{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder | Kærholms Joline 2001

23.921 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Shetlænder | Kærholms Joline

Fødselsår:
2001
Højde:
hun er 106 tror jeg :P
Temperament
Kan være meget frisk men bestemt også rolig og kærlig :)
Gangarter
Høje knæ løftninger, mener om islænder gangarter nogen gange ;) men flotte at se på.
Hendes galop er meget op af bakke ligner lidt at hun spring :P
Stævner
Nej, ikke endnu ;)
Stamtavle
Jeps :)

Køn
En flot broget hoppeBemærkninger
Joline er en robust hoppe på 6 år, planen med at købe hende var at avle. Men det har vist sig at hun kan meget mere end kun avle, hun er en super god skovturs pony og spring pony.
Hun er bleven mishandlet på det groveste, derfor kan hun godt være lidt sky og bange ved folk hun ikke kender og har tillid til. Hun er bleven brugt som køre pony før i tiden men det er hun ikke mere da hendes tillid til mennesker er meget lille. Tror folk har slået hende mange gang da hun er meget bange for at man kommer bagfra. Jeg træner HMS med hende og det hjælper rigtig meget på hendes adfærd, så det er bare rigtig godt.
Hun er faktisk begyndt at blive rolig og tillidsfuld lille hest og hendes tilridning er begyndt, til dagligt rider to små piger på hende på ” 8 og 10 år ” de er rigtig glade for hende.
Joline er en rigtig charmeprinsesse og er fantastisk foran et kamera!

Jeg skal bruge hende til kliktræningen sammen med Indian, så de en dag kan lave opvisninger sammen :) hun er rigtig lærerige så jeg forventer lidt af hende :)

D. 15. Juli - 2007 blev Joelin bedækket af Indian første gang :) ih, håber der kommer et skønt broget føl til næste sommer :DKommentér på:
Shetlænder | Kærholms Joline