{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race | Blacky [Himmelhest] 1996

6.404 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maja Louise
Kvinde | 22 år | Oprettet: 22. apr 2008


Anden særlig race | Blacky

Fødselsår:
1996
Højde:
Ca. 130.
Han er ikke målt præcist men han er ikke mindre.
Temperament
Meget sød og rolig.
Men når man skal hente ham på folden og sætte tovet i grimen kan han godt finde på at bide efter en.
Han er rigtig sød også når man rider ham bidløst.<3
Gangarter
Skridt - Middel.

Trav - Middel.

Galop - Middel.
Stævner
LE, gennemført

LB, 2. plads.

- Ingen af dem med mig (-:
Stamtavle
Ukendt.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
15 - 05 - 2011 × 14 - 08 - 2011

S O U L M A T E S
For every soul, there is a mate.

† Rest in peace Blacky, gone but not forgotten!

”Hvad betød Maja for dig?”
”Maja betød alt for mig” siger han, og jeg får en stor trang til at kramme et eller andet – altså, ville han rigtig gerne kramme dig hårdt ind til sig. ”Hun var bare dejlig, jeg følte en stor connection, en gnist mellem os. Vi var soulmates - skabt for hinanden”

Blacky er min nye part som jeg allerrede nu er utrolig glad for. :-) Han har vist sig lidt fra begge sider han kan være den sødeste pony, men han kan dælme også være lidt af en bisse og det der dovnerri skal der da også være plads til. Og maden!! :-)
Han er så madglad at det måtte være løgn, men det er det ikke han elsker mad. ;-)

Blacky har gået som rideskole pony og er derfor ikke særlig glad for at få spændt gjord da de sikkert har taget det i ét hug der, så vi rider lidt uden saddel og bidløst. :-)

Han er ret så doven når man bare rider uden pisk (eller spore) men når man først har fået den bette pony igang er han næsten ikke til at stoppe, han elsker en god galop, og spring er han da også hel vild med. :-D

Jeg vil meget gerne i gang med noget jordtræning, tricks, og bidløs ridning med ham. Det bliver ret så dejligt når vi kommer i gang med det. :-)

Balcky og jeg har nu prøvet at ride bidløst hvilket han er utrolig god til. Han lystre næsten bedre end med bid i munden.<3
- Han er en utrolig dejlig og charmerende vallak. <3

Blacky er en super lærenem vallak, vi rider nu bidløst og jeg har ikke tænkt mig at sætte et bid i munden på ham nogensinde igen.*-:
Han er min solstråle .. *-:


Kort dagbog;

Dagene er gået og jeg har ikke fået skrevet jeg skal nok se om jeg kan forsøge at gøre det fremover! :-)

Tirsdag d. 19 juli, -
Jeg tog i dag ud til Blacky og de andre skøre heste sammen med Josefine, vi gjorde ham fin med rosenknober og showshine, vi gik en tur i skoven hvor jeg satte mig op og vi tullede rundt, - sprang et spring på max. 20 cm, som Jose baksede med! xD Derefter øvede vi lidt forskellige tricks men det blev mest bare til 'smile' som han nu har lært udenad. Ved jeg bare løfter fingeren over hans mule og siger 'Smile'. Han er så dygtig en rigtig charmør! :'D<3
- Til verdens ende og tilbage igen.*-:

Onsdag d. 20 juli, -
Igen i dag tog jeg ud til Blacky med Jose.
Vi hyggede omkring ham og jeg red ham kort på banen med rebgrime og træktove, samt den nye saddel, og orgh hvor er den irriterende! -.-' Nå videre, da vi blev enige om at han haltede en smule skridtede jeg af, og vi tog udstyr (- rebgrime) af og vi øvede lidt tricks. Både smile, kysse, neje, og ryste men dog ikke vellykket alle sammen. Da Blacky blev vallaksur og fornærmet og bed ud efter Jose. Bagefter vaskede vi ham og lukkede ham fri på ridebanen (eller det der.) så øvede vi at ligge sig ned. Jeg sad ved ham og han smilte mens han lå og jeg sad på ham. :D<3
- Til verdens ende og tilbage igen.*-:

