{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kaspisk hest Kesari Spring [Himmelhest] 2005

8.421 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kaspisk hest Kesari Spring

Fødselsår:
2005
Højde:
116 i 2009 uden muskler - bliver sikkert 117-118 (': skøn højde, som jeg altid har ønsket mig <3
Temperament
stoler virkelig på en hun har kendt i flere år, og hvis man er nervøs og andre kommer i nærheden af en, jager hun dem bare væk (': årg, den bettepus, igennem 4 år er også en lille frækkert.
Gangarter
skridt - nogelude, men mangler del træning.
trav - flydende og flyvende skal bare lære at træde rigtig godt ind under sig.
galop - rigtig flot, og har en del god balance i frihed-
Stævner
nej, jeg er ikke konkurrence menneske i:
Stamtavle
Mor - Rosmear Kesari
Mormor - Rosmear Romesh
Morfar - Henden Sadam
Mormorsmor - HOPSTONE SASHA
Mormorsfar - COSTESSA SIYROUN

Far - Rosmear Arad
Farfar - COSTESSA SIYROUN
Farmor - ROSMEAR BATOOL
Farmorsmor - HOPSTONE LILI
Farmorsfar - HOPSTONE MUSTAPHA

Stamtavlen er helt ned til 60'erne, og går ikke længere da racen først blev opdaget der ;-) så gider ikke til og skrive det hele ned.
Køn
Hoppe med stort H, og ikke køn, men LÆKKER!!
Bemærkninger
(OBS ! OBS ! OBS ! - krølle har fødselsdag d. 27 i 3 ! xD)

jeg tror på at et forhold fra starten, fra en lille baby der kom ud.. fra det første syn og leg, stadig kan opbygges efter 4 år uden at se hinanden eller rigtig snakke med hinanden.. (': du har støttet mig, prøvet og forstå mig og det er jeg virkelig taknemlig for. vi har begge mistet vores bedsteven og sjæleven, og det får os til at forså hinanden.. <3 legen med dig er ikke engang begyndt, den er blot klar!

jeg glæder mig virkelig til at starte jordtræning på krølle, at bruge hende i mange år uden at være bange for at miste hende. fra nu af skal jeg ikke gå rundt fra hest til hest fra uge til uge, nu er det om hende (:


d. 19/11/09
puha ! det her går bare ikke mere.. krølle er blevet alvorlig syg og er inde i farezonen for at dø næsten.. hun har tabt sig mange kilo på 2 dage og mangler en hel del væske at få i sig, rent ud sagt, hun ligner et LIG! :'/ der går virus rundt ude hvor hun står, men det er kun hende og Fiona som er ramt alvorligt. det gør virkelig ondt at se krølle være syg, hun er slet ikke sig selv, selvom hun prøver og holde fokus ? det er allerede svært nok at have mistet 4, men at miste hende nu, det er jeg simpelhen bare ikke til, desværre. Hun er min bedste legekammerat, ikke bedsteven, men ja, og det har hun været ligesiden jeg så hende på vej ud til den nye verden - hun ER et helvede, men det er det der virkelig gør mig så glad og får det hele til at køre videre, så jeg tænker bare, hvad med uden hende? s: hvor ville jeg have endt, hvis hun ikke var blevet født ! vi skal have dyrlæge på hende muligvis i nat eller imorgen, og få noget antibiotika og feberpiller, selvom dyrlægen ikke gider og komme herud, ja flot..! vi prøver bare og få æbler. gulerødder, hø, halm, vand, ALT ned i krølle så hun kan få noget væske og så hun ikke bliver så undernæret at hun ikke klarer at blive ved med kampen. lige nu kan man se hendes hofteben så tydeligt som på en ko, og man skulle virkelig tro hun ikke havde nogen mave, når man ser hende forfra... jeg holder virkelig af dig pige /:

