{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Chanel 1999

11.423 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kings stud
Kvinde | 43 år | Oprettet: 19. maj 2005


Palomino Chanel

Fødselsår:
1999
Højde:
153 cm
Temperament
Chanel er en utrolig hoppe med et fantastisk sind, som er stor hygger, og elsker og blive kløet. Hun er er nyskærig, kontaktsøgende, kærlig og meget rolig - det meste af tiden = )
Gangarter
Hun har en kanon gang. Hun ser ud som om hun svæver i hendes gallop, hendes trav er kanon, med høje benløft, og et godt stræk og hun træder godt ind under sig, hendes skridt er fyldig og god takt.
Stævner
Ingen, hun har været brugt til avl.

Hun er mor til tre palomino hingste. Det ene af dem er Kings Knight, som jeg har avlet, det andet hans storebror som jeg købte da han var 14 dage gammel og som døde i en alder af 2 år, og nr 3, ved jeg ikke så meget om - før min tid.
Stamtavle
M. Kalinka OX 2417 DK OX (araber)
F: Stargold cavelero PAH 23 DK Palomino ( saddelbreed)

Og mange flere- orker ikke og skrive dem alle, har fundet familie helt itlbage til 1635 ca...
Køn
Hoppe. (En rød hoppe af palomino gener, som levere palomino føl.)
Bemærkninger
AFLIVET...

I mine øjn er hun fantastisk, og helt kanon dejlig og smuk.
Hun følger mig overalt, og er en rigtig hygge fis.
Der er ikke noget bedre end at være sammen med hende.

Da jeg købte hende var hun rå, nervøs og meget for tynd,
hun havde stået på en mark hvor hun havde gået med et par andre hopper, og til tider en hingst- og derpå kom i fol. Hun blev før brugt kun til avl. Og af grunde jeg ikke kender, har man aldig brugt tid på hende, og hun har stort set aldig været i hænder. Det er der lavet om på, og for den lille søde hest ikke skulle få et helt kultur chok, to vi det meget langsomt.
Hun er en dejlig hoppe, med en stor personlighed.
Hun har det med og fnyse rigtig meget over alt muligt, med det er ikke sådan at hun syntes og være bange, jeg tror det er hendes måde og se ting på. Ligeledes har hun fået den ide at hø ikke er godt idet mindre at det er i et hønet. Da hvis det ligge på gulvet, så vader hun hen over det, og vil derefter ikke spise det.

Jeg har tilbragt utrolig meget tid sammen med hende, og har nydt hvert et øjeblik. Da jeg første fik hende hjem, syntes der og være et par helt uforstående blikke fra vennerne, som slet ikke kunne se denne skønhed, som jeg havde så varmt fortalt om, men så noget helt andet end mig, nemlig et cykelstativ... En tynd, og halvskræmt hest, som lignede et eller andet der var løgn, og som frambragte et par hovderøst...
Dette har jeg ladt mig fortælle, da jeg i min tilsyneladende trance, intet har opdaget, og så heller ikke disse ting alle andre syntes og se. Efter hun nu er kommet i ordenlig foderstand, og er passet og plejet, ser mine venner nu det jeg altid har set....

Denne hoppe er helt speciel, og i mine øjn helt fantastisk smuk,
hendes fave er jeg helt vild med, og jeg elsker hendes lyse lokker. Mine forældre siger jeg er "bidt af en gal hest", og jeg kan kun give dem ret. Og Chanel har bare gjort det endu værer end det var før hen. Hun er i mine øjne en rigtig guld klump, som jeg ikke vil undvære for noget i verden.
Hun er alt hvad jeg kunne ønske. Jeg har nu været oppe og ligge på hende både med og uden sadel på hende, og hun opfører sig som om at det har hun aldrig har prøvet andet. Det er kanon, og der vare ikke længe inden jeg sider helt oppe på ryggen af hende. Hun er hvad jeg betegner som min drømme hest.
Vi bruger altid meget tid på at nusse- strigle osv, og på at lege oppe på banen. Jeg har løssprunget hende, men ikke så højt, da det jo er første gang, men det gik virkelig godt, og udvist god teknik. Og så ud til og hygge sig meget.


Min drøm er at få vidreudviklet mit forhold til min røde skønhed, til det optimale at mit formåen.

Har altid trænet horsemanship med hende, og er nu begyndt med klikkertræning, og det går også bare super.
En fortælling, om min røde skønhed, som er min drømmehest.

Søndag d 5 August 2007

Så kom jeg på ryggen af Chanel for første gang. Hun var så sød, og to det helt rolig, gjorde ikke antræk til noget, men gik afsted helt afslappet. Hun var så dygtig og det var en fed fornemmelse, og sidde på hende. Sikke en skridt damen har, den er da for lækker =)

Torsdag d 9 august
Jeg var på hende igen, og det gik kanon godt. Denne gang styrede jeg selv og hun dreje fint til begge sider, og gik frem og stoppede når hun skulle det. Det er gået over mine forventninger, og jeg har unden tvivl fundet den bedste hest for mig. Chanel rides uden bid.