Torsdag d. 21 juli, -
Igen i dag tog jeg ud til Blacky med Jose.
Vi tog ham ind fra folden, og smurte salve ting på hans blodige sår på grund af Shivas, den nye vallak på folden der bestemt ikke kan lide Blacky.
Blacky fik lange liner på, og så gik vi en tur i skoven, men Blacky viste sig at halte og vi måtte vende om + regn! Så ikke den fedeste dag./-: Nu må vi se hvad status er imorgen.s:
- Til verdens ende og tilbage igen.*-:

Torsdag d. 11august, -
Så kommer der nok ikke mere herfra. Jeg har sagt Blacky op pga. den nye pony på gården der gør det umuligt at hente heste på folden, samt Blacky er hele tiden halt, igen pga. ponyen. - Og han skal sælges.
Jeg elsker den pony men det var nok bedst på den måde. Blacky tvivl ikke på at du er min sol. *-:
Jeg elsker dig så fandens højt pony!
- Til verdens ende og tilbage igen.*-:

Søndag d. 14 august, -
Var lige ude for at hente de sidste ting.
Var nede og sige farvel til Blacky hvilket resulterede en stor tudende Maja.
- Blacky, jeg elsker dig og det ved du. Du er noget helt særligt og ingen vil kunne overtage din plads, du er min prins. Min allerbedste ven! *-:

Lørdag d. 10 december - 2011:
Idag er der 14 dage til juleaften, jeg tænker kun på dig. Det eneste jeg ønsker mig er dig, men jeg ved jo godt det ikke sker. Men alligevel er der en del af mig der håber, så inderligt håber at vi bliver genforenet. Jeg er glad, hvis du er glad. Er du det? Det skal dú være. Er du glad, er jeg glad. - Hvis du har ondt, har jeg ondt. - Jeg elsker dig din ultra fantastiske pony. Du er alt! Du betyder mere end noget andet. Jeg må komme videre, jeg leder og leder efter en ny part, men ingen kan erstatte din plads. De er fine de ponyer, men problemet er .. De er ikke dig? Det eneste jeg ønsker mig, er at blive genforenet med min Soulmate.
Du ved jeg elsker dig Blackymus.<3
Selvom du er solgt, er det dig&mig for altid. *-:
Jeg har aldrig mødt nogen hest så fantastisk som du, du er min guldstjerne.
Bassemand, du har gjort mig så lykkelig. - Tak for alt du har lært mig.
Tak for 3 fantastiske måneder, de vil aldrig blive glemt.
Du vil altid være hos mig, inderst inde. - I mit hjerte.
Blackymus, ti amo per sempre.

Onsdag d. 28 november - 2012:
I dag blev Blacky manden aflivet.
Jeg lavede en opdatering i lørdags, og den var HELT forkert. Ikke på den måde at jeg har løjet, jeg var bare ikke informeret om sandheden før søndag.
Blacky blev ikke aflivet fordi hans ejer ikke ville sælge ham retur til Julie. Og Blacky blev ikke aflivet i lørdags. Blacky blev aflivet i dag d. 28 november, fordi han var syg. Blackys tænder var helt slidte ned på grund af mange års krybbebidning. Han er en del år ældre end hvad jeg vidste af, han har fået fri wrap, græs og foder til en hest på 500 kg i et år nu og har stadig ikke taget på + at hans ben også var slidt op. Han havde ikke lyst til at komme på fold længere, dyrlægens ord var at det bedste var at han fik fred.
Jeg fik muligheden igår d. 27 november om at komme ud og sige farvel én gang for alle, det sagde jeg selvfølgelige ja til! Men jo tættere vi kom på tirsdag, jo mere fortrød jeg - og tilsidst, sagde jeg at jeg ikke kom alligevel. Jeg må tænke på mig selv her. Jeg har sagt farvel til Blacky én gang og det var så sindssygt hårdt at jeg aldrig nogensinde vil gennemgå det igen, derudover vil jeg ikke se en pony - min bedste ven - lide, have det skidt og være velviden om at han skal aflives fordi han er i smerter. Derfor valgte jeg ikke at besøge ham en sidste gang. Der var en masse søde piger ude på rideskolen som har gået omkring Blacky det sidste år, og DE fortjener at have den sidste tid med ham, og det fik de.

TELEPATI MED BLACKY:
http://majaolwena.webs.com/blacky
Kommentér på:
Anden særlig race | Blacky
x