november opdatering 09
alt er på vej til at gå fint (': den bette pige har accepteret mig, og deler hendes følelser med mig. hun har indtil videre bare løbet rundt med mig i tov, og ladet mig strigle hende, og ej hvor er hun dog dygtig til at holde baghovene oppe i få sekunder nu ! <3 da smeden var her, fløj hun rundt og han blev nød til at bruge den der til mulen for at få hende til at slappe lidt af.. har også gået rundt og snuset til alle nye ting og gået hen til mig og efter mig, i halsring i: kan man ønske sig en bedre ven der virkelig forstår en, når man har oplevet det samme?? det tror jeg ikke.. jeg kan mærke hun har svært ved at være omkring mig, ang. når jeg stadig savner lunte, og at han er min bedsteven, men derimod har hun prøvet og hjælpe mig, og det har virket!! hun har hjulpet mig fysisk og psykisk. alt har været HELT igennem godt, da hun virkelig er blevet til tingene. nu skal min mor og jeg ikke hive hende og klappe hende en i røven for at komme ud af løsdriften, men nu kommer hun hen, og venter på man følges med hende!! krølle, jeg takker dig for, at du altid har forstået mig og ståer ved min side! vores start er kun lige begyndt, og det bliver en laaaaaaaaaang rejse.

- desværre har hun næsten 41 i feber s: må håbe hun snart er rask!!

december opdatering 09
krølle.. jeg har nu haft dig i næsten 2 måneder og jeg har set SÅ meget forbedring. jeg har haft dig ligesiden du var føl, og vi har de seneste 2 år næsten ikke set hinanden overhovedet, noget som er noget møg.. men jeg synes vi har knyttet bånd SÅ hurtig som jeg aldrig har gjort ved mine andre heste! $: jeg kan huske den første dag du kom.. du gled ned af traileren og det så ud som om at du skulle brække alle ben sådan som du væltede rundt på den glatte plade. Du var lidt tynd, og havde lidt lange hove. Da du blev lukket i løsdrift til dine nye venner knyttede du dig sammen med stritman. Alle andre accepterede dig, men gad ikke og omgås dig. Og for den lille søde hest med den store hjerte knyttede du også bånd til den lille falabella som IKKE havde nogen venner... årgh :') jeg kan jo tude nu, du ved hvordan jeg har haft det efter lunte og du forsøger kun at trøste mig og gøre mig glad, noget som hjælper UTROLIG meget på min hverdag, så jeg også kan huske at tænke positivt til lunte.. Jeg kan se vi har begyndt vores "tredje/femte" kapitel, og at vi er kommet på rette vej.. <3 aldrig skal du væk fra mig igen minpige? du ved jeg elsker dig, selvom jeg er lidt for tit trist når jeg er ude ved dig, men det bliver kun bedre og bedre. At du har sat så meget tillid til mig igen at det kun er mig der må røre dig bestemte steder, kun mig som må løfte hove og kysse dig.. Første gang du havde dyrlæge havde dc. dyr bedøvet dig og du hang og sov på min skulder samt at du gav et suk. Du var så rolig og SÅ tung(xD) at holde på, men jeg elskede det.. Du gled så mange gange fordi du ingen balance havde i dine ben på det tidspunkt. Vores eventyr forsætter og jeg ser frem til et perfekt år 2010 sammen med dig. :') LÆNGE LEVE KÆRE LILLE DIG <3

halvmåneds januar opdatering..
alt starter dårligt... jeg håbede i 09 at 10 ville være fremskridt og masser af opture og flere år frem.. men jeg tager måske fejl? / ': måske skulle jeg komme videre <b>uden</b> dig? d. 7 januar kravlede du ud af boksen og fik benet i klemme. Fordi du var i så stor chok tilstand, fik du hjernblødning/hjernerystelse og fik kramper indtil kl. 06.36 d. 08 i 1'ste, hvor du begyndte og spise og drikke (': årgh du aner ikke HVOR glad jeg blev.. Min hoppe gjorde fremdrift, og jeg var sååååååååååååååååå lykkelig, men det kan også godt være jeg fik lidt for meget håb, for nu kl. 23.30 kunne du ikke stå på dine ben, og du væltede rundt, du var jo overhovede ikke dig selv, og det kunne jeg mærke fra jeg prøved og kravle op af halmballerne?s'; jeg kan virkelig ikke undvære dig spring, men det er heller ikke retfærdig hvis du får tilbage fald flere gange at du skal være her på jorden og have smerter. hvis du ikke får det bedre inden imorgen, og du igen bliver dårlig og så god og dårlig, så tror jeg det er på tide.... at min engel, min legekammerat fra vi var små, at du skulle tage afstd til hestehimmelen.. )': jeg kan ikke skrive mere.. jeg sidder med tårer i øjnene., jeg skulle have dig vd min side? det her år skulle være vores start, men det er måske ændret til at være slutten på os ! s'; - // krlle har fået hjerneblødning og har nu fået tilbage fald, noget som ikke tyder godt..

