{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Frederikke Stelmach [Tidl. hest] 2001

21.494 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anli
Kvinde | 23 år | Oprettet: 21. sep 2006


Knabstrupper Frederikke Stelmach

Fødselsår:
2001
Højde:
147

Temperament
Hun er en super rolig hoppe, trods sin alder. Hun kan være lidt oppe på dupperne når det blæser, men hvem kan ikke det ?
Hun er meget nysgerrig, og vil kigge før hun stikker af ;) Hun kan godt blive hidsig til tider når vi rider, men ikke voldsommere end at man nemt kan roe hende ned igen. I stalden elsker hun virkelig at hygge. Hun begynder hurtigt at lukke øjnene, og gabe. Hun har et dejligt sind.
Hun har sine perioder når hun er hingstegal, at hun godt kan være meget meget hidsig =) Man er vel ikke hoppe for ingenting?
Hun har temperament, og til tider skal man virkelig overbevise hende, om at hun altså skal, og det er ikke et spørgsmål. Men når hun lærer dig at kende, gør hun hvad du siger, og følger dig som en lille hund.
Gangarter
Frede har nogle meget fremadgående gangarter.
Hun har meget energi bagfra, hvilket også giver hende en fantastisk springteknik, da hun løfter sig så godt bagtil. Hun skal rides meget med benene, men kan også komme op og gå fantastisk flot, hvis bare man bruger sine hænder og ben rigtigt.

Skridt: ALTID fremadgående, god bæring, træder ind under sig, søger automatisk frem og ned. dejlig gyngende at sidde i, tager store skridt. Man kan få hende op og ned i tempo udelukkende med ben og sæde, når man skridter på hende.

trav: Fremadgående, tager store taktfaste skridt. Hun bruger bagparten godt. Der skal dog arbejdes lidt med hende.
Den er meget dejlig nem at sidde i. Som sagt før, kan man sagtens øge og sænke tempoet udelukkende med ben og sæde, og hun kan komme op i nogle fantastiske øgninger.

Galop: Hun har en fantastisk galop, det er virkelig som en fjeder der hopper! Hun får bagparten helt under sig, en rigtig 'opad bakke' galop. Hun kan både gå meget kort, og meget hurtigt, dog stadig samlet. Super nem at arbejde med.
Frede har virkelig gjort fremskridt med dressuren. Hun koncentrerer sig udelukkende om rytteren, og venter på det næste signal hun får .


Stævner
LRK ( Lundtofte rideklub) Klubstævne(vores første sammen)
LD: 8 fejl, og jeg glemte banen. Det var 100% Rytterfejl.
LC: Hun var super dygtig, men stoppede desværre 4 gange på det samme spring.
Blev desværre selvfølgelig disket i begge klasser, men er stadig stolt af hende, da det var vores første stævne sammen, og det var min fejl. Vi skal nok blive bedre =)!
Stamtavle
M: Simona af Stenvad KNN 1716
MM: Janita af Stenvad KNN 1512
MF: Pele KNN 58
MMM: Karina KNN 1402
MMF: Niro af Thorsager KNN 88
MFF: Max Heinsvig 6700591 KN DK
MFM: Luna Skærdal KNN 1037

F: Rasmus af Hallundbæk KNN 119
FM: Vibeke af Hallundbæk 8220048
FF: Rasmus af Damgård KNN 67
FMM: Flicka KNN 1308
FMF: Sonny af Højmark KNN 84
FFF: Karl KNN 5
FFM: Gerda 6600719
FFFF: Plet 6200476
FFFM: Brun halvblodshoppe 2039636
FFMF: Klaus KNN 47
FFMM: Frederiksborg hoppe 8888005
FMFF: Gaucho KNN 52
FMFM: Sus Af Højmark KNN 1893
FMMF:Klaus KNN 47
FMMM: Megalip KNN 1105
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg fik Frede d. 5/8 - 08 , hun er min første pony :D

Allerede den første gang jeg så hende da hun bakkede ud af traileren, vidste jeg at det skulle være hende, og dagen efter ringede vi og sagde at vi gerne ville købe hende, eller at vi i hvertfald var meget interesseret :D
Hun er en rigtig dejlig hoppe, med et roligt sind. En pony man lægger mærke til ;)
Hun elsker at blive nusset og kløet, og kan stå i boksen og blive striglet i timesvis!
Hun er glad på folden hver dag, hygger sig med de andre heste. Hun kan godt blive en lille smule surmulet når man trækker hende væk fra vennerne, men det går hurtigt over.
Hun er en hoppe der knytter sig hurtigt til en, og man kan søge tryghed og blidhed hos hende. Hun er simpelthen så rolig en hoppe.
Hun elsker en god galop i skoven, men er altid til at stoppe igen. Hun er opmærksom når man rider hende ved vejen, er ikke helt sikker på biler osv endnu. men det kommer ;)
Hun vrinsker allerede til mig hvis du står i boksen, og hun kan høre min cykel ude fra gårdspladsen. Så stikker hun sin lille mule ud af vinduet og får et kys og et klap. Når man så kommer ind i stalden, står hun og skraber, og bliver ivrig =)
Jeg føler, at jeg kan stole 100% på hende, og det er efter nogle specielle ting hun har vist mig, i den periode jeg har haft hende. Hun betyder virkelig noget specielt for mig. Selvfølgelig kan hun blive mopset til tider - det kan alle jo, men hun er altid nem at gøre glad igen. Dessuden, er det sjældent man skal tvinge hende til noget. Hun gør næsten altid hvad man beder hende om.
Hun er simpelthen så kær og blid en hoppe! Jeg kan altid søge trøst hos hende, og kan til tider sidde nede i hendes boks i en time, bare og snakke til hende, uden hun så meget som viser tegn på at hun gerne vil ud. Hun er virkelig speciel.
Hun er alt i alt en drømmepony, virkelig blid, tillidsfuld og sød.


29. april blev Frede aflivet.
Hun brød ud af folden, og fik viklet sig ind i noget pigtråd hos naboen.
Jeg elsker dig min pony <3 håber du er et bedre sted nu. Du har efterladt et kæmpe hul i mig.


Kommentér på:
Knabstrupper Frederikke Stelmach