{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bram - SOLGT :´( [Tidl. hest] 2000

85.006 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Bram - SOLGT :´(

Fødselsår:
2000
Højde:
149 med sko (:
Temperament
Han har et super dejligt temperament. Han er en rigtig nusse trold og elsker at være i centrum :o)
En pony man virkelig kommer til at holde af, fordi han er så kærlig og samtidig en rigtig drengerøv :o)

Elsker ham bare TOTAL meget <3
Gangarter
Et stykke over middel. Men bliver hele tiden bedre og bedre :o)
Stævner
Han har gået alle p-klasserne til stævner (:

Nu hvor jege r blevet for gammel til at må starte ponystævner, er vi begyndt at starte heste stævner (: Det går rigtig rigtig godt mod de store heste, og vi har starter LA1-LA4 pt, og skal snart op i LA5 og 6 (:
Stamtavle
Nej desværre. Hvis bare vi vidste det, så havde vi avlet en hel stald fuld af Bram'er :o)
Køn
En super smuk og dejlig Vallak <3 :o)
Bemærkninger
Den 16. okt. 2006 var første gang jeg så Bram. Vi var i Holland for at købe ponyer. Jeg prøvede Bram i spring udstyr, da det var det han blev brugt til dernede. Han var meget lækker at være på og gude smuk. Vi aftalte med sælger, at vi købte ham hvis han var 100% i orden i røntgen, og det var han (:
Den 18. okt. 2006 kom han så hjem til os. Og egentligt var han en af Pers salgsponyer, men jeg besatte ham fra første dag ;P

I Holland var han spring pony, og udelukkende springpony. Så jeg har selv redet ham op fra ingen ting. Han kunne faktisk kun lave anspring til galop i fuld fart :o)

Bram er en virkelig god pony med en masse kvaliteter, og en pony der nok skal nå langt, men det koster både blod, sved og tåre, men det er klart det hele værd. Han er en fornøjelse at arbejde med i det daglige. Både den daglige træning, men ikke mindst omgangen med ham er helt fantastisk. Han er så ubeskrivelig sød og sjov :D ! En pony man kun kan elske. Kan slet ikke beskrive hvor meget han betyder for mig ! Han er virkelig en pony der skal opleves.. !!
Han er en pony der rummer alt hvad man overhovedet kan ønske sig ! -Kvalitet, udfording, udstrålig, kærlighed og ja jeg kunne blive ved! Han er bare fantastisk og jeg elsker ham overalt på hele jorden.

Vores primære træner er Bjarne Nielsen og ham er vi bare rigtig glade for. Derudover rider vi ca. 2 gange om måneden ved Gunilla Nyman som bor på Fyn og dagligt underviser på Sanderum Rideklub. Hun er også rigtig god til os, så det er bare super dejligt med 2 så gode undervisere :o)
I efteråret 2008 red vi vores første program på lang bane, og det er meget mere ham. Han føler sig bedre tilpas og slapper mere af på lang bane. Så det bliver spændende at komme i gang her i 2009 og se om vi når vores mål, som er at få os kvalificeret til landsstævner inden året er omme :o)

Men en ting er sikkert, Bram er verdens bedste pony hvis du sørg mig :o) <3 <3 <3


Kommentér på:
Anden særlig race Bram - SOLGT :´(