{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Røgild`s Bastian solgt [Tidl. hest] 2006

19.513 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

DSP Røgild`s Bastian solgt

Fødselsår:
2006
Højde:
1,47cm
Temperament
basse er en pony der er selvgående på den måde at man ikke skal sidde og holde ham igang. han er opmærksom på rytterens signaler. han er en lille hygge trold i stalden og vi plejer at sige at han får forstenerstøv fordi han bare så helt bom stille lige meget hvad du gør med ham, han er en let håndterlig pony, som knytter sig meget til sin ejer, han vrinsker nogle gange hvis man siger hans navn. han ved godt selv han er lækker ingen tvivl om det. han er meget velopdragen og kommer han til at løfte et forben på staldgangen visker man blot til ham og så står han bom stille. han er virkelig en hest du har mange sjove stunner med da han kan lave de sjoveste mule bevægelser.
Gangarter
rigtig godt gående!! virkelig fede gangarter
desværre har han ikke været til championat, da ham her ville være en klar vinder, men han har ikke været klar til det.

skridt: træder godt over spor, fremadgående og spændstig.
trav: stor, godt løft. bære meget. og meget hasaktion
galop: stor og rummelig galop. springer rigtig godt igennem. klart en pony med gangarterne iorden
Stævner
jo men ikke så mange pga. min alder hans første stævne var han helt super han er rigtig flink at have med.
Stamtavle
far zendro dsp
mor sulaatik`s bumble bee
mormor sulaatisk bubbl
morfar emarco

der er faktisk rigtig meget welsh i ham !! :) :)
farfar rietheim´s hilbert
farmor jacobspeel sheila
Køn
rigtig smuk vallak
Bemærkninger
Røgilds Bastian er en pony vi har haft i godt tre år vil jeg tro, vi købte ham med den hensigt at sælge ham videre. vi købte ham som ny tilredet og vi har arbejdet med ham lige siden. han har haft lidt pauser i sin uddanelse da vi ikke har kunne ride om vinteren men nu er han for alvor kommet igang da vi satte ham på ridecenter. han er en pony med kapasitet til de højeste klasser. får han en dygtig pony rytetr med forældreopbakning som ved hvad hun vil så er han en pony med fremtid på dressur banerne i de højeste klasser. han er en pony der bliver lagt meget mærke til da han har en stor hingste hals når han går dressur. bastian kan gå en super passage på trods af sin unge alder, det siger også noget om hans talent.
man får virkelig nogle sjove stunder med ham, og man kan simpelhen ikke lade være med at holde af ham, det bliver mærkeligt når han engang bliver solgt, fordi man er vant til at han står nede i stalden og vriner når han høre man kommer. han kan lave de sjoveste mule bevægelser han drejer den på kryds og på tværs og får altid hapset en gotter ud af en fordi han ikke er til at stå for når han gør det. hvis du trækker med ham skal han tit have tøjlen eller tovet i munden så går han og sutter på den. han er en rigtig lille frækkert men på en meget charmerende måde og han er en fornøjelse at stå og nusse med fordi du kan gøre alt med ham uden han bliver bange. når man rider kan han være opmærksom på ting men det er alle heste vist. jeg håber for bastians vegne at han får en dygtig ponypige der vil føre ham hele vejen for han vil så gerne lave noget og hans talent skal næsten ikke gå spildt.og så håber jeg han får en rytter der vil være ligeså glade for ham som vi er for han er en lille guttermand.

da vi skulle finde en pony sagde vi til stutteri røgild at vi skulle have en pony med kapacitet til det hele, han havde en masse unge ponyer men han valgte specielt bastian ud selvom han var den grimmeste og den der så mest forsymdt ud fordi han vidste at dette ville blive en pony rytters drøm. bastian var tynd og lang pels fordi han havde orm og ikke havde været i hænder men vi valgte ham alligevel fordi per sagde at det var den han syntes det skulle være, og se engang hvor smuk han er nu.


Kommentér på:
DSP Røgild`s Bastian solgt