{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Beyond Combination [Himmelhest] 2004

14.598 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jeanine
Kvinde | 24 år | Oprettet: 12. sep 2006


Dansk Varmblod Beyond Combination

Fødselsår:
2004
Højde:
Beyond Combination er cirka 172 :o)
Det svinger lidt..
Temperament
Han har et rigtig dejligt temperament. Han har masser af gnist, men ikke for meget. Han er en rigtig glad dreng. Han er altid sød og rar og et rigtigt nussehoved. Han elsker når man kysser ham på mulen. Han har et hjerte af guld.
Han har en meget stor personlighed, hver gang man hopper af ham efter en ridetime brummer han.
Og hvis man så hopper af ham og går uden at holde fast i tøjlen følger han efter en. Han elsker at lege ''kongens efterfølger''
Gangarter
Fra Championatet, han var dog ikke helt optimal og var meget traet:
Skridt: 8,5 God og rummelig.
Trav: 7,8 Mangler energi.
Galop: 8.0 Godt spring.
Ridelighed: 7,8 Overgange og energi.
Samlet indtryk/Potentiale som dressurhest: 8,0 Spaendstighed og accept af biddet.
Rid mere til (-: Hvis han ikke havde vaeret traet havde han faaet meget mere!!
Men han gik videre til semifinalen, saa vi er tilfredse!

Han har 3 super gode gangarter med masser af sving og bæring, han skal bare lige lærer at kontrollere dem helt rigtigt, men det kommer selvfølgelig med tiden, han er jo ikke så gammel. Han har nogle meget dejlige aktive bagben både i alle 3 gangarter.

Skridt: Rigtig god, skridter rigtig meget over og skridter utrolig taktfast.

Trav: Super dejlig trav, han skal bare lige lære at kontrollere den, det ikke altid det er lige let at styre alle benene på en gang, men han klare det nu flot.
Han arbejder rigtig godt bagfra og har meget let ved at komme op og svinge, bære & takter rigtig godt. Han har meget rummelighed.

Galop: Enorm stor galop. Han træder rigtig godt ind under sig og springer godt igennem. Man sider rigtig godt på ham.
Stævner
Beyond Combination's bedste resultater:

LA1: 66,16%
Kommentar: Smukt! :-)

LA2: 65,52%
Super smuk hest! Lidt små lydighedskiks hist og her, men ellers nydeligt :-)

LA1: 64,23, han fik 8 i gangarter :O)
Kommentar: Dejlig hest, SUPER FINE GANGARTER!

LA2: Bedømt af en international dommer og alm. dommer.
Internationale dommer: 63,103%
Alm. dommer: 61,724%
Kommentar fra international dommer: Meget køn og lovende dressurhest! Mangler dog lidt energi.

LC3: 63,75%
Kommentar: Rigtig dejlig hest! Lidt mere energi og du havde redet 8 i ALLE øvelser!

LB1: 67,41% trods to fejlridninger!
Kommentar: Det er en meget dejlig hest, vis den frem!

LB1: 70,37% og vinder af Roskilde RIdeudstyrs Cup!
Kommentar: meget harmonisk ekvipage. FLOT!
(Blev kaldt ned til dommeren efter jeg havde lavet min afslutningsparade, og hun roste os til skyerne!)

LC3: 71,25% med 5x8-taller!
Kommentar: Super flot :-)

Stamtavle
FAR: LEANDRO DVE 411 DK, DV.
MOR: BEYOND COMPARISON EDH 3364 DK, DV. (BRONZEMEDALJEHOPPE)

HAN HAR BORDEAUX HESTEPAS.
Køn
Han er en vallak.
Bemærkninger
Jeg har fået Beyond Combination 2 marts 2009 og jeg er bare super glad for ham..
Beyond Combination er født d. 13 Maj 2004.
Opdrættet hos Linda Neumann & Frank Torndyb.

Combination er en super skøn hest, der nok skal nå rigtig langt. Vi er alle sammen med stolte over ham. Han har bare alt hvad der skal til. Han er en super smuk hest med masser af personlighed og charme.
Han er noget af det sødeste når man rider på ham og han kunne aldrig finde på at gøre en flue fortræd. Han er bare super skøn. Alt i alt en super sød hest, men stadig ikke ’’kedelig’’. Han går kun på alenefold da han er konkurrencehest og vi vil derfor prøve at undgå at han får skader. Han er heller ikke den største foldhest, med mindre at hans ’’dame’’ er på den anden side af hegnet..

