{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) | Gazelle [Tidl. hest] 1997

21.183 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sille Elkjær
Kvinde | 20 år | Oprettet: 18. nov 2007


Welsh Pony (sec B) | Gazelle

Fødselsår:
1997
Højde:
125 cm
Temperament
Rolig og sød pony, men har sine egne meninger :)
Hun vil gøre alt for rytteren, når man har knyttet et bånd til hende.
Gangarter
Hun har de dejligste ponygangarter :D
Hun er meget behagelig at ride på, da hendes gangarter er meget bløde. Hun tager ikkke lige de længste skridt, men kommer hurtigt frem alligevel.
Stævner
En masse placeringer op til MB på distriktsplan.
Gazelle mangler en 0 runde for at være klar til landsstævnerne :)

Hun har utallige 1.pladser op til MB, og jeg har vundet over 100 rosetter på hende *:
Stamtavle
Mor - Bohemo Perle
Far - Møllegårds Sinalco
Morfar - Coed Coch Endor

Hun har en rigtig fin stamtavle, men orker ikke at skrive den hele ind :p
Køn
Hoppe (:
Bemærkninger
Gazelle er min lille ynglingspony. Jeg har haft hende i ca. 4 år.
Gazelle har gået Sjællandsmesterskab, Distriktsmesterskab osv. Er blandt andet blevet distriktsmester for hold 2008 og har vundet mange LA'er og nogle enkelte MB'er.
Gazelle er virkelig det bedste der er sket mit liv. Hun er bare så fantastisk, og jeg husker alle vores minder, som var det igår.
Dengang jeg prøvede hende, hvor jeg sad grinende på hende, og krammede hende hele tiden. :')
Dengang vi begyndte at springe hvor jeg syntes 30 cm var meeeget højt xb
og nu, hvor jeg ser tilbage på da vi red æresrunde som distriktsmestre, de utallige mange gange hvor vi har stået som den første til præmieoverrækkelser. Som sagt. - Fra ingenting til alting? <3

Gazelle er nu blevet solgt. Jeg er glad fordi jeg ved hun kommer et super lækkert sted hen, med en super sød rytter, men at skulle undvære hende i så lang tid bliver virkelig svært. Heldigvis har vi lavet en aftale med hendes nye ejere, at vi får forkøbsret på hende, når de vil af med hende, så vi kan få hende hjem til os på pension. :)

Den sidste dag med prinsesseponyen;
Jeg tog fri for skole og tog ud til hende kl. 12. jeg puslede og kælede med hende. Det var så hyggeligt. Det var som om hun vidste hvad der skulle ske. Jeg sadlede hende op, og red ind i ridehuset. Det var ingen på gården, så jeg satte et spring op, og da jeg havde opvarmet hende sprang vi rundt over det lille kryds, jeg havde sat op. Det var så mærkeligt at tænke på, at det var sidste gang jeg skulle springe på hende? Så da jeg havde sprunget noget mere, og redet i ca. en time, ville jeg skridte af. Jeg tænkte at jeg ville se om marken var fin nok at ride på, for det ville være den perfekte måde at slutte vores sidste ridt af med. En lang tur på marken. Den var helt fin så jeg skridtede hele marken rundt, og Gazelle nød det bare. Da vi red ind var jeg lige ved at bryde sammen. Det var min sidste tur ud af alle de fantastiske ture på hende? jeg gik ind med hende og nu var klokken næsten halv 3. Køberne ville komme ved 3-tiden. jeg kyssede hende, overspiste hende gulerødder, osv. Jeg satte hende op i boksen og jeg satte mig ind til hende. Jeg snakkede med hende. Fortalte hende om den lille pige, og at nu skulle hun passe godt på hende. Så kom de. Den lille 6-årige pige lignede en der have vundet 70 millioner i lotto, da hun fik lov til at ride Gazelle en gang mere før de kørte med hende. Vi sadlede hende hurtigt op, og den bare 19 kg tunge Nicole kom op på hende og de futtede rundt i ridehuset. Gazelle så så glad og lykkelig ud. Hun nød det virkelig. Så sprang de et lille kryds på måske 15 cm et par gange, og så gik vi ind med hende igen. Da køberne kender min træner, som var derude, snakkede de ret meget, og jeg begyndte at opvarme King kong da jeg skulle have undervisning på ham. Lige da vi skulle til at springe, sagde min mor at de ville køre med Gazelle. ´Jeg hoppede bare af King Kong og løb så hurtigt jeg kunne ind i Gazelle's boks. Jeg omfavnede og sagde hele tiden at det var en drøm, jeg brød sammen, og tårene løb ned af min kind. Det var uvirkeligt. Så kom de ind, og jeg skyndte mig at tørre tårene væk. Jeg kyssede hende hurtigt på mulen og sagde at de skulle passe godt på hende, hun var en ener. Så løb jeg bare væk, låste mig inde på toilettet og brød igen sammen i gråd. Så hørte jeg dem starte bilen og jeg gik ud af toilettet, og så traileren køre væk. Derinde stod MIN pony. Jeg satte mig ned og græd. Min mor kom og trøstede mig, mens King Kong var blevet sat ind i boksen igen. Jeg var slet ikke til at trøste. Jeg blev hentet af min papfar, og så kørte han mig hjem. Det var den værste dag i hele mit liv /;

Lyngvejens Gazelle, jeg elsker dig ubeskriveligt.
Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) | Gazelle