{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Connemara Siegård's Britania [Min part] 1999

7.957 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karla&Britania<3
Kvinde | 19 år | Oprettet: 18. apr 2011


Connemara Siegård's Britania

Fødselsår:
1999
Højde:
Hun er 140cm uden sko

Hovedtøj/ Grime: Cob
Saddel/underlag: Full (17)
Gemacher/ klokker: Pony
Dækken: 135 :)


Temperament
Siegård's Britania!

Life is not about finding someone you can live with.
It's about finding someone you can not live without.

If life gives me a hundred reasons to cry.
You're giving me a thousand reasons to smile.
----------------------------------------------------------
Britania er en rigtig rigtig sød hest, stille og rolig. Nem i alle ting, hun rides af små. Hun er nogengange stædig og man skal virkelig forlange noget sf hende. Men hun er blevet bedre og bedre, nu springer vi en bane på 60-65, da vi før kunne springe 50. Så det går fremad. Hun er rolig med andre heste, kunne ikke finde på at sparke eller bide ud efter nogle. Om sommeren er hun bare super at ride på, men om vinteren kommer jeg ikke så meget i skoven, fordi jorden er helt fosen ellers er der sne, eller regn. Så vi rider mest i hallen om vinteren, og på folden er jorden også helt frossen så de for ikke fresset af. Så nu her Dec 2012 laver hun mange bukkespring og rodeo, med mig, men jeg holder mig self. På ;-) Tossede pony altså! Jeg glæder mig bare vildt meget til sommer hvor at vi rigtig kan ride i solskins vejr og i lidt tøj.

--------------------------- Stald -----------------------
Britania er meget rolig i stalden, finder sig i alt, at få renset hove, få lagt saddle på og hovedtøj. Hun er rigtig dejlig i stalden. Dog kan hun blive lidt hysterisk hvis hun ser de andre bliver lukket ud og hun ikke selv må bliver lukket ud

---------------------- Skoven ------------------------
Hun er meget fremadgående i skoven, hun er altid fuldt af energi, og har gerne lyst til selv at bestemme. Så man skal holde hende godt tilbage det kan man sagtens (Uden at bruge tøjlerne meget) Ellers er hun super sød, gør hvad hun bliver bedt om, bare lidt hurtigere, men hun er alligevel super dejlig i skoven, hun er opmærksom på sig selv og sin rytter. Og bemærker straks hvis der kommer noget farligt, hvis rytterne ikke lige ser det. Hun kan være lige lovlig glad i skoven, også kommer der nogle Bukkespring. :D

----------------------- Bane -------------------------
Hun er stille og rolig kræver dog spore (Ligeglad med om i synes det er ondt, for det kommer an på hvordan man bruger dem) For hun er meget langsom og sløv, og vil gerne lave mindst muligt, men hvis man holder hendes trav og galop i god fart er de skønne at ride inde/Ude i, hun er super god, i hallen. Men med andre omkring hende, klare hun det som en drøm.

------------------------- Dressur ---------------------
Hun er en rigtig flot og dygtig dressur hest. Hun har engang været Dirstiksmester.
Vil så måske bare indrømme at jeg muligvis gør det forkert, jeg har sagtens få hende i holdning i skridt og trav, men det kan jeg sgu ikke i galop. Men hun driller lidt i trav, men stadig kan hun gå meget pænt!

----------------------- Spring -------------------------
Hun er en super springhest, ikke lige en hest, man skal ride hvis man går efter at springe højt, hun kan kun de 60 stykker, har kun sprunget 65 på hende men jeg håber et tidspunkt vi kan springe højere. Men hun har en godt tempo i spring, bare man lige har spore og måske pisk, så kommer hun fint over uden problemer, men med hendes tidligere part har hun spunget 80 cm, men det var i hendes yngere dage ;-) men jeg tror i løsspring kan hun sagtens 80 cm. Men hun springer fantastisk

--------------------- Ponygames -------------------- Alle gange hvor vi har lavet slalom eller sådan har jeg næsten altid fået god tid, fordi hun er virkelig let i ponygames, jeg har endnu ikke oplevet at hun har løbet væk eller stoppet op, pga hun blev bange, altså til Ponygames. Og jeg vinder næsten altid ponygames, fordi hun er bare en stjerne i ponygames.

--------------------- Ringridning --------------------
Hun er ikke altid let at holde i gang på vej i mod ringen, men hun siger intet til at man har en lanse, og at man forhåbentlig for ringen, det er ´hun ligeglad med. Hun gør det såå godt hun kan, også skal man jo få ringen.

Gangarter
Skridten: Den er ret langsom men hvis man driver, er den rigtig god.

Traven: Ret langsom, men hvis man driver er den god. Nem og skifte diogonal og sidde i nedsiddende i. :D

Galoppen: På bane og i hallen, ligesom skridten og traven, Men i skoven er den hurtig, så det skal man have lidt fat i hende.
Stævner
Ja nogle små.
Dressur:
LD1
LD2

Dog ikke med mig :D

Spring:
3* 30 cm. Fejfrit
6* 40 cm. Fejlfrit
2* 50 cm. Fejlfrit
1* 60 cm. 8 fejl :D
Stamtavle
Far: Øxenholm Godot ECH 17
Mor: Hesteklewa Bess C 451

Morfar: Marble ECH 24

Ident C 865
Avlsforbund Conn.
Land Danmark
Navn SIEGÅRD´S BRITANIA
Øvrige identiteter 9905940 CO DK
208333199905940 CO DK
Fødselsdato 08-07-1999
Køn Hoppe
Farve skimmel
Opdrætter Birgith Reker Hansen
Far Ident: ECH 17
Navn: ØXENHOLM GODOT
Født: 04-09-1970
Mor Ident: C 451
Navn: HESTEKLEWA BESS
Født: 31-05-1980
Morfar Ident: ECH 24
Navn: MARBLE
Født: 01-01-1966
Primære kåringer Conn. EK 26-07-2002: II A
Forædlingsprocent 5.5%

Bror: Siegård's Buster

Britania har avlet 3 føl: Siegårds Breezer, , Siegårds Bronze og Siegårds Bright light Morning.
Køn
En super dejlig rolig Hoppe.
Bemærkninger
Britania er min halvpart, jeg rider hende Mandag Fredag Onsdag Søndag. Alle dage undtagen Onsdag rider jeg sammen med, de andre fra mit ridecenter, det er rigtig hyggeligt. Og lørdag for jeg undervisning. I undervisningen ingår Dressur, Spring, kvardrilje, ponygames, ringridning. Og vi afholder en gang imellem løsspring for alle privat ejet og halvparts ryttere.
----------------------------------------------------------
det er mig der skal mugge hendes boks, jeg skal strø alle rideskolen bokse 1 gang om måneden. Jeg har altid første ret (Bortset fra når hun bliver undervist af andre) jeg må købe valgfrit udstyr til hende. Men det eneste vi ikke må er. Galoppere på marken, eller lave spring. Så jeg lægger nogle gange bare kun Bom på jord og traver over, så er det kun til springundervisning der kommer højde på.

----------------------------------------------------------
Britania er født 8/7- 1999

OBS: Britania er ikke længere min part. Men jeg savner hende ofte. Jeg red hende tilsammen i 4 år. Og havde part på hende ca. 3 år


Kommentér på:
Connemara Siegård's Britania