Den 17.01.10: Vi har undret os over hvorfor Beyond Combination ikke har gået optimalt (smidt ryggen, væltet, været stiv mm) Og vi har været til behandlinger rundt omkring. Vi har prøvet akupunktur og kiopraktik mm. Ingenting har hjulpet.
Idag har vi så været oppe hos Falk Rønne i Klampenborg. Her kunne man virkelig nævne ordet ''professionel'' :-)
Han har nu fundet ud af hvad BC fejler.
Han skal stå 2 måneder og så skal vi til tjek igen. Men heldigvis noget som er meget normalt for heste at få og noget han sikkert kommer sig over :-) og uden mén..

Jeg får en hest i ridning imens BC kommer sig over sin skade og får en lille ferie :)

Calles uretfærdige skæbne:
Calle har de sidste 2,5 år været igennem op- og nedture. For cirka 9 måneder siden, blev vi klar over at han havde en nakkeskade i højre styresene. Efter utallige behandlinger,scanninger og tjek, blev han raskmeldt i September 2011, hvorefter vi begyndte på stille og rolig genoptræning. Kun efter kort tid, blev vi dog klar over at tingene ikke gik helt efter planen. Og vi har derfor været til dyrlæge med ham idag, hvor scanningen viste at hans nakkeskade igen var brudt op - denne gang værre end sidste. Senen ligner nærmest en trompet, den er 3 gange så bred og han har en kæmpe blødning. Uanset hvad, vil han aldrig blive ridehest igen og vil heller ikke kunne gå som foldhest, da han har smerter. Vi kan derfor, desværre ikke gøre mere for Calle, og må lade ham få fred fra sine smerter. I den sidste tid inden vi får besked fra forsikringen, vil vi hygge med ham og han vil blive forkælet, som altid. Det er et stort tab og et ualmindeligt sørgerligt punktum på et 4-års eventyr, men samtidig også 2,5 års mareridt - vi har gjort alt hvad vi kunne gøre for ham og det er en KÆMPE trøst at dyrlægerne kan forsikrer os om, at det er en skade som han kun selv vil kunne have lavet, og jeg ikke har kunne haft nogen indvirkning på skaden. Selvom vi er helt nede, så ved vi det er det bedste for ham og det er altid lettere når først beslutningen først er taget.
En lille trøst er også, at vi allerede har fundet Calle's afløser. Jeg faldt pladask for den første gang jeg sad på den og vi venter nu blot på, at forsikringen godkender Calle og den nye går igennem dyrlægetjek.

____________________________________________________________________

Søndag d. 15.01.12 kl. 9. rejste Calle mod de evige græsmarker, efter en hård morgen med slem slem kolik. Da Lillefyren allerede stod til aflivning, måtte vi træffe en hård beslutning og lade ham rejse til de evige græsmarker, da han havde så mange smerter og ikke stod til at redde - han skulle ikke lide mere..
Jeg var selv under hele forløbet, jeg gik med ham i 1,5 time inden og var med fra han fik smertestillende til bedøvelse, og til han tog sin sidste vejrtrækning.. Det hele gik stille og roligt og han lagde sig lige så fint ned. Han kiggede op på mig, tog en dyb indånding og så var han væk. Jeg snakkede med ham fra jeg kom i stalden og til han tog sin sidste vejrtrækning - jeg ville ikke græde, da Calle ikke skulle afsted herfra med mindet om mig der græder. I stedet for sørgede jeg for at fortælle ham at han havde kæmpet, jeg elskede ham og at jeg var her for ham. Som vi gjorde med Capice, klippede vi et lille stykke af hans pandelok af, så jeg har et evigt minde fra ham, desuden fik han sit broderede tæppe med ''Beyond Combination'' over sig. Det er et kæmpe tab for os og en forfærdelig slutning på et fantastisk eventyr - vi er helt nede.Kommentér på:
Dansk Varmblod Beyond Combination