{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Creekmanns Cherie [Tidl. hest] 2000

20.977 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Welsh Pony (sec B) Creekmanns Cherie

Fødselsår:
2000
Højde:
2006: 147 m. sko
2007: 147 m. sko
2008: 147 m. sko

hun har sprunget 145 cm!

ingen af gangene er hun blevet redet inden, så den ligger helt perfekt :')
Temperament
Hun er fremadsøgende, men er meget lydhør for hjælperne. De senere år er det blevet nemmere at styre hendes temperament, og på folden er hun ikke længere sur på de andre heste.
Hun har det temperament en spring pony skal have.
Gangarter
Skridten er ikke god, sommetider takter hun lidt forkert.
Traven er super dejlig, godt sving, og meget regulerbar.
Gallopen er nok den bedste af hendes gangarter, hun bærer sig selv super godt rundt. Passer især godt til springbanerne.
Stævner
Tubbe er B pony.
Hun har utallige nulrunder i MB, og har redet MA med 4 fejl.
Vi har placeringer til B stævner, bedste resultat er 4 plads i MB og 4 plads i MA. 3 plads til D14 mesterskab 2010.
I dressur har vi startet både klub og distriksstævner i LA klasser. Vi har vundet stort set alle starter på klubplan, og fået gode procenter og placeringer til C stævner.
Vi har været bedste rytter på holdet til D14 mesterskab de sidste 2 år. I 2011 fik vi 68% af alle tre dommere. Video ligger på profilen.
Stamtavle
Hun er ren welsh, hun har stamtavle.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg var på udkig efter en pony, jeg havde nok ledt i ca ½ år ca, prøvet mange ponyer, både på jylland og sjælland, men jeg kunne stort set ride dem alle, og jeg skulle nok få noget ud af dem, men det var bare ikke kærlighed ved første blik. Det blik som gjorde at jeg måtte have den, den charme, selvtillid og lækkert hår, den var der ikke. Jo, den var der nok, men jeg kunne ikke se den.
men da jeg så dig, jeg var så fuucking forelsket. Jeg snakkede med Dorte om at jeg manglede en pony, og hun har jo nogle gode dressur ponyer osv, så hun tog dig med ind, så jeg kunne se lidt på dig. Fuck man, du var bare den kæreste pony jeg havde set. Du ville kun snakke med mig, de andre skubbede du bare væk. Du blev solgt som dressur pony til mig, men du havde ingen stor fremtid inden for dressuren, men det var nu heller ikke det jeg ville. Jeg havde sprunget lidt på dig, og fuck du have noget særligt, en kraft den gjorde at du kunne springe alt, selvom det var over din højde, den kraft der gjorde at det var dig jeg ville have!

Jeg har kæmpet med dig, du var 6 år da jeg købte dig, kun redet på i ½ år ca, en usleben diamant, i dressur kæmpede mig og din træner for at få muskler til at blive nede og give efter, vi havde vores kampe, hvor vi dog også var ved at stejle bag over det par gange, i springningen var du sindsyg, og jeg kunne fandme ikke stoppe dig, du var for stærk.
Jeg måtte blive ved, det i mit hjerte fortalte mig at jeg var nød til at blive ved, jeg kunne ikke slippe, det gør jeg aldrig, jeg får tit at vide at jeg er meget stædig. mange mente at du ville blive til noget stort, andre mente at vi måske aldrig ville komme vidre, sådan som det så ud i starten, men vi slog igennem. Jeg lærte at styre hende, fik det bedste ud af hendes fart, vi sprang fra LC til MB på en tid om var fantastisk.
hvis du evt kender den , eller har set den før , så må du meget gerne skrive , for ved ikke særlig meget om dens fortid :D

Tubbe var verdens bedste pony for mig. Er så stolt af hende, og al den tid vi havde sammen! Hun var den perfekte løsning for mig. Da jeg købte hende, kunne hun overhovedet ingenting, men det gav mig så meget at jeg valgte en pony som jeg skulle kæmpe lidt for. Vi red dressur undervisning 4 gange om ugen, fordi jeg var nød til at lære at kunne kontrollere hende og hendes temperament. I springningen var hun vild og glad hele vejen rundt, og vi har fået mange pis ture igennem tiden. Dog ser jeg tilbage på de ture som noget jeg har lært MEGET af. Igennem tiden har vi haft mange inkompetente trænere som sænkede både mig og Tubbe, men da vi skiftede til Birgit Kristensen faldt brikkerne bare på plads. Vi fik det rigtige tempo, fik hende løsgjort, fik ændret min ridestil markant, og derefter kunne højderne bare komme an. Hvis jeg dog bare havde gjort det skifte noget før, for Birgit lærte mig at ride med minimal tøjle og stort set kun sædet og benene. Vi nåede at springe MA med 4 fejl, og var sikre i alle MB'erne. Hvis jeg bare havde haft mere tid med den skønne pony, for hun var min bedste ven.

Tubbe er nu solgt til en Nicoline, og jeg håber at de får alt det ud af hende som de gerne vil. Alt held og lykke til dem!

Ingen hest vil nogensinde kunne erstatte min Tubber <3 <3 <3


Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Creekmanns Cherie