d. 09 januar 2010, R.I.P krølle :'(


d. 9 februar 10 - 1 måned siden ..

der er nu gået en måned .. en måned siden du forlod mig og det er egentlig først nu at jeg indser at du aldrig kan komme tilbage igen. har jeg kunnet give dig den slags kærlighed og omsorg du ønskede og savnede? var det os du kæmpede for, eller var det bare livet du kæmpede for? der er så mange ting jeg gerne vil have svar på .. på hvorfor det var netop dig det skulle ske sådan noget for - vi havde lige opbygget en helt ny start, vi tog første skridt mod en ny tillid .. tog vi flere skridt på en gang da du kæmpede den aften? jeg var den eneste der måtte nærme mig dig for dig! den eneste der måtte bliver dernede i boksen og give dig mad og vand, nusse om dig og sætte mig i et andet hjørne, kaldte på dig og, hvor du blindt fandt vejen hen til mig og sukkede, at du gav mig en rolig tanke, et sidste puf i håret og dit hovede på min skulder, lige indtil lørdag morgen, hvor JEG som var den eneste der måtte noget i den her tragiske episode for dig, faktisk ikke kunne komme i kontakt med dig .. hvor du til sidst lod 3 mennesker skubbe dig ned mod tykt halm, et tegn på du havde givet op, og ventede på at nålen trykkede sig ind under huden og gav dig lov til at sove uden at skulle vågne igen .. ventede med at tage det sidste åndedræt til kl. 11.31 hvor jeg kom ind og gav dig et sidste kys og kram, hvor mine tårer landte på dine og du gav dit sidste pust. Tårene render nu og jeg kan ikke holde dem tilbage .. jeg har fået pakket dine ting ned i en minde kasse, lavet en mindebog og et mindesmykke jeg altid vil gå med .. bare for at holde dig ved mig. Den ene aften.. den ENESTE aften hvor jeg drømte om dig .. du var rask og glad, men du manglede noget .. du gav mig et kram og et vrinsk, et glædeligt syn - <3 du viste mig hen til en hoppe som skulle fole tvillinger, men de lagde forkert?s: og da jeg kiggede tilbage var du borte igen! Hvordan skal jeg håndtere alt det her? at skulle indse, selvom jeg ikke har lyst at du ikke er her mere, at det ikke er dig jeg skal ned til .. havde du været i live ville jeg ikke sidder herhjemme og skrive det her lige nu ?

springs død : spring fik d. 7 januar en torsdag en hjerneblødning da hun var blevet skræmt af noget og hoppede ud af boksen og fik benet i klemme, hvor hun også smadret venstre øje ind i noget der fik hende gjort blind .. alt blev kun bedre og bedre, men fredag aften gik det galt .. jeg mente du trængte ro og du fik det også ! men lørdag morgen måtte jeg indse det .. spring faldte ned på mine fødder og gik i kramper, og desværre brød jeg ud i græd og sagde nu.. hun må væk .. det ord.. fik mit hjerte såret for altid. ALDRIG har jeg grædt så meget, og du vil altid mindes.. jeg elsker dig virkelig skat... )':


d. 9 juli, et halvt år siden..

I never thought that it be easy, cause we both so distance now, and the walls are closing in on us, and we're wondering how, no one has a solid answer, but just walking in the dark, and you can see the look on my face, it just tells me apart. so we fight, trough the hurt, and we cry, and we live, and we learn, and we try. So its up to you, and its up to me, that we meet in the middle, on our way back down to earth.

