{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Perle 1994

1.634 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mille T
Kvinde | 27 år | Oprettet: 18. jan 2015


Anden særlig race Perle

Fødselsår:
1994
Højde:
Ca 138 kat 2.
Temperament
Perle er meget stille og rolig. Hun kan godt lide fart over feltet, hun er oppe i alderen men har helt klart gået som anden ungdom. Hun er trafik sikker og rigtig sød!
-
Når vi springer bliver hun rigtig ivrig og vil meget gerne fremad mod springet, hvilket er endu en ag grundene til at hun er en super lære pony! For samtidig med at hun bliver ivrig bliver hun altid ved en! Hun er rigtig sød at springe på:) Her i 2016 er vi lige starten på rigtig springundervisning og det er vi glade for!!
-
I dressur har hun udviklet sig rigtig meget! Hun er blevet super nem at arbejde med og går super stabilt! Vi øver versader oh kontra galop for tiden så der sker mange spændene ting! Vi rider lc1 og lc2 til stævner.
-
I horse mann ship er hun fint samarbejdsvilling:) hun kan dog ikke så meget endu, hun skal smile, kysse og næsen løfte ben. Vores fælles mål er at hun skal kunne neje (måske ligge) spanske skridt og så skal vi gerne kunne ride i cordeo:)
-
Når vi rider tur, vil hun meget gerne frem ad hvilket jeg rigtig godt kan lide! Hun er blevet meget frisk! Hun kan tydeligt mærke hvis jeg er nervøs over dem vi rider tur med, så bliver hun det også, så jeg skal bare slappe af. Hun er total trafik sikker og virkelig sej!
-
I det hele taget er hun en rigtig dejlig pony! Hun vil ikke gøre nogen ondt:)
Gangarter
Hun har en fin skridt. Hun har en lidt kort trav og en fin galop:) jeg syntes selv hun har en blød galop, men når det så skal gå hurtigt er den ikke så blød mere.
-
Hun er god til at øge i trav, men jeg skal lære at samle hende lidt bedre:) når vi rider stub marker kan hun virkelig galopere hurtigt!
Stævner
Vi rider ld1 og lc1 i dressur og har lige vundet en 2 plads i ld1 (hun er gammel spring pony og har vist sprunget 130 på bane) vi springer ikke selv så tit bane, men vi gør det da en gang i mellem:)
Stamtavle
Jeg kender ikke hendes stamtavle :)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Der er ikke sådan rigtig nogle bemærkninger, hun er Dame med stort D! Og Madglad med stort M og verdens dejligste pony!
Kommentér på:
Anden særlig race Perle
Annonce