropraktortjek er du på den sikre side mht. at udelukke smerter, som værende årsagen til din hoppes adfærd.

    Er det ikke smerter, vil stress også være mit bedste bud. Hvor længe har du haft hende?

    Nogle heste reagerer jo voldsommere på nye omgivelser, end andre, og har derfor brug for mere ro og længere tid for at kunne tilpasse sig og bringe stressniveauet ned. Jeg ville helt klart vælge at give hende helt ro for en periode. Nøjes med at nusse og hygge om hende og lad hende ellers tage tingene i sit eget tempo... måske vil det hjælpe.


  • #6   22. okt 2010 hygger meget med hende smiley
    nej ved ikke noget om hendes fortid kun at hun fødte et dødt føl.
    har haft hende i 2-3 år smiley


  • #7   22. okt 2010 Okay, men jeg vil stadig sige at det kan ligge i hendes fortid. Det kan også være hun har overbelastet muskler eller noget, så ville også klart anbefalde en kieropraktor da de er en smule bedre til dyrene på den måde =)

Kommentér på:
sur hele tiden..

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce