{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
363 visninger | Oprettet:

som man da kan blive upopulær {{forumTopicSubject}}

ved at fortælle de små hestetøser der forsøger at oprette div rideskoleheste + andre de sikkert bare har klappet eller deres kusines venindes pony, at man egentlig synes de bude holde det til fotoalbum da de heste ikke høre hjemme herinde.
men det er åbenbart meget svært at forstå at man skal have en særlig tilknytning til hesten, og at jeg bestemt ikke mener at det tæller at de rider på elevhesten en gang om ugen og synes den er sød smiley

tænk engang hvilket kaos det vil blive herinde hvis alle folk oprettede heste de bare havde klappe og synes om.....gud hvor mange heste jeg så kunne have......måske skulle jeg overveje at oprette min søsters nye hest, jeg har da siddet på den en enkelt gang og klappet den ved flere lejligheder, eller måske Eislinns mor, hende red jeg da en kort overgang, eller måske skulle jeg også lige oprette hendes far nu jeg var i gang, for ham har jeg jo klappet *G*
for slet ikke at glemme alle hestene i stalden hvor jeg står!! dem klapper jeg jo jævnligt...

håber lige i overlever mit sure opstød *G* men kan bare ikke helt tage de 10-14 årige tøser med 10 heste seriøse.....


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  som man da kan blive upopulær
  • #1   25. apr 2008 Årh, jeg vil da ellers gerne oprette alle de heste jeg har haft mellem hænderne. Både på rideskolen, som parter og de jeg har redet hos hestehandleren. Det sniger sig vel op på en 50-100 stykker, og det mener du ikke er i orden?

    Læs i-r-o-n-i smiley


  • #2   25. apr 2008 ja jeg ved godt jeg er pisse bitchet på det emne *G*

  • #3   25. apr 2008 Ja, jeg synes godt nok også at du trækker grænsen smiley *LOL*

  • #4   25. apr 2008 Betina - Ja, og det værste er alle de andre små piger der siger "Alle er velkomne", grr, hehe.. Det kan også irritere mig grænseløst. Samme med alle dem der mener at de skal oprette deres gamle parter, eller deres for længst solgte første pony :o)

  • #5   25. apr 2008 jeg tror da os lige jeg opretter alle hestene;-) har arbejdet hos en hestehandler siden jeg var 9, så der har været flere hundrede heste gennem min tid som rytter.. nøj jeg ville få travlt..

    synes godt nok det er for meget.. os dem der opretter heste, hvor hestene på billederne sjovt nok har forskellige aftegninger fra billede til billede..


  • #6   25. apr 2008 Jeg er langt hen ad vejen enig!!!!! Det er simpelhen træls med alle de "klappeponyer" der nærmest kæmper om at få laves karaktere fordi de ligne l... eller fordi billederne er taget med mobil, det fortjener ingen hest!!! ;O)

    Men jeg vil dog tilføje at dem der er tilknyttet et stutteri, der gør noget ud af billederne og hestens profil og som jo dagligt har rigtig meget at gøre med alle hestene, synes jeg bestemt har lov til at udstille disse heste....;O)

    Vh Mie


  • #7   25. apr 2008 Helt enig med jer alle. der står visse regler når man opretter en hest her inde. et af dem er at det skal være ens egen...... det tror jeg ikke der er ret mange der læser.... eller også er de ordblinde..

  • #8   25. apr 2008 Unique - det gør der faktisk ikke. Der står:

    1. Du SKAL have tilknytning til hesten
    2. Alle billeder SKAL være tydelige og af selve hesten!
    3. Hesten må IKKE oprettes som salgsannonce!
    4. Hesten må IKKE være solgt ved oprettelsen!
    5. Der må IKKE være hjemmeside-adresser/logoer på billederne (copyright)!

    Og så er det jo desværre som man definerer tilknytning.


  • #9   25. apr 2008 Ja det er jo så som man tolker det.. jeg har da tilknytning til mange vi kan da begynde fra en ende af på rideskolen, eller i byen eller hvad med danmark der har jeg vel ogsåtilknytning til ved det at jeg er dansker.....