Der er allerede gået et halvt år, og jeg kan overhovedet ikke engang tænke eller skrive om dig uden der er en stor stribe fyldt med tårer på vej ned af min kind. Men jeg ved du har det godt. I hvertfald meget bedre end at du ligger med hjerneblødning, blodprop og et blindt øje.
Det kan da ikke passe at jeg stadig skal venter 75 år på at se dig. Vil du ikke nok... nok komme tilbage i mine drømme. I mine gode drømme. Så jeg kan komme videre! Hvorfor fælde tårer på det der skete.. hvorfor ikke bare være sur?! :-'( jeg klarer simpelhen ikke det her mere. Den eneste trøst jeg har er Betto. Og hun minder om dig. Det frække sind .. Jeg er stolt over dig Spring, over alt du gjorde, over alle du kendte, over at du har vist så stor en tillid til mig. Der går dage hvor jeg ikke tænker på dig fordi jeg ikke orker .. Men jeg har vidst i over en måned at det var idag .. idag at du forlod mig for et halvt år.

Og nu jeg tænker på det, puhaaaa! det er sku først gået op for mig nu, at jeg ikke skal se dig igen før om laaaang tid. jeg ved du passer på mig, eller .. du passer på nogen som jeg føler mig tryg ved, om det er mig, betto, anton, kattene, min mor.. jeg ved det ikke, men jeg kan føle dig af og til.
jeg ville så gerne tage afsked med et smil, og ikke tårer.
jeg elsker dig, og jeg håber du vidste og ved det. Jeg håber min kærlighed var stor nok til dig.
min engel for evig tid ...<3

opdatering ..

der er snart gået 9 mdr nu .. og jeg er stum .. jeg ved ikke om jeg skal græde eller smile.
Græde fordi jeg mistede dig, eller smile fordi jeg oplevede dig. Jeg savner dig utrolig meget, og jeg må indrømme, jeg har ikke tænkt på dig i et godt stykke tid .. kun i få minutter .. jeg har ikke haft lyst - haft lyst til at mindes din død igen, mindes dengang vi havde det sjovt, for .. det kommer ikke til at ske igen .. jeg takker dig for alting her i livet, jeg takker dig fordi du er ved mig og Whitey og er der hele vejen igennem. Jeg takker dig fordi du er ved mig, fordi du altid våger over mig.

"Did u forget all the plans that you(i) did with me(you)?" - jeg er ked af det over vores eventyr det sluttede så kort, og sådan .. men jeg er glad for at jeg ikke fik brugt mine planer på dig .. for jeg ville nok have misbrugt dig lidt på den måde med tvang osv. Og stadig ..

Jeg ved faktisk ikke rigtig hvad jeg skal skrive, jeg er som skrevet .. S-T-U-M .. har ingen anelse om hvad jeg skal tænke, hvad jeg skal føle, hvad jeg skal gøre, hvad jeg skal sige eller hvad jeg skal skrive ..

Det burde være dig der er hos mig lige nu .. men det er du ikke .. og med tiden vil jeg nok .. noget i den retning acceptere det.

Jeg elsker dig, det er der ingen tvivl om ...<3


Nu er det et år siden du gik bort. Et år siden noget af mig blev taget, et år siden du slap for dine lidelser .. Jeg har ingen ord tilbage .. Jeg savner dig stort .. :'( Damn girl .. Havde du ikke været tynd, skulle du aldrig ind i en boks, imod hvad vi ville, og så ville det her aldrig været sket .. Så havde vi været på en rejse lige nu .. Men jeg holder det ikke skjult. Der er folk jeg er sure på. Folk jeg ALDRIG vil tilgive, folk jeg ikke vil se igen.

Siden du gik bort har alt været anderledes. Alt er gået galt.

Jeg fik et mindesmykke af dig - jeg går med det altid. Jeg tror ikke folk ved hvor meget det betyder for mig. Jeg føler måske ikke at du er her - men når den er af .. Så KAN jeg virkelig føle dig hos mig .. Jeg græder og græder indtil jeg finder det. Græder som da du gik bort .. For det føles som at miste dig igen og igen.

Jeg har beholdt dit hår og din grime .. Det dufter af dig .. :')

I do love you .. Kunne jeg vælge .. Ville jeg vælge dig .. :'(


Kommentér på:
Kaspisk hest Kesari Spring