{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
785 visninger | Oprettet:

Syg hest, igen igen :( {{forumTopicSubject}}

Hej alle smiley
Er der nogen der kender nogen(der kender nogen, der kender nogen) der har haft held med alternative/alm. behandlere/metoder hos en hest ingen kan finde fejlen på ?
Det drejer sig om en 6 års trakhener hoppe, hun er krybbebider, hun går ( når der ikke er sne og frost) med 4 sko, hun havde kiler på bagben da hun blev redet..
Det der er med hende er at de efter røntgen, scanning og blokader ikke kan se nogle forandringer eller fejl på hende.
Kiropraktoren har skubbet torntap og bækken på plads et utal af gange, det har holdt maks. en måned..
Der har ud over et par kiropraktorer også været et par dyrlæger, massører, en kranio sacral, kinesiolog , " healer" akupunktør ind over med hver deres løsning..
På trods af alt det kan hun ikke gå igennem bøjeprøven på 3 ben, hun har "stive" bagben, hvilket ses på meget svag hase aktion og at hun sliber forkert på sine baghove.
Hun har, i frost grader og meget slemme dage, lidt svært ved at dreje den ene vej rundt hvis det går ned af eller det er et meget skarpt sving.
Hun er tjekket for div. former for orm uden resultat..
Dette er ikke en diskussion om hvor vidt hun skal aflives eller andet etisk da der er dyrlæge på som siger hun ikke tager skade/får det værre/har ondt af at gå og hygge vinteren over, dette er blot et spørgsmål om hjælp da vi er helt blanket af for ideer ? ..
Jeg ville være rigtig ked af at skulle af med hende, men hun bliver heller ikke holdt i live for min skyld. Hun får lov at gå december ud, og hun får derefter fred hvis mirakel kuren ikke er fundet..
På forhånd tak smiley


Kommentarer på:  Syg hest, igen igen :(
Kommentér på:
Syg hest, igen igen :(

x