  • #10   25. apr 2008 Er helt enig..
    Vil indrømme at jeg for noget siden overvejede at oprette min elskede men afdøde Piratos, men men men...
    Hvis de ikke må være solgt ved oprettelse, må de vel heller ikke være døde, og det er nu snart et år siden...

    Hvad skal jeg også bruge det til, har jo billederne på min computer hvis jeg vil kigge på ham... Og künne jo lægge nogen i et fotoalbum så andre kunne se ham...

    Jeg har dem jeg har og dem har jeg mere end rigeligt i...


  • #11   25. apr 2008 Rent teknisk må man godt oprette døde heste, hvis man var ejeren af dem da de døde.
    Men ja, jeg foretrækker klart også at lægge dem i et fotoalbum istedet.
    Samme gælder for parter man har oprettet og nu ikke længere rider på, som jeg f.eks. har to af, har også planer om at flytte dem fra profil til album, har bare billederne på så mange forskellige cdøer at jeg ikke har kunnet overskue det endnu.. For synes ikke det hører sig til at have en profil man ikke kan opdatere.


  • #12   25. apr 2008 Mette - Hmm, ja og nej.. Altså der er jo plads til båede ejede her, part, og måske en enkelt eller to fra ride skolen. Men dem der skal oprette deres solgte heste, gamle parter eller ALLE hestene på rideskolen bør måske liiige få en reminder eller to om reglerne ;o)

    Og da jeg aldrig har ejet min egen hest vil jeg da bestemt ikke sige at jeg høre til de ejere med en guldske i r*ven der ikke kan give plads til andre ;o)


  • #13   25. apr 2008 Mette- Tror egentlig vi er enige, tror bare ikke jeg fangede dit første indlæg rigtigt :o)

  • #14   26. apr 2008 Der er faktisk én herinde som har oprettet en gyngehest, og en anden en barbie-hest... Det siger lidt om hvor useriøs siden er. Men heldigvis er der andre sider at logge på, når gode råd er dyre, hvor folk svarer lidt anderledes end her, og egentlig ved hvad de snakker om.

  • #15   26. apr 2008 Helle - Mener du at der er brugere der stadig har oprettet den slags?
    For vi sletter da ud med det Samme når vi ser sådan noget?

    Men ja, skal jeg have svar på noget kringlet spørger jeg også hellere på HN.
    Jeg vil dog sige at KG er god og langt mere seriøs end herinde, men igen, det handler om alder. Der er mange små tøser herinde :o)


  • #16   26. apr 2008 Jeg kan skam godt forstå dig!
    nu har jeg ikke selv oprettet ham jeg rider på, da det er svigermors.. og derfor ikke MIN!
    går ud fra betingelserne er de samme som på andre sider - at hesten SKAL tilhøre en selv.. gør den ikke det bør man ikke oprette den..


  • #17   26. apr 2008 Tina, selvfølgelig skal du ikke det hvis det er sin. problemet er de små tøser der opretter heste de lige har snakket med hos en veninde eller på rideskolen.. eller rideskolens heste

  • #18   26. apr 2008 jeg kan læse at der er en del der er uenige med mig. men jeg synes vitterlig ikke at det kan passe at folk skal oprette div rideskoleheste som de rider 1 gang om ugen. så kunne alle rideskoleheste være oprettet 100 gang herinde, og det er da heller ikke intressant at se den samme hest 100 gange.
    mange gange, så står det der også i teksten om de ejer hesten eller ej. men ja, hvis jeg ser en 10 årig som ejer 15 heste, så tror jeg altså ikke helt på den.
    det kan sagtens være de er tilknyttet et stutteri, men så kan de jo skrive det istedet for sige det er deres.
    jeg synes det er noget andet når det er en privathest som de også passer på andre dage som en længere oppe har eksempel på. men så har de vel næppe 10 andre heste

    Og jeg mener bestemt ikke at jeg er født med en guldske i røven eller at jeg er snobbet. Jeg har selv redet rideskoleheste og passede heste intil jeg selv havde sparet op til min egen. mine forældre har skam aldrig givet andet end en pose gulerødder til hestene. Jeg måtte skam pænt vente på at købe min egen til jeg selv kunne financere. Og det må de små tøser også! Men det betyder bestemt ikke at jeg ser ned på dem.

    mht tid døde heste, så ja jeg har overvejet at slette hende, men at sige jeg har oprettet en død hest passer ikke, hun var bestemt ikke død da hun blev oprettet.
    men jeg bitcher jo heller ikke over at folk har døde heste oprettet,bare det står der.
    mht Raptus, så er det min søster der ejer ham igen, grunden til at han ikke er slettet er pga billederne, hvor alle ikke er blevet givet videre, for lige at holde styr på hvilke der er.
    jeg har jo også selv ejet ham i 5 år.



