{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
419 visninger | Oprettet:

ny viden om hesten XD {{forumTopicSubject}}

Iflg. Den Danske Ordbog:

Hest = substantiv <-en, -e, -ene>

Heste er i ordenen rovdyr og er en familie af pattedyr. Heste kan findes på alle kontinenter, med undtagelse af Australien, dog primært på den nordlige halvkugle, og i Afrika er de alene kendt fra Atlasbjergene i Marokko, hvor de nu er uddøde. Heste vejer fra 300 til 1800 kilogram, og er typisk brune, sorte eller hvide. Enkelte har hvide markeringer på brystet eller i ansigtet.
Heste er ekstremt aggressive og fjendtlige overfor mennesker, dog er det lykkedes enkelte isolerede stammer at tæmme hesten og bruge den i forbindelse med jagt.

Det er ikke lovligt at holde heste i fangenskab i Danmark.

Heste er mestre i at klatre og lever det meste af deres liv i træerne. De kommer kun ned på jorden for at skifte til et nyt træ eller lader sig falde til jorden i forbindelse med angreb. De har sammensmeltede tæer på fødderne som gør dem i stand til, nærmest som en tang, at holde fast i grene og halen bruger den som en femte fod.

Cirka 2000 mennesker bliver bidt af heste hvert år, specielt om foråret når hestene kommer frem fra deres vinterhi. Dødsfald er en hyppig konsekvens af biddet.

Hvis man bliver bidt, skal man ikke forsøge at suge giften ud, men derimod holde sig i ro og undlade at trække vejret i et par timer.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ny viden om hesten XD
Kommentér på:
ny viden om hesten XD

Annonce