Okt 2008:
Ja det er ved og være længe siden jeg sidst har opdateret min tekst, og dette må jeg sige er en fejl som jeg nu vil rette op på.
Chanel og ridningen går rigtig godt, hun tager alting somom det var det mest naturlige i verden. Det er bare mig som er lidt bagud, og det går en rum tid mellem jeg er på ryggen af hende. Men det går kanon. Alt hvad jeg gøre hvad enten det er på ryggen af hende eller fra jorden tager hun i stiv arm.
Her i går da vi sammen med Camilla på Sweety var ude og gå tur, mødte vi bybussen for første gang, hun kiggede da lidt på den og fnyste, men blev ved min side, uden så meget som at rykke i tovet. Hun imponere mig gang på gang over hendes rolige natur og hendes tilhed til mig. Og må sige at det er en fantastisk følelse. Hun er en fantastisk hest. Hun omdefinere ordet tilhed, og indbyder til ro og balance, hvis i forstår ?

Juni 2010
Nu er det godt nok længe siden jeg har opdateret, nok meste fordi alting er som det plejer. Chanel har det godt og følger mig som min skygge. Da det med ridningen ikke lige er noget jeg får gjort så meget i, tænkte jeg at smide en veninde på ryggen af hende... men nej, det var dumt, for hun nåede kun ca 10 sek i sadlen før chanel smed hende af, og jeg kunne kravle på to sek efter uden hun gjorde noget heheh. Så selv om jeg enlig godt viste hun var min hest i mit hovde, er jeg nu ikke i tvivl om hun også ser det sådan. Min lille prinsesse hest :)


Juli 2011
Presenning træning... jeg besluttede mig for at træne presenning og gå på paller med Chanle. Iben (passer til Sweety) og Sweety skulle også være med. Så vi foldede en stor grøn presenning ud på marken og smed et par sten i hjørnerne for den ikke fløj helt væk. Sweety som har prøvet det mange gange - dog længe siden, var total uimponeret og vadet hen over både paller og presenningen og så nærmest ud til ikke at bemærke de var der. Min lille prinsesse Chanel lurede meget på presenningen og fnøs af den.... Vi gik et par gange omkring den, og så fuldte hun mig hen over presenning i løs tov helt stille og roligt. De var første gang hun prøvede det :)

August 2012
Så faldt beslutningen på at ride med Hackamore. Chanel har altid været van til en at blive redet og trænet i en showtrense uden bid eller grimen. Men jeg besluttede jeg ville prøve hackamoren. Det er ikke alle heste der kan lide den, men Chanel var total kold. Alt virkede som det plejede og hun kunne bakke, dreje osv uden nogen problemer :) Hun er godt nok en imponerende størrelse. Stort set alt hvad jeg gør og prøver med hende tager hun total cool.

7 November 2012
Så var jeg igang på ryggen af hende den dejlig røde dame. Denne gang for første gang, uden sadlen, og det gik bare så godt. Hun er simpelthen bare så dejlig. Vi var total gode begge to :)


15 november 2012
Så kom Sarah igang i dag og fik mig på ryggen af min Prinsesse. Denne gang i en ny sadel, nærmere betegnget en Australsk Stocksadel, og hold nu op hvor er den lækker. Det gik sååå godt, Prinsessen og jeg var så gode, det kunne ikke have været gået bedre. Og som ekstra bonus fik jeg denne lækre sadel i gave af frk Sarah... bedre veninde fåes da slet ikke. Så et STORT tak til Sarah for hendes hjælp som støtte pædagog, venskab og ikke mindst sadlen :)


Hun er i sandhed mit et og alt.


6 Marts 2023.
Det er med meget stor sorg i hjertet at jeg skriver denne sidste opdatering med min røde skønhed. Jeg måtte d 6 marts sige et sidste farvel til min smukke pige. Nelle som havde fået en efterhånden lang liste af skavanker fik nu den sidste og uhelbredelig EROTH. Trods oprensning, tand udtrækning på dyrehospital mm så fortsatte hendes kindtænder bare med at blive løse, en efter en. Min smukke pige tabte sig og dyrlægerne meldte fortabt. Det sidste kærlige handling jeg kunne give hende var fred... Mit hjerte føltes som om det gik i stykke og jeg kunne ikke trække vejret. 20 år sammen fik jeg med hende og jeg er hende evig taknemmelig fordi hun valgte mig i sin tid. Hun var en meget speciel dame og jeg var hendes lige så meget som hun var min. Et venskab for livet. Hun er og vil altid være savnet. Min smukke prinsesse, min mulle...du vil altid være i mit hjerte gemt. ??
Kommentér på:
Palomino Chanel