  • #19   26. apr 2008 kan høre at mange mener at man er født med en guldske i røven hvis man har hest.. det er jeg ihvertfald ikke selv om jeg har egen hest. da jeg første gang spurgte mine forældre om jeg måtte få hest var svaret bare.. det må du gerne dendag du selv har råd til at købe og betale alt det der kommer ved siden af.. det kan man ikke kalde guldske.
    jeg har redet på rideskole heste rigtig mange år for det var først for 3 år siden jeg endelig tjente så meget at jeg selv kunne forførge min hest..


  • #21   26. apr 2008 Jeg er enig med jer alle på mange punkter.

    Jeg byder aldrig velkommen ti lsalgs heste, heste der er solgt eller til døde heste. Så har jeg selv en salgshest, og død hest i mine profiler, men Duchesse var herinde i et par år før hun blev aflivet, og Lady er først lige sat til salg nu efter ligeledes 2 år.

    Når hun er solgt har jeg tænkt mig et fotoalbum, for jeg synes det er træls for ny ejer at vedkommende i princippet ikke kan oprette den nye hest herinde med hendes nye profil. Synes virkelig det burde være et krav under reglerne, at solgte heste ikke må og kan oprettes.

    jeg dømmer sjældent heste, men gør jeg det, er det kun heste som de ejer nu, eller jeg kender.


  • #22   26. apr 2008 Eva - jeg ved ikke om de stadig er her. Men det er da ikke så længe siden jeg dumpede forbi en profil med en oprettet barbie-hest.
    Så lige som dig søger jeg andetsteds når jeg skal have svar på seriøse spørgsmål.


  • #24   27. apr 2008 Helle - Kan du evt huske hvad den eller brugeren hed? Eller kan finde den igen? :o)

  • #25   27. apr 2008 mette - korrekt. Synes heller ikke det gør noget at de er her såfremt de har været herinde først. Det er besværligt, og det er dejligt at mindes dem. Tilgengæld bør alle kunne angive det i sin profil om den er død fx.

    solgte heste synes jeg nu kun bør være her såfremt ny ejer ikek er intra i det eller iflg aftale. Men der må kun være 1 profil pr. hest, så part og ejer kan ikke have samme hest stående (selv om fx flere har det herinde eller ny og gammel ejer)


  • #26   27. apr 2008 Jannie - Ren nysgerrighed, hvorfor mener du ikke part og ejer begge må have oprettet hesten? Hvad så med de heste der f.eks har to ejere? (Søstre fx)

  • #27   27. apr 2008 Eva - det fik jeg at vide af en HAer en gang jeg spurgte smiley

  • #28   27. apr 2008 Jannie - Hvem spurgte du? :o) Hvis du da kan huske det. For jeg ved da at det ikke længere er de regler HA'erne kører efter. Det kan så være at administratoren er kommet med en uddybning senere.

  • #29   27. apr 2008 eva - det kan jeg ikke huske. Det er længe siden. Det var vidst i forhold til 2 profiler med samme hest, hvor den ene stod som solgt og den anden som ny ejer... Også i forhold til mine parter om de måtte have mine heste på. Der blev sagt:

    1 profil pr hest. (men det er flere måneder siden)


  • #30   27. apr 2008 Hmm - Ok, hvis den er solgt og den nye ejer vil have den slettet, så skal den også slettes, ellers burde det nu være ok med f.eks. ejer og part :o)

  • #31   30. apr 2008 Eva - jeg kan desværre ikke huske det. Mener det var i forbindelse med en markedsannonce jeg røg forbi profilen.

Kommentér på:
som man da kan blive upopulær

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce