{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.173 visninger | Oprettet:

døv hest {{forumTopicSubject}}

hej., fik lige afvide idag, af mine ridelære. at hende pigen der havde givet mig babe, ikk havde fortalt at babe var døv:/ men det har jeg så fundet ud af. men dog sagens kan bruge hende. og det ingen betydning har siger min ridelære- dog bare at det kræver lidt mere anderleds ridning.

- ville så høre jer af, hvordan bær i jer af. har i en døv hest. og hvad jeres mening, hvis i skulle købe en døv hest.

. babe, klare fint sin træning. og har ingen problemmer med at være døv.:) ville bare gerne høres jeres mening:) pfh tak.


Kommentarer på:  døv hest
 • #2   28. feb 2011 Hvis hesten er døv, er det meget vigtigt at præcisere sine signaler og gøre hesten så følsom overfor dem som muligt - er lidt min første tanke smiley

  Ellers synes jeg faktisk det er lidt spændende - at skulle træne en døv hest, noget af en udfordring smiley


 • #3   28. feb 2011 Der skal jo tages lidt andre hensyn med en døv hest, jeg har ikke selv en. men jeg tror ikke jeg ville købe en døv hest. Eller hvis ejer ikke har oplyst det, få den sænket meget i pris.

 • #5   28. feb 2011 jeg har den mening jeg vil ik købe en døv og vis jeg jeg køber en hest og har den i noget tiid og vis den bliver døv så beholder jeg den

 • #6   28. feb 2011 hun har været redet før. men svinger meget med hovedet. dog fordi hun måske, føler der er nået bag hende, eller kan lugte det:) men ja, det spændene. glæder mig selv til at ride nået mere på hende. har næsten lige fået hende hjem. men enlig fundet fejlen. især når hun tikker, så blir hun bare ved, og høre slet slet ikk med stemmen. men kropsproget forstår hun, hun kan også mærke mit åndedragt. og det gør hende tryg, det vildt. men meget spænde. og det første gang jeg har en døv hest. og pluds, har lige fået hende hjem for 17 dage siden. så alt er nyt mellem mig og hende:)

 • #7   28. feb 2011 jeg fik så babe gratis. fordi hun er krypbider. og self døv. og fordi ejern var bange for hende. men klart.når hesten har haft dårlig smed, at den så smider folk af, den havde jo voldsomt ondt i hovne:/ så hun har fået det godt her hos mig, den har både startet stævner, jagt. lanturs ridning, elsker at bade. og jorde! og kan nemt springe. samt ride klasik dressur. så det gør intet for mig, dog bare , at man skal bruge kropsproget (MEGET) men det tager vi med. men som sagt, hvis jeg havde givet 20.000 for den. som den stod til. så havde hun fået den tilbage. hvis jeg kun havde haft den i 14 dage, hvis ikk, ja så havde jeg nok beholdt den, for man forelsket sig hurtigt i en hest , syndes jeg

 • #8   28. feb 2011 hvis man kan ride på en blind kan man vel også på en døv;)

 • #9   1. mar 2011 Det lyder som et rigtig spændende projekt. Selvfølgelig er træningen sværere og det kræver at du som rytter og træner er forudsigende, velovervejet og tydelig i dit kropssprog, hvilket helt sikkert vil gøre at du forbedrer dig med tiden. Der vil helt sikkert også opstå nogle misforståelser undervejs, så hver opmærksom på at der også kan komme nedture som med alle andre heste.. Men held og lykke med det i hvert fald smiley

 • #11   2. mar 2011 as.

  som sagt jeg lige fået den hjem. og er blevet smidt af den, fordi den havde ondt i hovene:/ da tiliger ejer ikk havde råd til smed. men er der rettet op på. jeg har ikk redet siden. da jeg startet til nået horesemanship med hende. så hun lære kropsproget. . stop. bak. og sådan nogen ting. som går vældig fint. tidliger ejer, red den meget på vej, og tidliger ejer. startet mangen stævner på babe.

  og ja, du har helt ret med det med at vise man kommer fra en døv side. men selvom jeg går bag babe. så kan hun et eller andet sted mærke jeg kommer. ved jeg syndes der utroligt. hvis jeg var døv, ville jeg jo ikk kunne snakke. men hun kan vrinske. og samt også forstår andres heste sprog. og mit, ved kropsprog. åndedragt. og afslaphed:)


Kommentér på:
døv hest

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x